Minun kesäni -haaste ja sininen raitapaitamekko

Juhannusviikko on lähtenyt käyntiin, ja huomenna saapuvat viikon vieraat. Koti on siisti, pihaa laitettu, ja nyt vai toivotaan, että saisimme sen verran hyvät ilmat, että voisimme grillata.

Leppoisten kesäpäivien kuluksi on kiva lukea ja vastailla haasteisiin! Tämän kivan kesähaasteen bongasin Tuulannelin blogista. Päivän asuna oli taasen Benettonin paitamekko, joka löytyi Zalandon alesta.

Lippis vai lierihattu?

Lenkille lippis, muuten lierihattu – molemmille on paikkansa. Mutta noin yleisen fiiliksen kannalta ehdottomasti lierihattu, kunhan ei kovin levein lierein!

Herneet vai mansikat?

Mansikat, mansikat, mansikat! Ja kirsikat! Herneistä en edes pidä, ne maistuvat jotenkin vihreälle… Olen todella perso mansikoille, ja niitä pitää saada lähes joka päivä.

Pehmis vai jäätelöpallo?

En enää ole pariin vuoteen syönyt maitoon tai kermaan tehtyä jäätelöä, vaan teen itse jätskikoneellamme jädea kookos- tai mantelimaidosta, laitan myös mukaan banaania ja raakakaakaojauhetta. Mutta siis ehdottomasti pallo. Muistan kyllä ensimmäisen pehmikseni, se oli Norjassa 1975, olin seitsemän. En ollut eläissäni nähnyt pehmistä, saatika syönyt. Se oli elämys, ja siitä on kuviakin tallessa.

Grilliherkut vai kesäkeitto?

Ei kai mikään kesäkeitto voi mennä grilliherkkujen ohi?

Mökki vai teltta?

Teltta ei ole juttuni ollenkaan, joten vastaan mökki. Ei sekään ole kyllä juttuni, ellei mökissä ole sisävessaa ja juoksevaa vettä. Kesäillat ja saunominen mökillä ovat ihania, mutta yötä olen mieluiten omassa sängyssäni.

Lavatanssit vai festarit?

Ehdottomasti festarit. En ole koskaan ollut rock-festareilla, mutta sen sijaan Kaustisen kansanmusiikkijuhlat ja Pori Jazz ovat todella kivoja molemmat. Kumpaankaan ei tänä vuonna tosin taida tulla lähdettyä. Lavatansseissa voisi olla hauska käydä. Osaan kyllä kaikki tanssit, ja hyvän viejän kanssa sitä tanssii kuin itsestään.

dress Benetton

shoes Massimo Dutti

bag Gucci

sunnies LeSpecs


Mato-onki vai golfmaila?

Apua, mitä kysymyksiä… Ei kumpikaan, onkiminen on tylsää, ja golfia en ole kokeillut pallon lyömistä rangella enempää. Kunnioitan suuresti golfaajia, se on pitkää pinnaa harjoittava laji.

Roadtrip vai riippumatto?

Roadtrip, olisi kiva ajaa Reininvartta pohjoisesta etelään, ja tutkia matkan varrella olevia kyliä ja kaupunkeja. Saksaa olisi tosi kiva kiertää.

Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?

Syreeni, rakastan niitä ja sitä tuoksua, varsinkin valkoiset syreenit ovat lemppareitani. Viime talvi oli vaikea pihamme kasveille, mutta Isabella-syreenit talvehtivat hyvin. Hiirenkorvat ovat toki kauniita ja lupaus kohta alkavasta kesästö, mutta väkisinkin tulee allergia mieleen, joka vaivaa läpi kesän.

Palju vai järvivesi?

Järvi, varsinkin jos on tyyni, lämmin, hiljainen ilta. Se on sellainen suomalainen sielunmaisema.Varjo vai auringonpaiste?

Aurinko – siinähän kesästä on kysymys, valosta!

*****

Tänään kävin moikkaamassa Piaa, ja tutkimassa Oaksiksen kesäjuttuja. Oi että, miten ihanan naisellisen mekon (tai kaksi) sain mukaani, kurkkaapa Instaani. Olen kiitettävästi aktivoitunut siinäkin foorumissa, joten klikkaahan itsesi seuraajaksi! Laittelen huomenna kuvia showroomilta, joka kukki kuin niitty ihania mekkoja, yläosia ja muuta ihanaa.

Mukavaa iltaa, mä siirryn nyt telkkarin eteen katsomaan Pikku naisia…

Share:

2 Comments

  1. tuulanneli
    18/06/2018 / 6:54 pm

    Hei pitkästä aikaa Marjukka :)Aivan ihanaa, että nappasit haasteen. Oli todella kiva lukea sinun ihania vastauksia.Kivaa juhannusviikkoa Marjukka <3

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    19/06/2018 / 7:32 am

    Heippa, ihanaa viikkoa sinullekin ja hyvää juhannusta!

Vastaa