Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kotitoimisto terassilla

Pikamoikat lauantai-iltaanne! Meidän piti tänään lähteä Turkuun, mutta päätimme perua reissun, osaksi säänkin takia. Kotonakin on ollut tekemistä. Nyt on niin vahvasti sellainen olo, että lomailut on lomailtu, haluan tarttua hommiin ja vimmalla!

Viime viikolla pystytin kotitoimiston terassille. Illat olivat niin ihanan lämpimiä, ei malttanut olla sisällä. Harvoinpa sitä myöhälläkin on vielä hellelukemia. Näitä hetkiä varmasti kaipaan talvella, mutta juuri nyt on superihanaa, kun ripeksii vettä ja lämpötila on tippunut ihan selvästi.

Kuinka moni ruudun toisella puolella nauttii, kun ilmat viilenevät? Täytyy tunnustaa, että minä nautin. Aloin jo vähän kärsiä helteestä, en jaksanut kuntoilla, ja sen takia nukuin huonommin. Nyt lämpötila on selvästi pudonnut sateen takia, ja kävin kipaisemassa kaikki räppänät selälleen, jotta saadaan ilma vaihtumaan.Rutiinit alkavat myös liikunnan osalta. Tein pitkästä aikaa treenin, ja meinasin kuolla… Siis miten plösö olo tulee, kun ei ole noin neljään viikkoon kuntoillut. Helteillä vaan en jaksa, enkä myöskään jaksa kuntoilla kauhean myöhään. Mutta nyt aloitan taas. Kyllä se siitä taas äkkiä lähtee kunto nousuun.

Nyt kotitoimisto on siirtynyt taas omalle paikalleen yläkertaan. Huomenna siivoillaan, ja voisin pitkästä aikaa napata muutamia kotikuvia.Mukavaa illanjatkoa kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  04/08/2018 / 6:44 pm

  Minä ainakin olen haljeta riemusta kun täällä sataa kunnolla, ja ilma on viileähköä ja tuoksuu vihdoin raikkaalle!! Samoista syistä kuin sinä, lenkkeily jäänyt eikä uinti sitä korvaa ja olo turvonnut, nihkeä ja nuutunut. Rajansa kaikella, lämmölläkin. ��Olen kadehtien seurannut vastikään löytämäni Anna Saivonsalmen blogia, halua(isi)n hänen kropan ja kyvyn rehkiä helteessä!��Mutta kuten sanoit, tästä lähtee ihana uusi syyskesä, liikunta salilla ja ulkosalla. Odotan myös uusia vaatemallistoja ja päivän asu vinkkejäsi innolla. T.Rva46

  • Marjukka / Fab Forty Something
   05/08/2018 / 3:40 pm

   Voi kyllä, sade tuntuu niin superilta, kun on pitkään ollut kuivaa!Anna on kertakaikkisen ihana, olen aivan rakastunut häneen ja inspiroitunut treenaamaan. Ja kaiken voi tehdä kotona! Musta tuntuu, että pitäisi vain totuttaa kroppa helteessä treenaamiseen. Mä en kyllä voisi lähteä lenkille ilman aamupalaa, pyörtyisin varmaan matkalle. Mutta nyt on kyllä kiva alkaa treenata taas kunnolla, kun helteet ovat ohi.Ihana kuulla, että odotat mun asupostauksia. Tulossa on muutama makee yhteistyö, ja tietty oman kaapin releitä, joita sattumalta on aika paljon just tähän sesonkiin!Ihanaa uutta viikkoa sulle!

 2. Tuija
  05/08/2018 / 1:53 pm

  Helteet ovat minun mieleeni ja haikeana seuraan säiden viilenemistä. Kepeissä hepenissä on niin ihana olla. Tämä kesä on antanut iloa runsain mitoin. Ymmärrän kyllä sinunkin näkökulmasi. Minun kehoni vain voi parhaiten hellelukemissa. Herään eloon ja nautin. Eloiloja! Tuija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   05/08/2018 / 3:41 pm

   Mä kyllä ymmärrän sun pointin – mun mies ei ollenkaan valita kuumista helteistä, hän myös tykkää. Ja tykkään kyllä minäkin, vaan jatkossa, jos tällaisia helleputkia saamme, niin ilmalämpöpumppu pitää hankkia. Eloiloja sullekin, Tuija!

 3. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  05/08/2018 / 9:04 pm

  Haikeana minäkin luovun helteistä. Lähdimme laivalle ja oli niin vaikeata pakata laukkua… pitääkö olla lämmintä päälle kun lämpötilaksi luvataan vain 22 astetta…Ei-Leen / Hempeät hepeneet

  • Marjukka / Fab Forty Something
   06/08/2018 / 3:28 pm

   Kyllä tuntui 22 tosi viileeltä! Ohut neule minullakin oli päällä tänään aluksi… Kivaa laivailua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *