Torstain kaupunkipäivä ja suloiset kesäkorut alekoodin kanssa

Voi vau, mitkä säät meitä hellivät ympäri Suomen! Vietin eilen mahtavan kaupunkipäivän ihan itsekseni, ja ihastelin kesäistä Helsinkiä. Korkeavuorenkadulla asti käveli iloisia turisteja, jotka olivat menossa rantaa kohden, ja kyselivät minulta onko sinne vielä pitkä matka. Tykkään, kun turistit tulevat juttelemaan, ja jos voin olla avuksi. On myös kiva kaivaa kaikki hellemekot esiin, sillä nyt voi niistäkin nauttia!

Lämpimillä en kaipaa raskaita koruja, vaan sirot, pikkuiset simpukkakorut ovat koristaneet asuja. Korut ovat Syster P:n, ja postauksen lopussa on alekoodi nettikauppaan.

Päätin eilen viettää oikein kunnon kaupunkipäivän. Ajattelin etukäteen, että tosi tylsä yksin vaan kiertää, mutta kun menee liikkeisiin, joiden pitäjät ovat ystäviä, niin sehän on samalla sosiaalista! Aloitin syömällä lounasta mieheni kanssa, meillä oli kaupungilla siis ihan kunnon lounastreffit. Juuri puolelta päivin taivas alkoi vetäytyä pilvistä, ja oli jo tosi lämmin.

Lounaan jälkeen ostin rasiallisen vadelmia viemisiksi, ja lähdin tallustelemaan kohti Korkeavuorenkatu ykköstä, jossa mainostoimisto Huvilan tiloissa on Oasiksen showroom. Siellä Pia odottelikin jo niin kauniiksi laitetulla showroomillaan. Sinne oli saapunut pre fall-uutuuksia, mm. kaksi superkaunista kotelomekkoa.

Viivyin siellä varmaan tunnin, ja kokeilin aika monta mekkoa. Kävi nimittäin selväksi, että Oasiksen kotelomekot ovat kuin itselleni tehty. Minullahan ei ole ollenkaan kotelomekkoa, koska en ole kertakaikkiaan löytänyt omalle kropalleni sopivaa. Ostin aivan ihanan mustan kotelomekon ja puolihameen, enkä voinut käsittää miten en ollut aiemmin sovittanut Oasiksen malleja!

Ja oli niin ihana rupatella Pian kanss! Tulen aina ihan superahkeralle tuulelle, koska hän on itse niin aikaansaapa, ja levittää ympärilleen hyvää tuulta. Voitteko kuvitella, hän oli aloittanut työt keskiviikkona aamuviideltä ja lopettanut vasta iltamyöhään, huh…


Seuraavaksi otin suunnan kohti Iso Robaa, ja menin moikkaamaan Nectarinen naisia, Tuijaa ja Päiviä, jotka sattuivat molemmat olemaan paikalla. Sekä vaate- että kenkäliike alettaa nyt puoleen hintaan. Kokeilin kaikenlaisia sandaaleja, mutta maltoin mieleni, kun on se Riikan reissukin edessä.

Nectarinesta lähdin SHE-liikkeeseen Fredalle, moikkasin Aulia, ja ehdittiin vaihtaa muutama sana. SHE alettaa myös nyt täysillä!

Vaan kierroksen jälkeen tuntui siltä, että nyt pitää vetää hieman henkeä. Talsin jalat turpeina takaisin ytimeen, ja parkkeerasin itseni Kämpin terassille. Liki kahdeksantuhannen askeleen jälkeen tuntui siltä, että nyt on suklaakakun paikka… Kämpin suklaakakku oli ihana – pohjana oli ohut suklaakakku, sitten oli suussasulava mousse, joka oli kuorrutettu ohuella suklaakerroksella. Päällä oli vielä tuorejuustonokare, vadelma ja suklaalehtinen koristeena. Ai että se maistui, olin ihan varma, että en ole parempaa suklaaleivonnaista koskaan syönyt. Tai ehkä se tuntui siltä siksi, että olen syönyt tänä kesänä tosi vähän makeaa.

Vaan kyllähän ostin Oasiksen pekon ja hameen lisäksi muutakin, vähän kesäisempää. Kurkkaa Insta-storyyn, siellä se keikkuu…

Päiväni kuulostaa näin kerrottuna aika vaatimattomalle ja hassulle, mutta jotenkin superihana ilma, ystävät, iloiset ihmiset, pikku shoppailu, kakkupalanen ja muu oli niin hauskaa. Kyllä on vaatimattomat ilot meikäläisellä! Ennen kaikkea pääsin vähän tuulettumaan kotiympyröistä sillä olen ollut tänä kesänä aika paljon kotona.

silk dress Day 

jewelry Syster P

Kuvien kesäiset korut on saatu Syster P:ltä. Koodilla FABFORTY saat -15% nettikaupan valikoimasta. Koodi on voimassa 48 tuntia.Nyt on kaikenlaista hommaa ennen viikonloppua, joten otan härkää sarvista. Oikein mukavaa ja helteistä päivää!

Ps. Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, niin liitypä messiin! Olen ihan kummasti aktivoitunut Instastoriesin puolella, ja jäänyt jopa vähän koukkuun siihen!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  13/07/2018 / 10:31 am

  Ei niitten ilojen todellakaan suuria tarvitse olla 🙂 Itse olen valitettavasti töissä vielä pari viikkoa ennen viikon lomanpätkää (kaksi viikkoa pidin kesäkuun alussa, ja onneksi tuli otettua viikon Kreikanmatka, sattuikin sille kesän surkeimmalle sääviikolle), mutta töitten jälkeen olen suunnannut järven rantaan veden ääreen auringossa istuskelemaan. Muutaman kerran olen takaisin tullessani pysähtynyt typötyhjälle leikkikentälle hiljalleen auringossa kiikkumaan, ja voi että on ollut ihanaa! Toivottavasti viikonloppunakin jaksaisi aurinko helliä 🙂 Ihanaa loman jatkoa sinulle toivoo Ansu.

 2. Anonyymi
  14/07/2018 / 4:57 pm

  Se on tosi hyvä juttu nollata talsitut jalat Kämpin terassilla ja kunnon palautusravinnolla:D Ja muuten, vietän useinkin näitä itsenäisiä päiviä matkoja. On niin mukavaa olla vain omien ajatusten kanssa.T. Maija

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  17/07/2018 / 12:14 pm

  Kesästä kannattaa kyllä nyt ottaa kaikki irti, näitä ilmoja vielä kaivataan talvella. Ja lämpö näyttää jatkuvan…

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/07/2018 / 12:14 pm

  Juu, mä taidan vielä ottaa toisen oman päivän ennen töiden alkua, koska sitten taas mennään sata lasissa…

Vastaa