Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Juhannusaaton vihreä kattaus ja kesäinen mekko

Hyvää juhannusta kaikille! Meillä on veljeni perhe juhannuksen vietossa. Eilen illalla söimme erityisen hyvin, ja sitä varten oli kiva kattaaa vähän nätimmin. Simppeli kattaus syntyi rauduskoivunlehdistä ja keltaisista tarha-alpin kukista. Muita koristuksia en sitten pellavalautasliinojen lisäksi laittanutkaan, sillä ruuat itsessään ovat myös kauniita ja värikkäitä.

Aaton mekkona toimi Oasikselta saatu kesäinen ja naisellinen mekko. Vaikka ilma oli huono, tunnelma oli lämmin, ja meillä oli tosi hauska juhannusilta.

Sää eilen oli siis mitä kamalin – vettä satoi, mutta kurjinta oli kova tuuli. Eipä tarvinnut pettyä juhannussäähän tänäkään vuonna! Miehet kantoivat grillin autokatokseen, sillä grilliruokaa oli saatava sateesta huolimatta! Siellä grillaus onnistui hyvin. Juhannusmenu sisälsi uusia perunoita, minttu-meloni-fetasalaattia, parsasalaattia, kalaa, kanaa ja lihaa.

Oasis fashion, Oasis mekko, Oasis Suomi

Nuorison mielestä parasta taisi olla kuitenkin jälkiruoka: paahdettu pulla, jonka päälle sai kasata täytettä mansikoista, nutellasta ja kerma-tuorejuustovaahdosta. No, emme me aikuisetkaan sitä pois sylkeneet…
mekko Oasis (saatu)

korkkarit Massimo Dutti

rannerengas Dyrberg/Kern

Nyt juhannuspäivänä taas on grilli kuumana. Väki tuntuu vähän väsähtäneeltä eilisen jälkeen, nuoriso oli valvonut kahteen asti. En kehtaa edes tunnustaa kuinka aikaisin itse väsähdin. Mies herätti aamukymmeneltä, joten nukuttua on tullut ihan riittävästi!

Vähän haikea olo on juhannuksesta. Päivä lähtee taas lyhenemään, ja ajatuskin siitä inhottaa. Pitää ottaa kesästä kaikki irti, jokainen hetki, aamu, ilta!

Oikein hyvää keskikesän juhlaa kaikille lukijoilleni!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  23/06/2018 / 12:30 pm

  Ihana kukkamekko sulla. Hauskaa Juhannusta, toivottavasti ilmat tästä lämpenee

  • Marjukka / Fab Forty Something
   23/06/2018 / 3:04 pm

   Juu, takisin ne ihanat lämpimät, kiitos!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  23/06/2018 / 3:06 pm

  Kiitos, tuo on kiitollinen valaisin, kun siihen saa helposti koristusta vaikka just noista vihreistä. Kaunista juhannuspäivän iltaa sulle Minna!

 3. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  23/06/2018 / 5:07 pm

  Voi että mitä mainitsitkaan. Tosiaan, vaikka juhannuksesta usein oikea kesä vasta alkaakin, on se kuitenkin käännekohta: mid summer, Mitt Sommer, mid sommar, jopa mandariinikiinan 仲夏 tarkoittaa samaa eli keskikesää. Rakastan yöttömiä öitä ja valoa, joten tylsää on päivien lyheneminen. Kuukauden päästä yöllä on jo pimeää…Kaunis tuo leninkisi, pirteänvärinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *