Astetta skarpimpi työasu

Kun olin sairasteluni sairastellut, ja tuli töihinlähdön aika, todellakin teki mieli pukea jotain astetta skarpimpaa asua ylle. Lähes kolme viikkoa trikoota päälle meinasi käydä tunteisiin. Niinpä ensimmäisenä työpäivänä laitoin mustat housut ja valkoisen paidan. Asua piristi suloinen silkkihuivi.

Kulunut viikko on ollut kieltämättä raskas. Ei ole tullut liikuttua yli kolmeen viikkoon, ja ajattelin himmailla vielä lukijaillan yli. Jos en pääse liikkumaan, huomaan sen olossani. Kuten ennenkin olen sanonut, ei sellaista ongelmaan, ettei liikunta helpottaisi siihen. Onneksi huomenna on perjantai, ja kiva viikonloppu edessä!

Vaikka en ole vielä päässyt liikkumaan, Maria Boreliuksen kirjan Hyvinvoinnin vallankumous innoittamana olen syönyt hyvin ja värikkäästi! Rakastan erilaisia juurespaistoksia, parsakaalta ja uunissa kuivattua lehtikaalta, jota olen syönyt niin paljon kuin olen jaksanut. Saanpahan sitä rautaa siinä samalla, ja lienekö alhainen ferritiinini syy parsakaalin himoon. Ja tuo kuivattu lehtikaali – onneksi se on todella sallittu herkku, varsinkaan, kun en laita siihen suolaa. Juuresten kuoriminen tuntui aluksi vähän työläältä, mutta niiden maku korvaa vaivan.

Etsin muuten kuumeisesti postausta tuosta Maria Boreliuksen kirjasta, ja niinkö on käynyt, etten ole koko postausta vielä tehnyt. Jos näin on, haluan ehdottomasti tehdä sen mahdollisimman pian.

Balmuir, silkkihuivi, aikuisen naisen muoti

Kampaajallakin kävin tänään, tosin näissä kuvissa on vanha letti. Laitettiin väri, ja kuivaa kesälatvaa leikattiin ihan reilusti pois. Hiukset saivat taas kauniin värin. Permis on nyt viisi kuukautta vanha, ja meinaan vielä jaksaa kuusi viikkoa ennen seuraavaa. Permispostaukseni on muuten ollut yksi luetuimpia postauksiani!

Sananen vielä asusta. En ole ihan perinteisen mustavalkean värityksen ystävä, mutta olipa kiva laittaa suorat housut töihin, ai että! Kuten tavallista, sairauslomalla surffailin nettikauppoja, ja kuvan paita ja housut löytyivät Uniqlolta. Uniqlon ainoa huono puoli on se, että sinne pitää itse maksaa mahdolliset palautukset. Toisaalta, jos tietää kokonsa, tilaaminen on helpompaa.

Housut ovat tosi ihanat, en muista, että minulla olisi ikinä ollut näin istuvia housuja. Niissä on vähän korkeampi vyötärö, ja väljä, herrainhousutyyppinen mitoitus yläosasta. Lahkeet ovat – kerrankin – jo valmiiksi vajaamittaiset, ilman että niitä tarvitsee heti lyhentää.

Kapea silkkihuivi on Balmuirin, tämän syksyn uutuusmalli. Huivin solmiminen on muuten myös yksi haetuimpia sanoja, joilla blogiini tullaan. Tuonkin huivin voi solmia monella tavalla. Pitäisi varmaan tehdä päivitetty postaus asiasta!

paita ja housut Uniqlo

Franciana -silkkihuivi Balmuir (saatu)

kello Mockberg

kengät Clarks


Nyt iltapalalle, sitten hetkeksi lehteä lueskelemaan, ja sitten zzz… En ole ihan vielä voimissani, mutta tästä se pikku hiljaa lähtee.

Mukavaa illanjatkoa!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

9 Comments

 1. Anonyymi
  27/09/2018 / 8:38 pm

  Hei!Olisi kiva kuulla tarkempaa juttua rauta-arvojen nostosta, itselläni se on juuri akuuttia. Anemian lisäksi (hb + muut siihen liittyvät reippaasti alle alarajan) ferritiini on vain 15, joten töitä riittää tehtäväksi! Enkä taida olla ainoa tämän ongelman kanssa.-kata-

 2. Anonyymi
  28/09/2018 / 3:48 am

  Aiheidea: Kuvasarja hiuksistasi vuosien varrella. Näin äkkiseltään eroja ei huomaa, mutta jos ne olisi yhteen postaukseen kerättynä…

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  28/09/2018 / 12:49 pm

  Hei kiva idea! Olen sen joskus toteuttanutkin, mutta siitä on aikaa.

 4. Anonyymi
  28/09/2018 / 7:14 pm

  Kiva, että olet taas paremmassa hapessa!Olisi todella kiinnostavaa lukea mitä olet poiminut Maria Boreliuksen kirjasta ja kirjan opeista. Aihe oli kyllä äärettömän mielenkiintoinen, mutta kirjaa pidin todella rasittavasti kirjoitettuna ja kirjan sisällön olisi voinut tiivistää mielestäni huomattavasti pienempään sivumäärään. Malla

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  29/09/2018 / 6:40 pm

  Kyllä on tarkoitus pitää teidät lukijat ajan tasalla siitä, miten homma etenee!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  29/09/2018 / 6:41 pm

  Kirjoitan siitä kyllä vähän myöhemmin. Voi, minusta se oli taas tosi hauskasti kirjoitettu, vähän kun olisi blogia lukenut! Vuoden paras kirja, ehdottomasti!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  29/09/2018 / 6:42 pm

  Ja hei tsemppiä sulle, toivottavasti saat arvot kohoamaan.

 8. Mia / Beauty Highlights
  01/10/2018 / 8:19 am

  Kaunis silkkihuivi ja sopii hyvin yhteen tän asukokonaisuuden kanssa! Stylish! 🙂 Mä muuten tilasin tuon Maria Boreliuksen kirjan ja alankin lueskelemaan sitä jo tällä viikolla. Varmasti tulee paljon hyödyllistä tietoa myös mulle.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  01/10/2018 / 12:28 pm

  Kiitti my friend! Vautsi, on sit kiva jutella siitä mitä sä tykkäsit! Minusta se oli vähän kuin olisi blogia lukenut, sillee rennosti kirjoitettu, ja paljon inspiroiva asiaa.

Vastaa