Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Balmuirin lukijailta tulossa tiistaina 2.10. – ilmoittaudu mukaan!

Heissan, nyt olen kuulkaa tosi innoissani! Kuten otsikosta näkyy, minä ja viisivuotinen yhteistyökumppanini Balmuir pidämme lukijaillan Pohjoisespladanin liikkeessä tiistaina 2.10. klo 18-20. Viime lukijaillasta kolmen vuoden takaa jäi niin ihanat muistot, että olen haaveillut uudesta lukijaillasta siitä asti.

Ilmoittautuminen alkaa NYT, ja laitapa samantien sähköpostia, sillä paikkoja on rajoitetusti. Olisi ihan mielettömän hienoa, jos lähtisit mukaan, ja otapa ystäväsi myös mukaan! 


(kuva lainattu Balmuirin kotisivulta)

Siitä on tosiaan liki viisi vuotta, kun aloimme yhteistyöhön Balmuirin kanssa. Kuinka upeaa on ollut seurata läheltä sen huikeaa matkaa. Kuka muuten oli mukana edellisessä lukijaillassa syksyllä 2015? Siitä on jäänyt todella mielettömän ihanat muistot. Oli mahtavan hauska tavata teitä lukijoita, ja saada kasvot monille kommentoijille.

Pidän Balmuirin designista tavattomasti, ja sillä on myös arvot kohdallaan. Tuotteet teetetään perheyrityksissä Keski- ja Etelä-Euroopassa, ja myös osaksi Suomessa. Laatu on ensiarvoisen tärkeää. Balmuir on myös innovatiivinen työnantaja, esimerkiksi kaikki työntekijät saavat osallistua tuotteiden ideointiin ja suunnitteluun. Omia liikkeitä on tällä hetkellä Helsingissä, Oulussa ja Tukholmassa, ja uusin Napapiirillä.

Mutta itse illasta! Jee! Tavataan Balmuir Brand Storessa, Pohjoisesplanadi 25-27,  tiistaina 2.10. klo 18.00-20.00. Tarjolla on maistuvaa juotavaa ja syötävää, syksyn kuulumiset ja uutuuksien esittely. Osallistujille on luvassa ostoetu -15%, ja yli 150€ ostoksista saa lisäksi lahjaksi Como-tuoksukynttilän (arvo 42€). 

Kävin tutustumassa syksyn uutuuksiin jo keväällä, ja sen sanon, että aivan mielettömän ihania tuotteita on liike täynnä: mm. ensimmäinen, elegantti logo-huivi, upea ruutukuosinen huivi, baskereita, oloasu, poronnahkakäsineitä, uutuuslaukku ja kaikkea muuta kaunista syksyyn. Syksyn teema on Skotlanti, ja päävärit mallistoissa upeat burgundy ja vihreä – omia lempivärejäni molemmat!

Ilmottaudu minulle sähköpostiin nimelläsi (fabfortysomething@hotmail.com), kuittaan sinulle osallistumisesi. Lukijaillan jälkeen poistan lähettämänne sähköpostit tietosuojalain mukaisesti, eikä niitä käytetä mihinkää muuhun tarkoitukseen.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa heti laittaa minulle sähköpostia, vastaan mahdollisimman pian ilmoittautuneille.

Mahdollisen force majoren sattuessa ilmoitan 24h ennen blogissa sekä sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille, mutta toivotaan, että sellaista ei tule.

Kuvissa näet syksyn uutuuksia, jotka kuvasin liikkeessä viime tiistaina, ja paljon ihanaa uutta on tulossa. Nähdään siis tiistaina 2.10., olet sydämellisesti tervetullut!


Mukavaa lauantaita kaikille!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *