Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.8.2018

Loppukesän freesi värikombo: harmaata ja konjakinruskeaa

Postilaatikkoon tipahti The White Companyn mainoslehtinen. Saan sieltä ihan postia aina silloin tällöin. Nyt pikku lehtinen oli ihan erityisen kaunista katseltavaa, sillä loppukesän väreinä olivat valkoinen, musta ja harmaa. Ne näyttivät värikkään kesän jälkeen erityisen freeseiltä. Siitä inspiroituneena kokosin kollaasin, johon laitoin aksenttiväriksi konjakinruskean, joka on minulla ikuinen värirakkaus. Se pulpahtaa pintaan aika ajoin.

Lämmintä on edelleen luvassa, mutta nyt alkaa ihana loppukesän ja alkukesän kausi, jolloin voi jo kaivaa työvaatteita esiin, mutta edelleen voi kulkea nilkat paljaana ja keveissä materiaaleissa. Tykkään, tykkään! Mekkokausi ei ole ohi, eikä tarvitse sukkahousujakaan. Aamuksi tai myöhäisillaksi lämmikkeeksi tarvitsee vain villatakin.

Valkoinen, musta ja harmaa ovat kesän jälkeen ihana kombo. Konjakinruskea taasen on ikiklassikko, johon en taida kyllästyä koskaan.
Mukavaa lauantai-iltaa!*mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Näitä sun tyylivinkkejä ja asukoosteita on aina yhtä kiva katsella! Konjakki on myös mulle yksi ikisuosikeista ja nyt iskin silmäni tuohon viimeiseen laukkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kun tykkäät! Konjakki on niin makoinen väri, ja rakastan sitä harmaan kanssa.

      Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.