Pitkät illat ja leveät lahkeet

Ohhoh, kello on jo kymmenen, aurinko paistaa vielä eikä nukuta ollenkaan. Päivät ovat sujuneet leppoisasti kotosalla, eikä toistaiseksi ole tarvetta sitä muuttaakaan. Huomenna lämpö hellii taas, ja on ihana aloittaa päivä aamupalalla terassilla. Tänä iltana tehtiin pieni iltakävely ja -ajelu, ja siltä kuvat.

Rakastan tummansinistä kesävaatteissa, se on vielä nätimpää kun saa vähän päivetystä. Tummansininen, valkoinen ja konjakinruskea, siinäpä se toimivaan kesäyhdistelmään. Tuo Mexxin farkkutakki on muuten vanhinpia vaatekappaleitani, taitaa olla vuodelta 2001. Settiin kuului ihanat, leveälahkeiset farkut. Tykkään, kun farkkutakki on tyköistuva.

Kun ostan culottesit, ne tuppaavat olemaan minulle nilkkapituiset! No, ei se haittaa, nyt voi pitää minkä pituisia ja levyisiä housuja hyvänsä. Pikkuinen neule on yksi lemppareistani, ja vaikka se on Zarasta, se on kestänyt pesua todella hyvin.denim jacket Mexx (like this and this)

knit Zara

pants Massimo Dutti

 bag Massimo Dutti (love also this and this)

shoes Common Project (similar, similar)

sunnies LeSpecs

Mukavaa viikon alkua!

*mainoslinkkejä

Share:

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  10/06/2018 / 7:32 pm

  Kiva, kesäinen asu! Omaa farkkutakkiani olen kaivannut koko alkukesän mutta se on tällä hetkellä jossain kaaoksen keskellä piilossa remonttia;)Culottes -housuille en vielä ole lämmennyt kuin toisten päällä ja itselläni oli pitkään vajaamittaisten lahkeitten kanssa päinvastainen ongelma kuin sinulla – housut olivat liian lyhyet. No – enää ei tätä ongelmaa ole, kun ostelen noita isompien tyttöjen vaatteita;)Ihania kesäpäiviä, Marjukka <3

 2. Anonyymi
  11/06/2018 / 2:38 am

  Kylläpäs on hyvännäköinen setti! Samankokoisena olen vierastanut leveälahkeisia housuja, mutta nyt saatan jopa rohkaistua kokeilemaan. Leppoisia lomapäiviä, terkuin Marianne

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  11/06/2018 / 5:50 pm

  Voi kiitos! Ihania kesäpäiviä sinullekin, Lady! Laittelen viestiä, jos osun Turkuun tänä kesänä! Olisi kyllä kiva käydä synnyinkaupungissa.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  11/06/2018 / 5:51 pm

  Kaikki on kiinni mittasuhteista – mun pitäis oikeesti lyhennyttää nämä, mutta toistaiseksi olkoot "ylipitkät". Tykkään kyllä hulluna näistä housuista, nyt kun menevät kiinnikin ; ) Kiitos ihanaa kesää sullekin, Marianne!

Vastaa