Ihanan viikonlopun tunnelmia ja suloinen hellemekko

Terveisiä Pohjois-Savosta, helle hellii täälläkin! Olemme viettäneet täällä huippumukavan viikonlopun. Eilen syötiin hyvin, mm. grillattua kalaa, anoppini ihania muurinpohjalettuja, tuoretta mansikkahilloa niiden kanssa. Tänään puolestaan kokosimme sukua yhteen hänen yllätyssynttäreilleen. Päivänsankari oli totaalisen yllättynyt! Sitten tulimme vielä jatkamaan kotiin yhdessäoloa ja syömään jätskiä.

Tämä talo on järven rannalla, ja miten ihanaa on ollut tuijotella tyynelle järvelle. Rantakin on hiljenemässä, joten on piristävää pulahtaa järveen kieltämättä hikisen päivän jälkeen! Kyllä Suomen kesä on kaunis!


Eilen saatiin todistaa myös aikamoista ukonilmaa! Ukkonen rytisi hetken ihan päällä. Grilli nostettiin terassin puolelle, jossa muurikkalätyt paistuivat kaikessa rauhassa. Sää viilensi myös sen verran mukavasti ilmaa, että sain tehtyä kunnon hikitreenin tuossa terassilla. Että ihan hyvä – sen verran on tullut herkuteltua!


Tänään siis vietimme mieheni äidin yllätyssynttärit. Olimme juonineet tätä serkkuporukalla jo yli vuoden, ja löysimme kivan juhlapaikan, jossa oli erittäin hyvä ruoka. Sankaritar nousi portaat kaikessa rauhassa, ja yhtäkkiä kajahti ”Paljon onnea vaan”… Yllätys onnistui täydellisesti! Syömisen lomassa oli pientä ohjelmanumeroa, minä mm. kajautin pari tangoa pianolla itseäni kompaten, koska sankaritar tykkää vanhasta tanssimusiikista.Tällaiset kuumat kesäviikonloput ovat ihan parasta. Järvi on tyyni, vatsa vähän liiankin täynnä, ilma on lämmin, takana superhauska päivä! Tuumin tässä, josko hyppäisin vielä järveen päivän päätteeksi uiskentelemaan.
Huomenna suunnataan taas kotia kohti, mutta käymme Vääksyn kautta – pitäähän Zoom Designissa kerran kesässä käydä! Kotona ehdin pestä pyykit, ja sitten taas pakataankin laukku ja suunnataan Riikaan. Pia miehensä kanssa suuntaa samaan aikaan häämatkalle, ja meidän koneet lähtevät yhtä aikaa. Saas nähdä ehditäänkö onnitella 20-vuotishääpäivän kunniaksi heitä!
cotton-linen dress Oasis 

sandals Acient Greek

sunnies RayBan

Kuvissa on niin kesäinen fiilis, niin laitoinpa tavallista enemmän kuvia tänne. Ihana puuvilla-pellavamekko on saatu Pialta, Oasikselta siis, ja on maailman helpoin kesävaate keveytensä ansiosta. Vyötärö on vähän nostettu, ja helma hauskan pallomainen.

Rantakin näyttää hiljenneen, joten taidan hipsiä iltauinnille. Nauttikaapa ihanista ilmoista!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ps. Klikkaahan itsesi Instagramiin FFS:n seuraajaksi, jos et vielä seuraa! Huomenna ainakin tulee Stories-puolelle Zoom Designin tunnelmia!

Share:

4 Comments

 1. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  16/07/2018 / 7:11 am

  Kauniit maisemat ja leninki, ihana yllätys anopillesi. Ja mitä parhain paikka viettää tällainen kuuma päivä järvenrannalla. Mukavaa viikkoa <3

 2. Anonyymi
  16/07/2018 / 7:26 am

  Lämmin kiitos kivoista juhlista. Oli niin mukavaa viettää aikaa teidän kanssa. Kauniita kuvia ihanasta pihasta. Nauttikaahan lomamatkasta!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/07/2018 / 1:01 pm

  Mä tykkään kovasti juhlista, perhejuhlat ovat hauskoja, ja näissä kaikki meni nappiin säätä myöten!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  16/07/2018 / 1:02 pm

  Ihana ku pääsitte koko poppoolla! Ja tervetuloa meidänkin suuntaan!

Vastaa