Minna Paussu Desingin tunika taipuu juhlamekoksi

Syyskuun alussa kuvattiin ihana Minna Paussu Designin villakreppitunika. Yhdistin sen silloin nahkahousuihin ja näyttävään puuvillapaitaan. Halusin kokeilla myös miten tunika taipuu mekoksi, ja miltä tuntuu laittaa pitkästä aikaa minimittaa päälle.

Upea tunika kuuluu Minna Paussu Designin Dark Side Collectioniin, jonka valikoimissa on ajattomia ja laadukkaita vaatekappaleita.

Tunikan alle voisi laittaa vielä jonkin juhlavan, ohuen puseron. Harmi, omassa kaapissa ei ollut sopivaa, joten tyydyin toppiin. Mustat sukkahousut ovat kuitenkin must, olo on niiden kanssa puetumpi. Tunika itsessään on graafinen, joten sitä en lähtenyt ylistailaamaan koruilla tai huiveilla, vaan annoin leikkausten puhua puolestaan. Kokeilin kaulakorujakin, mutta ne tuntuivat olevan liikaa, yksinkertainen puhuttelee enemmän tämän vaatteen kohdalla.

Kun pukeutuu kokomustaan, laadukas materiaali tekee yksivärisestä asusta näyttävän. Suosi siis luonnonmateriaaleja mustassa lookissa. Minna Paussu Designin villakreppitunika lunastaa nämä vaatimukset, sillä kangas on todella miellyttävän tuntuista ja laskeutuu kauniisti – onhan se sataprosenttista villaa.

Villakreppikangas kudotaa Itävallassa, ja valmistetaan sekä Suomessa että Virossa vaatteeksi. Mallisto käsittää tällä hetkellä kimonon, housut, kietaisutopin ja haalarin.

Tunika taipuu myös sisätakiksi – kuvia tulossa siitäkin myöhemmin!

Ensi viikon sunnuntaihin, 7.10. saakka saat -10% Minna Paussu Designin mallistosta koodilla fabforty+10.

Leppoisaa sunnuntaipäivää sinulle!

Share:

2 Comments

  1. Mia / Beauty Highlights
    01/10/2018 / 8:12 am

    Tunika näyttää tosi kivalta! Tyylikäs kokonaisuus muutenkin 🙂

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    01/10/2018 / 12:26 pm

    Kiitos, on kyllä kivan monikäyttöinen vaate.

Vastaa