Viime kesän asuja kesäkuusta elokuulle

Viime kesä oli ilmoiltaan sellainen, että helleasuja ei juurikaan voinut pitää. Siitä huolimatta kameraan tallentui ihan kivoja kokonaisuuksia. Rennot farkut, paitamekko, puuvilla, pellava ja silkki, siinäpä kesätyylin olennaiset osat. Kesällä käytän selvästi enemmän värejä kuin talvella, esimerkiksi tänä kesänä olen katsellut keltaisia vaatteita ihan uudella silmällä.

Mutta nyt katsaus viime kesän asuihin, joita varmasti tulen pitämään tänäkin kesänä.

Gannin shifonkipaita oli loppukesästä paljon päällä. Ihastuin väreihin kovasti, ruoste ja vaaleanpunainen ovat veikeä yhdistelmä. Se on nyt muuten saatavilla puoleen hintaan.

Viime kesänä ostettu Mos Moshin pellavapaita on kestänyt erinomaisesti pitoa ja pesua. Se oli yksi viime kesän lemppareita.

Myös ihana More & Moren silkkipaita (samanlainen) on yksi parhaista. Oi, miten upeita hortensioita minulla viime kesänä oli! Ne kukkivat kauan. Nostin ne yöksi aina ulos.

Juhannus oli vilpoinen… Olimme kotona, mutta mitään ihmeempiä en juhannukselta muista. Paitamekko oli maakuntareissulla myös mukana varsinaisena monitoimivaatteena.

Sulonen puuvillapaita oli Monkista, josta muuten tekee todella mahtavia paitalöytöjä. Hattu Balmuirin.

Tigerin paitamekko oli Kroatiassa mukana. Samanlainen löytyy täältä ja täältä.

Onesin hyvänlaatuiset teepaidat olivat ahkerassa käytössä, ja jalassa tietenkin Mos Moshit.

Rakastan Zaran maksimekkoa, ja se oli päälläni viime lauantaina, kun olin työporukoiden kanssa terassilla yöhön saakka. Ihan uskomaton ilma oli.

By TiMon ihana puuvillamekko on niin upea! Himoitsin samaa mekkoa keltaisena.

Elokuulla näkyi olleen lämpimiäkin. Tämä asu oli yksi katsotuimpia. Valkoiset farkut toimivat aina!

Arvatkaas mitä, nukuin viime yönä kellon ympäri. Juu, kaksitoista tuntia. Ja nyt katselen ympärilleni sillä silmällä, että mitähän tekisi kodin hyväksi.

Mukavaa päivää kaikille!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

Vastaa