Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oranssinpunainen pitkä neuletakki ja pieni, mutta kiva ele

Viikko alkaa kääntyä voiton puolelle. On ollut paljon tekemistä, ja viikonloppu on niin tervetullut! On ollut edelleen kivan lämmintä, mutta aamuisin olen kyllä laittanut villatakin päälle. Kuvan oranssinpunainen neuletakki on heräteostos, joka on ollut nyt päällä lähes jokaikinen päivä. Sen ostamisesta jäi erityisen hyvä mieli tilannetajuisen nuoren myyjän ansiosta.

Jonna kirjoitti äskettäin kivasti kohteliaisuudesta, siitä miten pienet, mutta huomaavaiset eleet tekevät paljon. On loppujen lopuksi hyvin helppoa olla ystävällinen ja kohtelias, avata ovea, kiittää ja huomioida toista kysymällä mitä kuuluu. Omakohtainen pieni, mutta todella mieltä lämmittävä juttu sattui viime viikolla.

Olin ostamassa tuota villatakkia. Olin umpiväsynyt, kävin työpäivän ja kouluni vanhempainillan välissä Jumbossa asioimassa, ja hoksasin Stockmannilla tuon Noomin villatakin kantistarjouksena. Neuleet ovat suuri heikkouteni, ja sovitin sitä, ja päätin ostaa. Oli jo kova nälkä, mutta kassoilla ei ollut onneksi yhtään jonoa.

Menin siis maksamaan ja laitoin kantiskorttini maksupäätteeseen. Minua palveli nuori myyjä. Hän sanoikin yhtäkkiä, että näyttäkääpä sitä korttia, sillä kanta-asiakkuus ei ole voimassa. Minä siinä ihmettelemään, että eikös tosiaan ole. Myyjä selvitti, että kakkoskerroksessa voi käydä uusimassa asiakkuuden, mutta hän nyt tässä kuitenkin antaa minulle kanta-asiakkaan alennuksen.

Ilahduin kovasti, kiitin tietysti. Sitten hetken mielijohteesta lisäsin, että sinulla on todella hyvä asiakaspalvelijan asenne, sillä jos olisin joutunut nyt tässä nälkäisenä ja kiireessä menemään ja uusimaan kanta-asiakkuuden, olisi ostos jäänyt tekemättä, ja kieltämättä olisi vähän harmittanut. Nuori nainen ilahtui silminnähden, ja kiitti Olimme molemmat iloisia, kiitin vielä ja lähdin haukkapalalle.

Voisin kirjoittaa kohteliaisuudesta vaikka kuinka pitkästi, mutta ehkä joskus toisessa postauksessa.

villatakki Noom

farkut Day

t-paita Oasis

kengät K&S

laukku Mulberry

Mukavaa loppuiltaa ja viikon viimeistä työpäivää! Ollaanpa kilttejä toisillemme!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  31/08/2018 / 9:48 am

  Tosi kiva ja ihana väri, nyt alkaakin jo olla neuletakkikelit :)Laura sipsi@iki.fi

  • Marjukka / Fab Forty Something
   01/09/2018 / 1:32 pm

   Niin alkaa, vaikka ihme lämmintä on vielä. Lämmin syksy on kyllä aika jees!

 2. Anonyymi
  31/08/2018 / 7:33 pm

  Rakastan asiakaspalvelua. Joskus vuosia sitten poikani löysi mahtavat lenkkarit Stockmannilta ja kun kassalla kysyttiin asiakaskorttia kerroimme, että ei ole, koska varmastikaan vakituisesti ulkomailla asuineina emme ole siihen oikeutettuja eikä meille korttia myönnettäisi. Aina ihana myyä totesi, että niinpä, mutta saamme alennuksen joka tapauksessa, koska korttia ei ole mahdollista saada. Mahdottoman hyvää asiakaspalvelua, saime alennuksen ja olemme sen jälkeen usein asioineen Stockkalla SUomen lomilla – ilman alennuksia. Pieni teko saa asiakkaan tulemaan uudelleen.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   04/09/2018 / 5:41 am

   Aika huippu asiakaspalvelija, pisteet hänelle mahtavasta tilannetajusta. Välillä miettii huonoa palvelua saadessaan, että mikä siinä nyt on niin vaikeaa? Pienillä jutuilla saa asiakkaan hyvin tyytyväiseksi ja palaamaan uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *