Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kanerva aksenttivärinä

Angervot kukkivat nyt upeimmillaan, ja laskin, että meillä pihapiirissä kasvaa neljänlaista angervoa. Lisäksi ojanvierustoilla kukkivat mesiangervot, joiden tuoksu on aivan ihana, sellainen hunajainen. Keräilin maljakkoon kimpun, ja hoksasin, että kas, kanervanpunaista löytyy vähän sieltä sun täältä astiakaapista vaatehuoneeseeen. Se on yksi kauneimpia värejä, ja ihanan rauhallinen aksenttiväriksi. Tykkäättekö kanervanpunaisesta?

Kanervanpunaiset astiat ovat tietenkin Pentikin, viimeisimpänä tulokkaana kauniit viinilasit alkutalvesta. Muut ovat tulleet taloon vuosien varrella ja lahjaksikin. Poncho on Repeat Cashmeren uutta mallistoa.

Kuten olette huomanneet, en muutele huushollin värejä kesäksi erilaiseksi. Samat jutut pysyvät vuodenajasta toiseen. Kukilla tekee tosi paljon, se taitaa olla ainoa juttu, joka meillä muuttuu. No, taljat olen kerännyt kesäksi pois. Pääsiäisen aikoihin on kiva laittaa keltaista, syksyllä taas pihlajanmarjanpunaista tai tätä kanervanpunaista. Joulun aikaan suosin paljon valkoisia kukkia.
Hups, miten nopeasti tämäkin viikko kuluu! Vitsailin, että olen kuin huippu-urheilija: treenaan, nukun, syön. Ja luen. Lopetin juuri Elisabet II:n elämänkerran, se oli ehkä kiinnostavimpia elämänkertoja, mitä olen koskaan lukenut, vahva suositus sille siis!

Huomenna saan Pian meille, kivaa! Saas nähdä saammeko aikaan mitä olemme vähän suunnitelleet, vai meneekö iltapäivä vaan höpöttelyksi.

Haa, aurinko näyttäytyy, kivaa! Mukavaa iltaa!

Share:

5 Comments

 1. Saara Bee
  05/07/2018 / 10:24 am

  Mun lemppariväri. Ihailen täällä kotikonnuilla tienvarsien kukkaloistoa. Voisin pistää vaikka horsmia maljakkoon. Kovin on kylä hiljainen nykyisin! Maanantaina takasin kotiin… Voi kun voisin viedä luonnonkukkia mukanani. Apilankukatkin ovat niin kauniita.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   06/07/2018 / 7:11 am

   Apilat ovat niin ihania, toinen kukkasuosikkini! Rakastan apilaniittyjen tuoksua. Sä olet käymässä kotoikonnuilla? Toivottavasti on ollut mukava reissu.

 2. Anonyymi
  05/07/2018 / 10:35 am

  Hei,sinulla on kyllä pettämätön tyylitaju! Pidän erityisesti asupostauksistasi. Joko Repeatin kanervanpunaista ponchoasi saa kaupoista (en löutänyt sitä Repeatin verkkokaupasta)? Hyvää kesäloman jatkoa!Marianne

  • Marjukka / Fab Forty Something
   06/07/2018 / 7:12 am

   Kiitos kovasti, Marianne! Poncho ei taida vielä olla saatavilla, se on kyllä syksyn eka mallistoa, eli ennen lokakuuta saatavilla. Se on kyllä ihana!

 3. Anonyymi
  08/07/2018 / 10:48 am

  Se on elämäkerta, ei elämänkerta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *