Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tulevan syksyn suloisia ja pehmoisia neuleita – #Repeatcashmere

Kävin keväällä perinteisesti katsomassa Repeatin showroomilla tulevan syksyn ja talven uutuksia. Ihana mallisto kertakaikkiaan, ja monia kauniita neuleita myös kauppiaat ovat valinneet liikkeisiinsä. Oma kameran linssini hakeutui tietenkin neutraaleihin sävyihin, mutta lempparini oli kuitenkin aivan ihana kanerva, joka näkyikin eilisessä postauksessa.

Olenkin tainnut aikaisemmin kertoa, että Repeatin showroom on ensimmäinen showroom, johon minua on pyydetty aikanani blogitaipaleeni alussa käymään. Voi, se oli jännää. Samoin ensimmäinen liike, josta olen koskaan kirjoittanut on Nectarine. Ja nämä kaksihan linkittyvät toisiinsa, sillä Nectarinessa on aina myyty Repeatia. Ja heti, kun aloin ansaitsemaan, olen myös satsannut Repeatiin.

Repeatillahan on useampi linja, on Repeat, Repeat Easy Knit, Repeat Cashmere, DTLM eli Don´t Label Me ja Silver Edition. Oma suosikkini on Cashmere, mutta Easy Knitin puolelta on kaapissa mekkoja ja neuleita niin ikään.

Repeat perustettiin 1978, ja ensimmäinen liike avautui Berniin, Sveitsiin. Nyt liikkeitä löytyy useita myös Hollannista, Saksasta, Belgiasta ja Ranskasta. Brändin malli ja lähettiläs on kukas muu kuin Doutzen Kroes, joka on muuten perustajaparin ystävien tytär. Kukaan muu tuskin sopii pehmoisten neuleiden kasvoksi kuin suloinen Doutzen.

Repeatin kashmirit ovat luonnontuotteita, joihin ei lisätä kemikaaleja. Kashmiria voi käyttää kesälläkin, sillä se on pehmoinen ja hengittävä. Muistahan tuuletella kashmir-neuleitasi, ja niitä voi myös harjailla hellästi kashmirkammalla.

Mitenkäs olisi pieni showroom-kierros? Olen tällä kertaa kuvannut enemmän kuoseja ja tekstuureja. Ykkösmallisto tulee heinäkuussa jo kauppoihin, ja pääkaupunkiseudulla hyvät valikoimat löytyy ainakin Nectarinesta Iso Roobertinkadulta, Lillystä Korkeavuorenkadulta ja Stockmannilta. Olkaapa hyvät, kurkkaus syksyyn!


Tänäänkin oli villaa päällä, sen verran viileä päivä oli! Mutta nyt mukavaa illanjatkoa!

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  heinäkuu 2, 2018 / 6:39 pm

  Voi ihanuuksista ihanuus. Niin monta kaunista…minkä valitsisin…no tuon hupullisen kanervan värisen tietty. Syksyä odotellessa. -Vuokko

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 4, 2018 / 10:40 am

   Sitäpä sitä odotellessa, ei ihan vielä! ; )

 2. Lady of The Mess
  heinäkuu 2, 2018 / 9:48 pm

  Vielä viime viikolla ei neuleet olisi voineet vähempää kiinnostaa mutta kyllä tämän päivän palelujen jälkeen näitä innolla katselen.Ihania sävyjä – erityisesti nuo kanervan sävyt ovat upeita!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 4, 2018 / 10:40 am

   Voi joo, mäkin rakastan kanervaa!

 3. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  heinäkuu 4, 2018 / 9:24 am

  Ihana väri tuo kanerva, se on ikuisesti pysyvä lempivärini, joka toimii aina. Voin myös omasta puolestani suositella Repeatin kashmiria pitkäikäisenä ilona. Ostin pashminan (myös Nectarinesta) vuonna 2000 ja se on edelleen käytössäni juhlahuivina. Helppo ottaa mukaan varuiksi ja pakata kassiin, koska menee pieneen tilaan. Viimeksi se oli perjantaina iltaristelyllä, vaikkei sitä onneksi tarvinnut kassista esiin kaivaa.Toisen, viininpunaisen villaisen hapsutakin, ostin vuosia sitten Stockan Hulluilta Päiviltä ja tänäkin vuonna se oli pakkasilla lähes joka päivä päälläni koulussa

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 4, 2018 / 10:41 am

   Kanerva on minunkin lempparivärejä, se on niin lämmin ja pehmoinen väri. Oi, onpa huivillasi pitkä taival, mahtavaa!Mulla oli yksi kaurapuuronvärinen neuletakki,jota käytin niin paljon, että sen kyynärpäät kuluivat puhki!

 4. Anonyymi
  heinäkuu 4, 2018 / 12:49 pm

  Tahtoo, tuo harmaa ja vaalea roosa:)!T. Maija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   heinäkuu 6, 2018 / 7:12 am

   Ihania sävyjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *