Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kukkia ja hempeitä kesävärejä Oasiksen kesässä

Kävin eilen moikkaamassa Piaa Oasiksen showroomilla. Viikonloppuna oli käynyt aikamoinen kuhina, kun showroom oli ollut auki.

Jos etsii naisellisia, romanttisiakin vaatteita, Oasis on oikea osoite. Löysinpä minäkin pari vaatekappaletta, joista toinen oli aikamoinen villi kortti -mutta vautsi, miten hyvin se istui päällä. 

Mutta kurkataanpa Korkeavuorenkadun showroomille, aurinko paistoi vielä täydeltä terältä valoisaan huoneseen.


Oasis fashion Oasis Suomi

Kevyen ja kesäisen yläosan voi yhdistää yksiväriseen hameeseen, farkkuihin tai shotseihin.Oasis fashion, Oasis Suomi

Mekkojen leikkaukset ovat kauniita – roosassa mekossa oli vanhan ajan tunnelmaa.

Oasis fashion, Oasis Suomi

Tummansininen puuvillatoppi lähti mukaani…

Punainen mekko oli ihana, harmi, kun pienet koot olivat menneet. Mutta mitäs olin hidas…

Odotan aurinkoisempia ilmoja, jotta saan kuvattua kesän kauneimman mekon tänne blogiin. Mutta nyt kauppaan, illalla tulee veljeni pesue meille loppuviikoksi!

Mukavaa tiistaita!

Share:

22 Comments

 1. Anonyymi
  kesäkuu 19, 2018 / 11:32 am

  Kauniita mekkoja. Täytyypä tarkistaa Oasiksen tarjonta.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 4:04 pm

   Katso ihmeessä! : )

 2. Anonyymi
  kesäkuu 19, 2018 / 4:12 pm

  Näissä on tosiaan ihan kivoja juttuja mutta koot ovat hämmentävät. En todellakaan yleensä ole kokoa 36 mutta tilasin kerran alesta kuitenkin kaksi paitaa tuota kokoa kun isompia ei niistä ollut. Osoittautuivat niin väljiksi että sopivampi olisi ollut koko 34. Todella outo, olen kuitenkin 170cm pitkä.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 4:05 pm

   Koot tosiaan vaihtelevat hieman, mullekin joku mekko on ollut 34, joku 32. Mutta eipä tuo ole haitannut, aina sopiva koko on löytynyt.

 3. Anonyymi
  kesäkuu 20, 2018 / 5:23 am

  Ja hintalappuihin on laitettu ihan liian iso summa.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 4:05 pm

   No kaikkea muuta, Oasis on todella kukkaroystävällistä.

 4. Anonyymi
  kesäkuu 20, 2018 / 6:34 am

  Voi kun nämä tyttömekot eivät ihan iske yli viisikymppiseen. Olen noita seurannut BV. n omastakin blogista.YT: aikuiseen makuun

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 4:06 pm

   Voi, muoti ei ole nykyään ikäsidonnaista, ja on vanhanaikaista ajatellakaan niin. Pia ainakin näyttää upealta Oasiksen vaatteissa!

 5. Anonyymi
  kesäkuu 20, 2018 / 3:47 pm

  Liikaa ovat Hyacinth Bucket -tyyliä makuuni, eivätkä kyllä näytä sinunkaan muiden vaatteittesi kaltaisilta. Ystävän tukeminen on toki hieno juttu, entä jos tyyli on aivan toisenlaista kuin oma, pukeutuako niihin silti?

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 4:17 pm

   Ja höpö höpö. Nämä eivät Hyacinthia ole nähneetkään, katsopa vähän tarkemmalla silmällä esim. Oasiksen mekkojen leikkauksia! tarkoitatko, että tyylissäni ei ole printtiä vaatteissani? Kyllä muuten on ja muutakin kuin Oasisia. Pidän Oasiksesta, enkä pukisi sitä ylleni, ellei se pukisi minua. Muutenkin koen "tyylin" nimeäminen yhdeksi tai toiseksi rajoittavana. Olen ennenkin sanonut, että mulla ei ole tiettyä tyyliä, vaan puen sitä, mitä sinä päivänä haluan. Yhtenä päivänä haluan laittaa mustat housut ja valkoisen paidan, toisena liehuhelmaisen mekon tai kullanvärisen t-paidan. Kumpikaan ei ole väärin, tai "tyyliäni", vaan pukeutuminen kuvastaa sen hetken mielentilaa, ja on hauskaa, kuten pukeutumisen tulisi ollakin. Ei jumittumista johonkin "tyyliin" vain sen vuoksi, että pitäisi olla joku ulkoa saneltu tyyli. Miksi ihmeessä et kehtaa seisoa sanojesi takana omalla nimelläsi, kun sinulla on mielipide? Tätä aina ihmettelen teissä anonyymeissä kommentoijissa.

  • Anonyymi
   kesäkuu 20, 2018 / 5:06 pm

   Kommentoija ei tee tätä maksusta, siksi anonymiteetti.:) Pahoittelut, kun olen tulkinnut tyylisi vitheellisesti.

  • Anonyymi
   kesäkuu 20, 2018 / 6:52 pm

   Minäkin koen, että oma linjasi (tyyli) on enemmän suoralinjaista ja yksiväristä musta-harmaa-valkoinen.Minä 54 vuotiaana en pue minimekkoa, röyhelöhihoilla tai spagettiolkaimilla päälleni.Kyllä tämä Oasis on ihan parikymppisten juttu.Yt. Aikuiseen makuun

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 20, 2018 / 7:18 pm

   En minäkään pue minimekkoa, mutta kauniista kuoseista pidän kyllä. Jopas tämä nyt herättää tunteita!

 6. Anonyymi
  kesäkuu 20, 2018 / 7:54 pm

  Olen eka anonyymi komnentoija. Ikää on kohta 50 mutta silti pidän Oasiksen vaatteista. Hinta-laatusuhde on hyvä ja ovat kivaa vaihtelua business pukeutumiseen. En kyllä hetkeäkään ajatellut Marjukka että mämä eivät sopisi sinulle. Osaat vaatteilla leikittelyn taidon ja blogia on ilo seurata. Kuvailisin sitä sanalla laadukas. Ja kyllä, käytän myös minihametta. Sekin on vaihtelua, tosin vapaalla. Töissä kun on pukukoodi.T. Kajsa

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 21, 2018 / 6:56 am

   Minustakin Oasiksella on hyvä hinta-laatusuhde. Ja hameiden pituuksia on monenlaisia. Ihan, että käytät vielä minihametta, mulla on niin rumat jalat, etten enää voi, mutta spagettiolkaimia kyllä käytän.Mitä vanhemmansi tulen, sen enemmän vierastan kaikenlaista lokerointia. Jokainen saa pukeutua kuten parhaaksi näkee ja hyvältä tuntuu. Kiva, kun laitoit nimesi, Kajsa, ja kiitos kommentista.

 7. Anonyymi
  kesäkuu 21, 2018 / 5:59 pm

  Hei, kurkkasin myös tuolta Piian sivuilta, joihin olit linkittänyt ja tykkään ihan hirveesti! Ja olen pian 52v. Itseasiassa hämmästelen suuresti mikä niistä tekee sen ettei muka sopisi yli 50vuotiaalle? Mielestäni nuo ovat suloisen naisellisia, ei missään nimessä liian tyttömäisiä! Miksi yli 50 vuotias ei saisi pukeutua röyhelöhihoihin? Ihan kummallinen ajatuskin ettei saisi. Tässäpä sinulle hyvä postausaihe ihan erillisenä.Mukavaa juhannusta. Terveisin, Johanna

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 23, 2018 / 11:48 am

   Naisellisuus on nimenomaan sana, jonka liitän Oasikseen. Kiitti ideasta, saatanpa kehitelläkin jotain… ; )

 8. Anonyymi
  kesäkuu 22, 2018 / 5:40 am

  Mielenkiintoisia näkökulmia.Olen niin samaa mieltä kanssasi Marjukka: trendikkään vaatteen käytössä ei ole ikärajoitteita.Mikä sopii itse kullekin värin, leikkauksen ja materiaalin puolesta on omasta itsestä kiinni. Jokaisella kuitenkin saa olla omat kriteerinsä sille mitä pukee päällensä. Jollekin se on ikä. Olkoon niin. Sallitaan sekin tapa ajatella. Itse myöskin 50+ ikäisenä ajattelen kokonaisuutta: mitkä ovat vaatteen ja koko asun mittasuhteet? Mitkä näyttävät ruumiinrakenteelleni oikeilta. Esim. liian lyhyt hame ei tulisi mieleenkään pukea päälleni. Sääreni eivät ole sellaiset. Jos olisivat, varmaan pukeutuisin eri lailla. En mini-miniin, mutta ehkä sääreni näkyisivät pukeutumisessani jollain lailla enemmän. Ei siis ikäkysymys.Liehuvat pitkät helmat tuntuvat kesämekoissa omimmilta. Väreistä pidän kovasti ja niitä käytän täysin rajoituksetta.Vaatteilla viestimme jotain persoonastamme, ne ovat kuitenkin vain yksi osa itseilmaisua. Hymy tai sen puute, ilme, käytöstavat, äänensävy, huomaavaisuus toista ihmistä kohtaan, kehon kieli jne. ilmentävät kaikki sitä millaisia olemme. Täytyy silti muistaa: vaatteet ja huoliteltu ulkonäkö ovat ensimmäisiä asioita mitä meistä näkyy, ennen kuin avaamme suumme.Ja vielä:Osa meistä on asenteeltamme Hyacitheja, olipa päällä mitä tahansa. :)Oikein ihanaa kesää sinulle Marjukka ja kaikille muillekin täällä pyöriville!Madame DragonflyPs Minäkin olen kommentoija joka ei ole koskaan rekisteröitynyt yhdenkään blogin lukijaksi. Tietoinen valinta jo vuosia sitten. En siksi että saisi nimettömänä 'huudella' vaan siksi että life style- tai muotiblogissa käydyssä keskustelussa oma oikea identiteetti tuskin merkitsee mitään.Jos puuttuisin yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikkapa johonkin tärkeään epäkohtaan, se taas olisi eri tilanne.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 23, 2018 / 11:52 am

   Kiitti kommentista Madame Dragonfly. Hyviä pointteja sulla, jokainen todellakin itse määrittää kriteerinsä pukeutumiseen. Joillekin ikä ei ole este minihameisiin, toinen ei taas koskaan halua niitä päälleen laittaa, vaikka olisi nuorikin.Tuossa olen eri mieltä sun kanssa, että lifestyle tai muotiblogissa oma identiteetti ei merkitse mitään. Mä taas koen niin, että niissä mennään usein hyvinkin henkilökohtaisiin asioihin sekä bloggaajaa kohti, että omana itsenään, joten siinä jos missään ollaan omalla itsellään läsnä. Yhteiskunnalliseen keskusteluun tai epäkohtiin ei mennä niinkään persoonananaan vaan mielipiteillään. Mut nää on tietty makuasioita. Mielellään sinuakin kutsuisin etunimelläsi!

 9. Mummeli
  kesäkuu 23, 2018 / 8:38 am

  Kiitos Marjukka vinkistäsi yhdessä postauksessasi! Tilasin tuon huonetuoksun ja jotain muutakin. Olen tyytyväinen 🙂

  • Marjukka / Fab Forty Something
   kesäkuu 23, 2018 / 11:52 am

   Ihana, kun sait vinkkiä!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  kesäkuu 23, 2018 / 11:48 am

  Kiitos Tuula, hyvää juhannusta sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *