Balmuir-arvonta! Voita valinnainen tuote syksyn suosikeistani

Aurinko paistaa ihanasti, äänikin alkaa palailla pikku hiljaa. Paljon eilistä iloisemmissa tunnelmissa siis ollaan, ja uskotaan, että kyllä elämä tästä vielä voittaa.

Lukijailtani lähestyy (jaiks), ja sen kunniaksi sain valita Balmuirin tuotteista lempparini, jotka on laitettu Balmuirin omalle sivulle, täällä. Syksyn teema on Skotlanti, joten suuret ruudut, burgundynpunainen ja lämmin vihreä ovat pääosassa. Balmuir on myös lanseerannut uuden malliston, B-muirin, jolla tulee olemaan jo myytävänä olevan ponchon ja oloasujen lisäksi myös kashmirneuleita. Upea uutuus on myös näyttävä logohuivi

Mukana suosikeissani on alpakanvilla-, villa- ja kashmir-uutuuksia, kauniita laukkuja ja pehmoiset käsineet. En myöskään unohtanut ikisuosikkiani, kid mohair-huivia ja pipoa, jotka näkyvät viime talvena otetussa kuvassa alla.

Ja hei – lukijailtaan laitettiin lisäpaikkoja! Jos siis haluat vielä tulla mukaan ti 2.10. se onnistuu laittamalla minulle sähköpostia, fabfortysomething@hotmail.com! Ota ystäväsi mukaan ja tule iloiseen iltaan. Ilta alkaa klo 18.00. ja paikka on Balmuir Brand Store Pohjoisesplanadilla.

EDIT 26.9. ARVONTA SUORITETTU. Myös lukijaillan osallistuminen on nyt täynnä. 

B-muirin Lausanne-poncho on upea uutuus. Itse tykkään käyttää ponchoja nimenomaan töissä, koska se on helppo heittä päälle tai ottaa pois liikkuvassa työssäni. Töissä, meidän pukuhuoneessa kaapissani onkin aina poncho viileiden päivien varalle. Lausanne-poncho on 100% kashmiria.

Suuriruutuinen Montrose-huivi on ihanan muhkea, ja sitä voi käyttää myös ponchona, kietasepa mukaan vyötärölle vyö. Huivia saa myös harmaana. Supersuloinen huivi on 65% alpakanvillaa, 25 % villaa ja 15% polyamidia.

Täysvillainen Varese on Balmuirin ensimmäinen logohuivi, ja sitä saa myös lämpimän beigenä. Musta on supernäyttävä, ja sitä on helppo yhdistää monenlaiseen takkiin. Tämän pukisin, kun haluan asuuni hitusen dramatiikkaa! Jalkaan korkeat nilkkurit, huivi auki harteille, vyö vyötärölle ja menoksi.

Uutuuslaukut Elise camera bag ja Evelyn hobo bag ovat must have. Pienen Elise-laukun hihna on säädettävä, ja itse laittaisin sen vyölaukuksi. Hobo bag on taas malli, joka on pitkän tauon jälkeen kokenut uuden tulemisen, ja siitä olen iloinen! Tykkään rennonmallisista laukuista, jotka eivät turhia pönötä. Kevyen ja siron Edith crossbody – laukun taasen annoin äidilleni äitienpäivälahjaksi, ja se oli kovin tykätty.

Mutta sitten viininpunaiseeen hurmioon – ei syksyä ilman viininpunaista! Burgundy on ehdottomia lempivärejäni, kuten tiedätte, ja nimenomaan syksy ja talvi ovat aikaa, jolloin sitä eniten käytän. Kahsmir-uutuudet Montblanc -huivi ja St. Marcel -baskeri ovat mielettömän kauniit, ja juuri sellaista mehevää punaista kuin pitääkin. Molempia saa myös männynvihreänä, tässä kaunis vihreä Montblanc.

Burgundya linjaa jatkavat Aurora poronmokkakäsineet kashmirvuorella – muuten ihan huippu joululahjaidea!

Silkkihuiveista valitsin alkusyksyn uutuuden, kapean ja näyttävän Francianan. Sen voi kietoa kaulaan näyttävälle rusetille, tai jättää löysästi solmulle. Voin jo kuvitella valkoisen, löysän paitiksen, nahkaleggarit ja korkeat nilkkurit. Huivi siihen on piste iin päälle.

Ja lopuksi vielä ikisuosikkini kid mohair –huivi ja pipo. Kaunis taupe on klassinen värivalinta. Jos sinulla on kid mohairia, muistathan harjata sitä asianmukaisella kammalla. Silloin karva pysyy tuuheana ja kuohkeana.

Muistat varmaan, että villatuotteesi pysyvät kauan hyvänä, kun muistat hoitaa niitä oikein. Villahan pitää ulkoilmasta, ja puhdistaa itse itseään. Itse käytön jälkeen viikkaan huivin odottamaan seuravaa käyttökertaa. Jos se on kostea, levitän sen kuivumaan ennen viikkausta.

ARVONTA

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa joku suosikkituotteistani!

Käy Balmuirin sivulla linkkien takana katsomassa tuotteita, valitse suosikkisi, ja kirjoita se kommenttikenttään. Olisi kiva kuulla myös miksi päädyit juuri siihen tuotteeseen, jonka valitsit.

Laita mukaan nimesi tai nimimerkkisi, sekä sähköpostiosoitteesi. En julkaise sähköpostiosoitteettomia kommentteja.

Minulla on kommettien valvonta päällä, joten jos kommenttisi ei heti näy, niin ei huolta, julkaisen sen kyllä.

Arvonta-aikaa on viikko, keskiviikko 26.9. klo 18:aan. Arvonnan jälkeen poistan osallistujalistan tästä postauksesta. Arvonnan suorittaa puolisoni arvontageneraattorilla, ja laitan heti sähköpostia voittajalle.

Onnea arvontaan kaikille, ja kaunista päivää!

HUOM: TÄRKEÄÄ!

LAITA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI VASTAUKSEESI (ei linkkien taakse), ole hyvä. 

Vain siten osallistut arvontaan!

*mainoslinkkejä

Share:

Vastaa