Heleitä kesämeikkejä

Alkuviikosta käväisin eräällä showroomilla, jossa oli Kicksin kesätuotteiden esittely. Minua kiinnosti erityisesti ihana poskipunapaletti, jonka näin edeltävällä viikolla. Heleät värit sopivat hivenen päivettyneelle kesäiholle todella kauniisti. Kesäisille kasvoille sopivat myös raikkaat huulipunavärit.

Kesämeikki saa olla kevyt ja kuulas, ja iho on hyvä hoitaa kuntoon ennen kesää. Oma ihoni on nyt todella hyvässä kunnossa, ja viime lauantaina aloitettu detox, eli ihan vain puhtaiden ruokien syöminen varmasti kirkastaa sitä entisestään. Jätin nyt toistaiseksi itseruskettavan pois, mutta korostan kesälookia kauniilla pronssisilla ja puuterisilla väreillä. Poskipunapaletin väreissä on mukana helmiäistä, joten kiiltoa saa tarpeeksi paleteista. Minusta on kaunista, että posket hieman hohtavat!

Korostuspaletti on mielenkiintoinen, ja sen kanssa saa olla vähän varovainenkin, ettei tule sudittua varjostuksia liian tummaksi. Paletin värit caramel ja cinnamon sopivat vaaleaan ihoon paremmin.

Oikeansävyisen kirkkaan huulipunan löytäminen on välillä vaikeaa, sillä oikea sävy minulle on tomaatinpunaiseen vivahtava, lämmin puna. En kovin usein käytä kirkasta huulipunaa, mutta onhan sitä joskus kiva laittaa punaisten kynsien kaveriksi!

Muutenkin olen huomannut, että kesää vasten olen kerännyt kirkkaita värejä, joilla piristää valkoista, tummansinistä tai mustaa kokonaisuutta. Katsokaa nyt vaikka noita kenkiä! Ah, kun helteet palaisivat, rakastan noita Zaran pistokkaita, jotka ovat kesähelteellä jalassa todella mukavat. Ja nätit!

Viime päivät olen ottanut todella rennosti, joten meikit ovat toistaiseksi maanneet laatikossa. Kaikenlainen siivoaminen ja hösääminen saa jäädä tuonnemmaksi, sillä kroppa sanoo nyt selvästi, että lepää, hyvä ihminen. Olen lukenut lehtiä ja kirjoja, katsonut illalla telkkaria, juonut rauhassa aamukahvit.

Hieman jo katselen tuota puutarhaa sillä silmällä, että sille voisi pian näyttää trimmeriä. Ensi viikolla sitten alan pikku hiljaa valmistella kotia juhannukseen. Aloitan myös yhden toivepostausjutun kirjoittamisen, eli siivouksesta – sitä on toivottu, ja siitä on hauska kirjoittaa!

Odotan vanhempiani ihan näillä minuuteilla saapuvaksi, sillä he lähtevät huomenna matkalle. Teen illalla kalan kanssa parsasalaattia, namskista!

Mukavaa perjantaita kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Mia / Beauty Highlights
    08/06/2018 / 3:52 pm

    Ihanaa, että oot voinut ottaa rennosti, oot sen ansainnut <3 Terkkuja sinne!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    10/06/2018 / 7:22 pm

    Kiitos!!

Vastaa