Nectarinen mehevät syysvärit ihanissa neuleissa, paidoissa ja muissa syysuutuuksissa

Taitaa olla viides tai kuudes syksy, kun blogini syyskausi starttaa Nectarinesta! Olen jo vuosia kirjoittanut kausitekstit kotisivuille, ja liikkeen ihana syysfiilistely kuuluu myös perinteisiin. Kai tässä saa jo alkaa fiilistelemään, kun ensi viikolla starttaa syyskuu?

Nyt syysmuodissa on niin makoisia värejä, ettei aikoihin. Ihana syysmuoti esittäytyy runsaassa värimaailmassa: mehevät okra, terra tai punajuuri, raikas indigonsininen, pullonvihreä, ruskean sävyt ja roosa yhdistyvät laadukkaisiin materiaaleihin: nahkaan, villaan, kashmiriin ja ylelliseen, lämmittävään silkkiin. Muodin yleislinja on rentoa: nyt ollaan mukavasti, puetaan kerroksia. Muotia juuri omaan tyyliini!


Neuleiden linjat ovat väljiä, jopa hiukan ylisuuria, ja villa laadukasta merinoa, mohairia tai kashmiria. Pörröisyys ja pehmoisuus ovat syksyn avainsanat. Neuleen alle voi pukea valuvalinjaisen, kuosillinen paidan.

Kuviot, kukat ja värit jatkuvat paitojen linjoissa hillittyinä, ja kokoavat syysvärit yhteen. Näin niihin on helppo yhdistellä eri värejä, ja yksityiskohdat, kuten esimerkiksi rusetit, tuovat kivan lisän asuun.

Jos neule on yksivärinen, sitä enemmän voit leikitellä housuilla. Farkuissa löytyy muodikkaan tumman pesun ohessa kuviot ja yksityiskohdat. Sametti on syksyn juttu, tietenkin stretchillä, joka on käytössä mukavaa. Housujen kuviot ovat ruutua, paisleyta, sivuraitaa, on yksityiskohtia taskuissa ja vaikkapa höyheniä lahkeissa. Eikä business-tyyliäkään ole unohdettu. Nahka taas sopii hyvin rennon yläosan kanssa.

Tänä syksynä Nectarine on satsannut takkeihin, valikoima on laaja,  ja mukana on muutama uusi, laadukas merkki. Takkien linjat ovat nyt pitkiä ja väljiä. Alkusyksyyn sopivat kevyttoppatakit ja parkat. Talvella lämmittävät vuorostaan muhkeat ja pitkät untuvatakit. Villakangastakki taas tekee asusta puetun. Klassiset värit, kuten vihreä ja vaaleanharmaa, pitävät huolta siitä, että takki on ajanmukainen vuosikausia.

Mekko on helppo valinta mihin tilaisuuteen vaan. Ne ovat todellisia pese ja pidä-vaatteita, joiden värit ovat herkullisia ja yhdistettävissä helposti vaikkapa neuleeseen.

Asusteilla syystyyli viimeistellään. Abron laukuissa on kauniit värit ja yksityiskohdat solkineen ja niitteineen, ja niittejä löytyy myös vöistä. Jos haluaa säväyttää, suloiset ecofur-laukut huomataan! Kylmien ilmojen tullessa opossumivillaiset pipot ja huivit pitävät kantajansa lämpimänä.

Iso Roobertinkadun remontti on muuten viilausta vaille valmis, ja kadusta tuli juuri sellainen makee kävelykatu, kuin pitikin. Ravintoloita, putiikkeja ja muuta kivaa löytyy vierivierestä. Nectarine sijaitsee hyvin lähellä Erottajan ja Iso Roban kulmaa, puolelta, lähes viistosti vastapäätä on esimerkiksi kiva kasvisravintola Yes Yes Yes.

Mutta katsotaan kuvat, niitä tulikin otettua!

Omat suosikit liikeen valikoimista olivat mm. Rue de Femmen ihanat ruutuhousut, jotka istuivat kuin unelma, Repeatin taivaansiniset kashmirneuleet ja Marc O ´Polon vakosamettiset puolihameet mustana ja vaaleanbeigenä. Lisäksi huomasin Mos Moshin kauluspaidat ja kukalliset, frillahelmaisen paidan, No Man´s Landin luumunpunaisen mohairneuleen ja Marc O´Polon vihreän mekon. Ja kenkäpuoli… Mennään siihen omassa postauksessaan ensi viikolla.

Nectarine

Iso Roobertinkatu 8

puh. 09 642455

tiedustelut: nectarine@nectarine.fi

Facebook

Instagram

Kaunista elokuun viimeistä lauantaita kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Marjukka / Fab Forty Something
    25/08/2018 / 3:14 pm

    Totta joka sana, siksipä olen siellä 24 vuotta käynytkin! Jos menet, kerro terkut Päiville ja Tuijalle!

  2. Anonyymi
    25/08/2018 / 3:58 pm

    Kiitos, kerron varmasti. ☺T.Rva46

Vastaa