Villakangastakit esiin ja pipo päähän

Lämpötilat ovat pudonneet sellaisiin lukemiin, että villakangastakit eivät ole yhtään liikaa. Viime kevään hankintoja on kuvien ihana Zaran takki, joka on täydellisen istuva, lisäksi ajaton malli. Takkeja ei varmaankaan voi olla koskaan liikaa! Ja mielläni satsaankin hyvännäköiseen takkiin.

Lauantai on kääntynyt iltaan, ja vietämme sitä meidän alakerran olkkarissa. Söimme äsken vohveleita, ja nyt vaan ollaan. Tosin teen vähän samalla töitä ja käsittelen kuvia. On ihanan hiljaista, siitä nautin yli kaiken.

Miten mukavan rento päivä on ollut siitä huolimatta, että se on mennyt täysin blogihommissa. Ensi viikolla blogiin tulee kaksi todella mieluisaa kamppista. Sitä varten koneella odottaa muutama sata kuvaa läpikäymistä… Huomenna palautan kuvauslainat.

Viikko hurahti ohi todella nopsaa. Kieltämättä viikko kävi vähän voimille, ja rupesinkin yöpuulle eilen illalla jo tasan kello kymmenen. Sanoin miehelleni, että aion nukkua yksitoista tuntia, eli kello yhdeksään. Arvatkaas, mitä kello oli, kun heräsin? No tasan yhdeksän…

Olen ehtinyt laitella vaatehuonettakin talvikuntoon ja kaivaa villakangastakit esiin. Toivottavasti emme saa kovia pakkasia pitkään aikaan, jotta voi pitää nilkkureita ja villakangastakkeja mahdollisimman pitkään! Ja niitä on vuosien mittaan kertynyt. Vanhin takkini taitaa olla Cinzia Roccan kamelinvärinen takki, en uskalla edes arvailla vuotta – ehkä 2005…? En malta niitä kierrättääkään, vaikken olisi pitänyt pitkään aikaan. Villakangastakit tuntuvat eniten ”omilta” takeilta.

Maanantaina sitten alkaa jo lokakuu. Se on yksi lempikuukausiani huolimatta siitä, että silloin lehdet yleensä putoavat, ja maisema alkaa olla aika karu. Mutta lokakuussa tapahtuu aina kaikkea hauskaa, omista synttäreistä hääpäivään ja syyslomaan saakka. Ja tämä lokakuu starttaa tosi ihanasti, eli lukijaillalla, vitsit miten jännää ja hauskaa! Odotan sitä tosi kovasti. Ihan huippua nähdä teitä ihania lukijoita.

takki Zara 

poolo Repeat

housut Rue de Femme

nilkkurit Massimo Dutti

aurinkolasit Ray Ban

pipo Balmuir*

Tällaista lauantai-illan höpinään tänne. Huomenna kuvia Minna Paussun tunikasta mekkona, ja alekoodi verkkokauppaan.

Leppoisaa ja tunnelmallista illanjatkoa!

*adlink

Share:

13 Comments

 1. Aikku
  29/09/2018 / 6:40 pm

  Ihana takki ja itse ajattelin tuolta matkalta rapakon taakse ostaa itselleni ehkä Hilfigerin tai Gantin takin. Entinen villakangastakki on ollut vuosia ja siitä voisi modistamalla saada kivan, mutta värillinen takki olisi hyvä mustan sijaan.

 2. Anonyymi
  29/09/2018 / 7:24 pm

  Olenko ainoa, jolle Zaran takeissa on aina liian pitkät hihat? Usein myös hihat takeissa ovat liian kapeat? Vai onkohan minulla vain tavallista lyhyemmät kädet ja paksummat käsivarret? Sitten myös tosi usein noissa Zaran takeissa on nappilistat hihansuissa ja silloinhan hihoja on aika mahdotonta lyhentää paitsi jos antaa lyhentää niin paljon, että koko nappilista jää pois. Näistä syistä on tosi monta Zaran takkia jäänyt kauppaan.

 3. Anonyymi
  30/09/2018 / 3:54 am

  Niin harmoninen kokonaisuus ja istuu todella hyvin. Vanhin käytössäni oleva villakangastakki taitaa olla liki 20 vuotta vanha…Villakangastakkien kaveriksi kaipaisin lämmintä ja kivannäköistä parkatakkia, joka kestäisi vähän syksyn sateitakin. Olisiko vinkkiä? Terkuin Pohojanmaan Marianne

 4. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  30/09/2018 / 6:02 am

  Minulla on vielä vanhempi Cinzia Roccan villakangastakki. Äitini osti sen minulle v. 1998 ja vieläkin muistan sen maksaneen tasan 4000 mk. Se on ollut vuosia käyttämättömänä kaapissani, sillä se minulle aivan liian iso, sellainen harteista roikkuva ylipitkä takki, jollaiset olivat suurta muotia Aasiassa jo muutama vuosi sitten ja näyttävät rantautuneen tännekin. Minulla on vain vieläkin kauhean iso kynnys käyttää sellaista jätti-isoa takkia.Nähdään tiistaina.

 5. Anna / Fashion Minimalist
  30/09/2018 / 8:24 am

  Todella kiva ja tyylikäs look! Musta ja beige ovat niin paras väriyhdistelmä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2018 / 10:04 am

  Värillinen takki on todellakin hyvä valinta. Itsekin tosi usein turvaudun mustaan. Tosiaan rapakon takaa ainakin Hilfigeriä voi saada todella edullisesti. Mikähän on muuten dollarin kurssi nykyään, ei mitään tietoa.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2018 / 10:05 am

  I feel you – mulla on tosi monesti sama juttu, varsinkin Zaran bleiserien kanssa. Mangon takit ovat hihoiltaan istuvampia. Juu, nappilistojen takia hihoja on vaikea lyhentää, ja olasta niitä nyt ei jaksa lähteä irrottamaan…

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2018 / 10:07 am

  Miten olisi Barbourin takit? Sillä on upeita öljykangastakkeja. Helsingin-reissulla voit käydä Kapteenskassa Kämp Galleriassa, tai sitten katsoa Country Attire-nimistä nettikauppaa. Se on brittikauppa, ja ikävä kyllä mahdolliset palautukset pitää itse maksaa. Olen tilannut sieltä aikoinani Barbourin takin, joka oli todella kiva.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  30/09/2018 / 10:08 am

  Apua, neljän tuhannen markan takki – no ei ihme, ettei sitä halua laittaa pois. Mutta nyt tosiaan se on tosi muodikas! Kiva, nähdään tiistaina – eli ylihuomenna!

 10. Anonyymi
  30/09/2018 / 5:21 pm

  Kiitti vinkistä, täytyy tsekata valikoima 🙂

 11. Mia / Beauty Highlights
  01/10/2018 / 8:16 am

  Miten sä aina onnistutkin saamaan niin asusta kuin asusta tyylikkään 😉 Mun tyyli-idoli! <3 Huomenna nähdään!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  01/10/2018 / 12:26 pm

  Niin on, pehmeä ja kiva!

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  01/10/2018 / 12:27 pm

  Ihana kun pääset!!!

Vastaa