Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesäretki Zoom Designiin

Eilen, kun ajelimme kotia kohti, poikkesimme päätieltä kesäiseen Vääksyyn. Ja Vääksyssähän on tietenkin hurmaava Zoom Design, jonka omistajista Nataliasta ja Tomista on tullut vuosien mittaan hyviä ystäviämme. Liikkeessä oli meneillään kesäalet, mutta Natalia kertoi, että jo tällä viikolla pitäisi saapua lisää alkusyksyn uutuuksia, mm. uusi vaatebrändi Summum.

Zoom Design on mitä mainioin kesäinen retkikohde. Vääksystä löytyy myös muita kivoja retkikohteita, kahviloita, ravintoloita, ja onhan siellä aivan ihana hiekkarantakin.

Muistelimme, että kun neljä vuotta sitten ensi kertaa kävimme siellä, liike oli juuri laajentanut. Oli ihan samanlainen superhelle kuin eilenkin. Natalia ja minä olimme seuranneet toistemme Instagramia. Ihana Dayn mustavalkoinen silkkimekko on edelleen minulla tallella, se oli ensimmäinen hankinta liikkeestä.

Zoom Designissa on kaikki niin kauniisti esillä, että ei tiedä mihin päin katsoisi ensiksi. Tai mitä kuvaisi! Tällä kertaa annoin kameran linssin suunnata liikkeen toiseen päähän, jossa ensimmäiset syysuutuudet olivat jo esillä.

Zoom Designissa on mittavat valikoimat Day Birger & Mikkelseniä ja Balmuiria, joiden asusteet vievät sydämen. Dayn shop-in-shop on aina oma kohokohtani!

Zoom Design, lifestyle
Zoom Design, lifestyle, muoti, sisustus

Flatteredin kengät ovat nopeasti nousseet suureen suosioon. Myös Marenasit ja Panchicit ovat must kesähankinta mukavuutensa takia. Etualan silkkihuivit ovat Balmuirin.

Koruissa löytyy mm. Edbladia, Syster P:tä ja Dyrberg/Kerniä. Oma heikkouteni ovat nuo rannekkeet.


Punainen on alkusyksyn uutta…
Ihana Monday-collegepaita tekee maanantaiaamuista vähän parempia. Eikö ole supersuloinen collari. Tomi muuten oli sitä mieltä, että maanantai on viikon paras päivä. ; ) Kyllä se varmaan onkin, tällaisessa ihanassa liikkeessä!

Kotisivut ovat uudistuksen alta, mutta Facebook päivittelee, samoin Instagram, jota Natalia tekee ahkerasti.


Oli ihana nähdä ystäviä ja tutkia liikettä! Ja hei, jos käytte paikan päällä, huikatkaahan terkkuja!

Kesäretket jatkuvat, ja nyt kannattaa klikata FFS:n Instagramin seuraajaksi, sillä päivittelen siellä tulevien päivien seikkailuja! Arvaatte varmaan mistä.

Mukavaa päivää!

Ps. Huikkaan vielä, että tänään koodilla FABFORTY saa Syster P:n nettikaupasta -15% 48 tunnin ajan!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  18 heinäkuun, 2018 / 8:05 pm

  Voi kun tulisikin pian syksy, eikä pelkästään ihanien asujen vuoksi.:pOudoksuttaa blogitkin vallannut yksisilmäinen helteen ihastelu, kun oikeasti sekä luonto, eläimet että iso osa ihmisistä todella kärsii näistä liiallisista lämpötiloista ja tuskaisasta kuivuudesta. Tippa linssissä ja kauhu sydämessä seuraa tätä ilmastonmuutosta. Enää kukaan ei pysty siltä silmiä sulkemaan kun jo monta vuotta on jouduttu toteamaan enemmän poikkeavia sääilmiöitä kuin normaalia neljää vuodenaikaa. Miten tässä näin kävi..:'(

  • Marjukka / Fab Forty Something
   20 heinäkuun, 2018 / 1:55 pm

   Syksy, talvi ja kevät ovat pitkiä, ja tää on niin harvinaista, että nautitaan nyt, kun voidaan. Fyysisesti en itsekään voi kovin hyvin helteellä, väsyn herkästi ja nukun huonosti. Silti lämpö on ihanaa, mutta kyllä minäkin huojennun, kun ilmat viilenevät.

 2. Unknown
  20 heinäkuun, 2018 / 10:58 am

  Kiitos Marjukka hyvästä vinkistä jälleen kerran. Zoom Design on ihanuuksia täynnä oleva kauppa, johon en olisi osannut suunnata ilman vinkkiäsi. Zoom Designista sain myös juuri sopivat pistokkaat mökillä murtuneelle varpaalleni, kiitos ihana Natalia ! Minnakaisa

  • Marjukka / Fab Forty Something
   20 heinäkuun, 2018 / 1:57 pm

   Voi, kun kiva kuulla! Se on ihana liike ja omistajat superherttaisia!

 3. Suvi - Kotonainen
  21 heinäkuun, 2018 / 6:40 am

  Vierailin elämäni ensimmäistä kertaa Vääksyssä muutama viikko sitten. Sain tuohon ihanaan Zoom Designiin lahjakortin, jota lähdimme käyttämään, ja samalla päätimme tehdä päivän mittaisen kesäretken alueelle. Kaunista, voi että, miten kaunista! Ja allekirjoitan jokaisen ylistävän sanasi sekä liikkeestä että sen omistajasta. Voin vannoa, ettei jäänyt viimeiseksi Vääksyreissuksi!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   22 heinäkuun, 2018 / 2:53 pm

   Eikö ole ihana paikka sekä Vääksy, että ZD. Natalia ja Tomi ovat niin ihania ihmisiä, ja liike niin sydämellä pidetty ja kaunis, että asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen sinne. Minäkin haluaisin ehtiä vielä ennen töiden alkua sinne kertaalleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *