Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sinapinkeltainen neule

Jos olet seurannut Instaani, niin tiedät minun olevan vuoden ensimmäisen kunnon flunssan kourissa. Nuha on kova, ja olo varsin vetämätön. Jos tässä nyt jotain hyvää olosta keksii, niin on aikaa lukea ja ajatella kaikenlaista, sekä ihailla kauniita maisemia olkkarin sohvalta.

Sinapinkeltainen, viininpunainen ja armeijanvihreä ovat syksyn kuumimpia värejä ja oman vaatekaappini ikisuosikkeja. Onneksi omasta kaapista löytyy keltaista ihan oikeassa sävyssä. Nätti neule on sen verran kevyt, että sitä pystyy pitämään ihan sellaisenaan. Suuri neulos, kaunis kaula-aukko ja vajaamittaiset hihat tekevät siitä varsin soman vaatekappaleen.

Ensi viikolle luvataan viilenevää, ja tiedättekö, olen vähän jo innoissani siitä. Alan kaivata neuleita ja nilkkureita tosissani. Ja kumma juttu myös: olen kesäisin aina vähän hukassa pukeutumisen kanssa, mutta syksyn tullen tiedän tasan just ja tarkkaan mikä on se omin juttu. Syyspukeutuminen on ihan huippua!

Tuo keltainen neule on kertakaikkisen ihana. Se on Massimo Duttin kevään mallistosta. Aika jännä, että sinapinkeltaista on keväällä tarjolla. Se on paksusta neuleesta huolimatta kevyt ja vilpoinen, ja viileämmillä aion pukea alle paitiksen.

Syysinventaarion vaatekaappiin on tekemättä. Ensi viikolla toivottavasti saan kesävaatteet raivattua neuleiden tieltä. Kokeilin menevätkö nahkaleggarit jalkaan, ja meniväthän ne.

Mies tuossa tuli kotiin, ja huikkasi, että huomenna on viimeinen päivä, kun on yli kahdenkymmenen asteen lämpötilat. On kyllä aika huikea loppukesä, ei voi muuta sanoa. Mutta silti – aikansa kutakin, ja nyt eteenpäin. Lehdessä oli, että nyt taudit jylläävät kouluissa ja työpaikoilla, se on se jokasyksyinen riesa.

neule Massimo Dutti

housut Mos Mosh

korkkarit Zara

rannekoru Dyberg/Kern

Olen lukenut kovasti, ja vakaasti sitä mieltä, että Maria Boreliuksen Hyvinvoinnin vallankumous – tulehdusta estävä elämäntapa on vuoden kiinnostavin kirja. Kirjoitan siitä oman postauksensa jossain vaiheessa. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille ravinnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kirja on paitsi superkiinnostava, myös tosi hauska, ja erittäin monelta kantilta tulehdusta poistavaa ruokavaliota tarkasteleva. Taustalla kulkee koko Marian elämä, jota vasten hän peilaa elämäntapamuutostaan. Marian tie hyvinvointia kohti kulki neljän vuoden matkan, ja sisälsi paljon tutkimusta. Tästä kaikesta Maria kirjoittaa tosi kiinnostavasti. (Suosittelin tätä jo veljelle, ja E, lähetän tän sulle sinne Kaliforniaan!)

Toinen kiva kirja, jota olen tutkinut, on Fumiko Takatsun Face Yoga. Minähän olen kasvojumpan kannattaja – ja niin on kuulemma myös herttuatar Meghan – ja tykkään jumpata kasvolihaksia. Fumikon videoita löytyy ihan Youtubestakin, mutta minulle kirja on jotenkin omempi juttu.

Onneksi asukuvia on jemmassa muutama, kuten nämäkin.

Mutta viettäkääpä mukava ilta, ja huomennahan se perjantaikin taas on!

Ps. Melkein unohdin – Balmuir-lukijailtani täyttyi neljässä päivässä, ja lisäsimme osallistujamäärääkin, kiitos kaikille ilmoittautujille. Vielä on kuitenkin kolme paikkaa jäljellä, joten olepa nopea, ja laita minulle sähköpostilla osallistumisesi iloiseen iltaan! EDIT. 7.9. Ilta on  nyt täynnä, kiitos ilmoittautujille!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *