Inspiraatiota ja viikonlopun kuulumiset

Olen joskus tilannut brittiläiseltä The White Companyltä pyjamia ja neuleenkin. Aina silloin tällöin postilaatikkoon tipahtaa paperinen lehtinen sesongin tuotteista. Nämä pikku lehtiset ovat joka kerran ilonaihe, sillä niiden kuvat ovat kauniita ja inspiroivia. Ja joka kerran saa muistutuksen siitä, että yksinkertainen se vaan on niin kaunista. Harmaa, ruskea, valkoinen, hiekka ja musta – ajatonta ja upeaa.

Vai mitä sanotte äkkiseltään kuvista? Tällaiset harmoniset ja seesteiset kuvat herättävät minussa aina hurjan siivousinnon… Ja myös tekee mieli nostaa omasta vaatekaapista esille ne yksinkertaiset ja simppelit vaatekappaleeet, jotka eivät muotokieleltään mene koskaan vanhaksi. Ja koska laatu on hyvä, niitä voi käyttää vuodesta toiseen.

Kahvihetkessä voi juurikin uppoutua kauniisiin kuviin hetkeksi. Olen edelleen todella laiska käyttämään Pinterestiä inspiraationa, paperiversiot pitävät pintansa edelleen.Viikonloppu on mennyt lepäillessä. Mieheni siivosi ja kävi kaupassa. Nuha alkaa olla pois ja ääni palautumassa, mutta minulle niin tyypilliseen tapaan kehon termostaatti on jäänyt vähän liian lämpimälle. Eli vielä pitää malttaa hetki levätä.

Sillä välin, kun olen potenut kotona, on luonto vaihtamassa väriä. Tänä syksynä onkin ruskasta lupailtu todella hienoa. Olisi mahtavaa päästä joskus Lappiin ruskan aikaan.

Eilen katsoimme Viaplaylta uuden Blade Runnerin. Olipa pettymys. Ensimmäinen Blade Runner (1982) oli aikanaan elämys ja todella puhutteleva leffa. Harrison Ford, Sean Young, Daryl Hannah ja etenkin Rutger Hauer tekivät mahtavat roolit. Nykyään on kai nähnyt niin pajon upeasti tehtyä scifiä, että vaaditaan aika paljon, jotta se koskettaisi. Uuden Blade Runnerin puhuttelevuus oli sen tulevaisuusvisiossa, joka oli kuvattu aika jäätävästi. Maailman luonto on kuollut, ekokatastrofi vienyt kaiken elävän. San Diego on Los Angelesin asukkaiden jättimäinen kaatopaikka…

Tulevaisuudesta takaisin nykyisyyteen – mukavaa sunnuntaita kaikille!

Share:

4 Comments

 1. Milla Sukhilta
  16/09/2018 / 12:24 pm

  Miten kauniita kuvia! Noiden parissa viihtyisi. Ja varmaan tulisi ostettua jotain, joka ei ehkä omassa arjessa näyttäisi noin harmoniselta 🙂 .

 2. Emmi
  16/09/2018 / 6:45 pm

  Minä en moneen vuoteen ymmärtänyt Pinterestin ideaa, mutta nyt olen aivan koukussa. Innostuin, kun suunnittelin häitämme ja etsin sieltä ideoita. Sen jälkeen olen tutkinut Pinterestistä esimeriksi pukeutumis-, kampaus- ja ruokaideoita. Lisäksi käytän sitä töihin liittyvässä ideoinnissa. Pidän siitä, että kuvat kulkevat aina puhelimessa mukanani ja voin selata niitä, kun on itselle sopiva hetki. 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  20/09/2018 / 1:49 pm

  Heh, niin voisi tosiaan käydä! Juu, minusta on ihana katsella kauniita kuvia.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  20/09/2018 / 1:50 pm

  Just varmaan esimerkiksi häiden suunnitteluun sieltä saakin hyviä ideoita. Mä käytin Pinterestiä, kun mietin keittiön remppaa. Töihin minäkin olen sieltä löytänyt kaikenlaista.

Vastaa