Kesän avaus Munkkiniemen rannassa

Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin, että lemppariterassini sijaitsee Munkkiniemessä, ja on nimeltään Café Torpanranta. Meidän historiamme ulottuu jo 90-luvulle, kun asuin Sibiksessä Espoon Laajalahdessa ja sittemmin Helsingin Pitäjänmäessä, ja Laajalahti ja koko alue oli minulle se ”kotiranta”, jonne pyöräilin uimaan ja ottamaan aurinkoa. 

Sittemmin kalliot on valloittaneet lokit ja hanhet, mutta Café Torpanranta se vaan on yhtä ihana kuin yli kaksikymmentä vuotta sitten.

Minulla oli kesäisin tapana fillaroida Munkkiniemeen, tehdä kallioille leiri ja paistatella päivää siinä tuntitolkulla, mukana kirja tai kaksi. Välillä hain juotavaa ja patonkia Torpanrannasta. Tänään kallioilla kävellessä harmitti, kun koko alue oli täynnä linnunjätöksiä. Ota siellä nyt aurinkoa… Onnistuin löytämään kuvaa varten suht puhtaan alueen koko kallioalueelta.

Olen muuten viikon odotellut siivousinspistä, ja tänään se iski, ja huomenna jatketaan. Meillä oli tänään hurjan lämmintä, ja illalla alkoi tehdä mieli Café Torpanrannan salaattia. Sinne siis, eka kertaa koko keväänä ja kesänä! Onneksi juuri paikalle tullessamme ilta-aurinko paistoi terassille suloisesti. Nyt kesä on siis virallisesti korkattu, kun terassikausi siellä on avattu ja salaatit syöty.

Nautin pukeutumisen saralla kovasti myös sandaaleista ja hatuista, meikkaamattoman naaman ja pörrötukan voi piilottaa aurinkolasien taakse. Kätevää!


knit Repeat (similar -40%)

pants Marc O ´Polo (similar -25%)

sandals Massimo Dutti (love also this one -25%)

hat Balmuir

bag Massimo Dutti

sunnies RayBan

Leppoisaa loppuiltaa!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Belladonna
  12/06/2018 / 5:44 pm

  Meiltä on Munkan rantaan vain parisen kilometriä ja Torpanrannassa tulee aika ajoin piipahdettua kävely- tai fillarilenkin ohessa. Siellä on ihana katsella merta ja tykkään, kun tupakointipuoli on erikseen, eikä toisten sauhuttelu häiritse.

 2. Emmi
  13/06/2018 / 5:14 pm

  Olen yrittänyt innostua Torpanrannasta, mutta en yksinkertaisesti pidä heidän salaateistaan tai muista tarjottavista. Harmi, sillä se on lähellä vanhempiani ja sinne saa ottaa koiran. Mutta ei vain iske!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  13/06/2018 / 5:22 pm

  Minustakim on hyvä, että sauhuttelijat ovat omalla puolellaan. Se on kyllä niva iltapiipahduksen paikka!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  13/06/2018 / 5:24 pm

  Koiravieraita siellä näkyykin paljon! Ja Fiskiksen vieraita myös, aika monta vierasta kieltä kuulin viimeksi. No mut sulla on omat lempparit minne mennä.

Vastaa