Loman paketointia ja raitapaitamekko

Ihaninkin kesäloma loppuu joskus, ja nyt on aika. Helteetkin väistyvät (onneksi), ja ensi viikolla maanantai starttaa niin vauhdilla aamusta iltaan, että en tiedä miten näillä helteessä pehmenneillä loma-aivoilla pysytään mukana. Samalla olen tosi innoissani töiden ja ennen kaikkea rutiinien alkamisesta. Urheilurutiineissa ollut helletauko saa luvan loppua, työavaimet on kaivettu esiin ja bloginkin osalta on kaikkea mukavaa tiedossa. Loma ei olisi lomaa, ellei välissä olisi kunnon puserruksia töitä!

Kävimme tänään mieheni kanssa ilta-ajelulla ja syömässä, sen jälkeen vielä viimeiselle käynnille Munkanrantaan ja Café Torpanrantaan. Sieltä kesäkausi aina alkaa ja sinne päättyy. Huomenna on sitten vielä pikkuinen kesäreissu ihan päiväseltään tiedossa (seuraa Instaa), sillä olemme aina tavanneet vähän juhlistaa lomakauden loppumista jotenkin.


Hieman haikeana hyvästelen tämän kesän. Kukaan ei tiedä milloin taas saamme näin lämpimän kesän, näin paljon aurinkoa, uimista ja ulkonaoloa. Kesä on niin kovin lyhyt, mutta eikö ole kumma, miten suomalaisen mieli on virittynyt eri vuodenaikoihin. Kaikki otetaan iloisina vastaan.

Minusta loppukesä ja alkusyksy ovat mitä parhainta, tuotteliainta ja kauneinta aikaa, ja on ihanaa, että sekin on vielä edessäpäin. Kesän energiaa riittää sinne lokakuulle saakka, ja yleensä silloin ensimmäinen syysflunssa pistää miettimään onko tässä Suomen syksyssä mitään järkeä. Mutta näissä kuvissa vielä hehkuu aurinko ja palanut vaalea tukka.

Minä en olisi minä, ellei olisi jo syyssuunnitelmia takataskussa! Mutta niistä myöhemmin loppukuusta. Vasta on elokuun alku, ja huomenna nautitaan elämästä, ja ehkä niistä ukkossateista myös, synnyinkaupungissani…shirtdress Kaffe

mules Zara 

bag Cult Gaia

sunnies LeSpecs

earrings from Riga

Päivän asusta sananen. Paitamekko on viime kesän hankintoja, ja miten ihanan vilpoinen se onkaan. Ja armollinen… Pistokkaat ovat Zarasta, ja varsinaiset hellepäivien kengät, sillä niiden nahka on ihanan pehmeää, ja se on hyvä, kun jalat ovat jonkin verran turvoksissa. Olen huomannut espanjalaisen lestin sopivan jalalleni tosi hyvin, olen löytänyt Mangosta, Zarasta ja Massimo Dutista erinomaisia kenkiä.

Laukku on täysin heräteostos Beamista, jonne eksyin muutama viikko sitten kaupunkipäivää viettäessäni. Cult Gaia on varsinainen it-merkki tällä hetkellä, ja tämä laukku oli juuri tullut upouusi malli. Rakastuin siihen välittömästi, ja hetken mietittyäni (Kämpin terassilla) kävin ostamassa sen itselleni. On sitä muuten tullut käytettyäkin tosi kovasti! Ja huomenna otan sen mukaan.

Aurinkolasit ovat neljän vuoden takaa SOFiNAHista Uudenmaankadulta. Se myy kattavaa valikoimaa LeSpecsejä, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Ja söötit meripihkakorvikset ovat Riikasta.

Ihanaa iltaa!

Share:

3 Comments

 1. Sara S.
  04/08/2018 / 8:53 am

  Juuri nyt taivas on pilvessä ja ulkona puhaltaa vilvoittava tuuli, aika ihanaa näiden helteiden jälkeen. Tämä kesä on ollut niin upea, uskon että jaksamme kaikki syksyn ja talven näillä eväillä. Asusi on kaunis, muistankin tuon mekon viime kesältä. Mukavaa viikonloppua !

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  05/08/2018 / 3:43 pm

  Kyllä varmasti syksy menee kuin heittäen, vaan mitenhän se sydäntalvi… Huh, pelottaa vähän jo se pimeys.Kiitti, nyt on hyvät ilmat pitää tätä mekkoa, laitan sen huomenna duuniin, kun lähden laittamaan uutta luokkatilaa kuosiin. Kivaa alkavaa viikkoa sulle!

 3. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  05/08/2018 / 8:57 pm

  Haikeana hyvästelen minäkin lämpimän kesän. Eilen tuli jo pihalla syödessä vilu ja piti hakea takki päälle… :(Ihania viimeisiä lomapäiviä <3

Vastaa