Syysmatkasuunnitelmia

En ole yleensä käynyt syksyisin missään reissussa, koska aina, aina, aina olen onnistunut olemaan sairaana syysloman aikaan. Mutta nyt on reissu varattu, ja jos emme matkalle jostain syystä pääse, niin on ainakin yritetty. Melkein jännittää kertoakaan asiasta.

Riikaan jäi kesäreissun jälkeen niin suuri kaipuu, että sinnehän sitä pitää päästä uudelleen. Tällä kertaa olisi tarkoitus käydä vähän museoissa, ehkä kauppahalleissa myös, mutta ennen kaikkea haluan päästä taas kokemaan kaupungin tunnelmaa. Kuljeskella ja olla vain.

Hotellivalinta oli itsestään selvyys, eli kesän hotellimme Grand Poet Hotel by Semarah tietenkin. En ole missään muussa hotellissa viihtynyt niin hyvin, nukkunut niin hyvin. Toivottavasti saisimme saman huoneenkin, ainakin aion kysyä. Suosittelen katsomaan kuvat linkin takaa. Hotellihan on avattu kevättalvella, ja se kiilsi uutuuttaan. En keksi hotellista mitään muuta huonoa sanottavaa kuin että aamiaisella ei ollut appelsiinimarmeladia, eikä kermavaahtoa vohvelien päälle… Ehkäpä asia on korjaantunut…?

Mitä muuta sitä sitten lomalta kaipaa? Oikeastaan ei ihmeempiä terveyden lisäksi.

Toivon, että Riiassa olisi kaunis, aurinkoinen sää ja upea ruska. Tulisi kivoja kuvia, sillä haluan kuvailla puistoa. Varmaan tällä reissulla menemme myös tutkimaan jugend-alueita tarkemmin, ja museoihinkin pitäisi keritä. Mies haluaisi kauppahalleja katsomaan, ja mikä ettei, se voisi olla kiinnostavaa.

Mitäs jos sataa? Sitten mennään museoihin ja istutaan kahviloissa. Katselin oopperalippujakin, mutta harmillisesti juuri tuolloin ei mene mitään kiinnostavaa.

Mutta parasta reissussa on kuitenkin pieni irtiotto. Haluan kuljeskella kaupungilla, syödä hyvin ja vain olla sen kummempaa suunitelmaähkyä.

Mutta ennen sitä on ihan kiitettävä tapahtumasuma, ja voi että nautin, johan täällä kotona maattiin ihan tarpeeksi. Torstaina töiden menen kampaajalle, perjantaina valkkaamaan kuvausvaatteita, huomenna suuhygienistille – jälkimmäinen ei ole ihan lempivelvollisuuksiani.

Ja ensi tiistaina onkin sitten lukijailta! Teitä on ilmoittautunut mahtava määrä, olen ihan superinnoissani siitä!

mekko Samsoe & Samsoe

huivi Balmuir

saappaat Stuart Weitzmann

kello Mockberg

Nyt taidan laittaa laukun kuntoon huomista varten, ja sitten rojahdan telkkarin ääreen loppuillaksi. Salainen paheeni Beverly Hillsin täydelliset naiset, kausi 8 on menossa. Pitää katsoa välillä tätä ”oikeaa elämää”, jotta tajuaa olla kiitollinen omastaan, hehheh. Käsikirjoitettuahan se kaikki draama on, mutta ihan hauskaa viihdettä silti, jota ei tarvitse niin vakavasti ottaa.

Mukavaa iltaa!

*mainoslinkkejä

Share:

Vastaa