Seitsemän syntiäni

Ihanaa lauantaita kaikille! Niin mahtavat ilmat on nyt, niistä kannattaa ottaa kaikki irti. Olen ollut niin fiiliksissä lämmöstä. Olin eilen sauvakävelyllä kesäillassa, ja sanat eivät riitä kuvaamaan miten siitä nautin perjantaiväsymyksestä huolimatta.

Olen tosiaan kärsinyt aika kovasta väsymyksestä, ja pistän sen koivun siitepölyn piikkiin. Eilen olin totaalisen kanttuvei, samoin tänään, mutta taisin tuossa iltapäivällä nukahtaa pari tuntia, ja se vei pahimman väsypiikin pois.

Bongasin blogikollegani Alexan sivulta hauskan haasteen. Alexahan viettää tänään häitään Garda-järvellä, mutta ei ole Suomi-morsiamillakaan hullummat säät!

Eli seitsemän syntiäni, olkaa hyvä:

Herkuttelusyntini

Rasvainen ruoka. Rakastan hampurilaisia, pizzaa ja varsinkin bataattiranskalaisia. Keväällä olen livennyt aika monta kertaa kaikkiin edellämainittuihin, ja se kyllä tuntuu painossa ja vaatteissa. Onneksi nämä hyvät ilmat eivät houkuta raskaaseen ruokaan, vaan nyt himoitsen salaatteja, kalaa ja muuta kevyempää.

Ihonhoitosyntini

Syyllisenä totean, että voisin hoitaa jalkojani paremmin. Kävin äsken saunassa, ja sen jälkeen hoidin kantapäät, kynsinauhat ja kynnet kuntoon. Huomenna voisi laittaa lakat. Kesällä kyllä tulee jalkoja hoidettua talvea ahkerammin.

Siivoussyntini 

Hahhah, se on silittäminen. Satun tykkäämään paitapuseroista, joita sitten kertyy…ja kertyy…ja kertyy kodinhoitohuoneen pöydälle. Onneksi olen keksinyt podcastit, joita tule kuunneltua samalla kuin silittää. Työ sujuu mukavammin.

Hiussyntini 

Se taitaa aika ajoin olla liika kihartaminen, eihän hius siitä varsinaisesti nauti.

Ystävyyssyntini

Voisin varmasti pitää enemmän yhteyttä. Toisaalta tämä lienee ihan yleinen ongelma kaikilla. Välillä vaan on aikoja, ettei jaksa eikä ehdi.

Pukeutumissyntini

Heh, varmasti minulla on liikaa vaatteita. Mutta toisaalta, kun muuten olen varsin vaatimaton eläjä, niin sallin itselleni pienen synnin tässä suhteessa.


Parisuhdesyntini

Tätä pitäisi varmaan kysyä mieheltä. Ehkä se, että olen aika paljon koneella?

Kaunista lauantai-iltaa! Mitkä ovat sinun helmasyntejäsi?

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  13/05/2018 / 3:33 am

  Anteeksi annettavia kaikki:). Omia syntejäni mm. makean mässytys, liian pitkät työpäivät joka sitten johtaa siivous- ja parisuhdesyntiin… Kauniita vaatteita rakastan ja niitä tulee hankittuakin. Siskolle luovutan pitämättömät, joka ehkä vähän tasaa tätä synnin määrää. Ihanat ilmat on täällä kotikaupunkisi naapurissakin, joten pääsee heti aamusta pihatöihin. Nautitaan ilmoista 🙂 T. Marianne

 2. Mia / Beauty Highlights
  14/05/2018 / 11:05 am

  Olipa kiva aihe haasteelle! Voisin itsekin toteuttaa tämän jossain välissä 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2018 / 3:52 pm

  Heh, ei mitenkään hirveän syntisiä, olen kiltti ja tunnollinen! Pitkiä työpäiviä täälläkin, ei mahda mitään, kun on paljon työtä! Ja vaatesyntiä on loppuviimeksi aika pieni ; ) Ihanat ilmat on, nautitaan niistä nyt kun voidaan!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  14/05/2018 / 3:53 pm

  Juu, ilman muuta toteuta!!! Jee!

 5. Maria
  15/05/2018 / 1:06 pm

  Hurjaa, miten paljon tämä mun haaste onkin lähtenyt leviämään sen jälkeen, kun Alexa tarttui siihen! 🙂 Onpa ollut hauska lukea kaikkien vastauksia!

Vastaa