Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Repeatin kakkosmalliston yksityiskohtia

Repeatin kakkosmallisto tulee kauppoihin loppusyksystä. Kävin tutkimassa showroomilla miltä mallisto näyttää, ja löysin ihania yksityiskohtia ja yllättävän hempeitä värejä!

Repeat on satsannut viime vuosina paljon muuhunkin kuin neuleisiin. Sillähän on upeita myymälöitä Keski-Euroopassa, joten tarjonnan täytyy olla laajaa. Viskoosipaidat ovat yksi artikkeli, jotka Repeatilla ovat mielestäni tosi kivoja. Niissä on yksityiskohtia, suloisia kuoseja, jotka kokoavat kauden värit kauniisti.

Neuleet ovat ainakin itselleni se, josta Repeatissa tykkään. Perusneuleiden lisäksi mallistossa näkyi todella kauniita yksityiskohtia, shaalikaulusta, hapsuja, frillahihaa, kauniita hihansuita, joissa on joku erilainen ommelratkaisu.

Värit ovat kakkoskauden neuleiksi yllättävänkin hempeitä, oli persikkaa, keltaista, pinkkiä. Olen monesti miettinyt millä ihmeellä ostajat valitsevat liikkeisiinsä tuotteet. Itse luultavasti menisin vähän sekaisin, ja haluaisin tarjota vaikka mitä…

Repeatin koot alkoivat monta vuotta 36:sta, mikä on itse asiassa aika pieni mitoitus. Muutaman vuoden ajan on löytynyt myös 34-kokoa. Ja pesusta sananen – olen pessyt kaikki Repeat-neuleeni koneessa, ja ne kestävät sitä hyvin. Nykykoneiden villapesuohjelma on niin hellävarainen, että ainakaan itselläni ei ole koskaan ollut huonoja kokemuksia siitä.

Katsotaanko kuvia? Kuvailin aika paljon yksityiskohtia, jotka olivat minusta tässä mallistossa suloisia.Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

Share:

2 Comments

  1. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
    15/08/2018 / 5:03 pm

    Ihania yksityiskohtia. Tuo korallinpunainen tai oranssi on todella silmiinpistävän ihana sävy, harmi vain ettei minulle käy oranssi lainkaan. Kaunis myös päälläsi oleva polttopainettu paita. Minun ei pitäisi nyt lainkaan ihastella mitään uusia vaatteita, sillä olen tehnyt päätöksen, etten ostaisi tänä vuonna vaatteita lainkaan uutena, korkeintaan käytettynä. 🙂

  2. Anonyymi
    15/08/2018 / 6:17 pm

    Nyt löytyi talven neule…ihana keltainen. Vuokko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *