Iloinen lukijailta Balmuir Brand Storessa ja viisauksia illan vierailta (sekä -20% alekoodi Balmuirin verkkokauppaan)

Elokuussa sähköpostiini tipahti viesti Jaaran Heidiltä. Se alkoi näin: ”Haluaisitko pitää lukijaillan meillä?”

Että haluanko? Voi kyllä!

Vihdoin tuli lokakuun toinen: pimeä, sateinen ilta. Iloinen, lämmin tunnelma. Puheensorinaa, naurua ja juttua. Myös kuohuvaa ja yksi laukusta kurkisteleva koira. 

Niin kuvaisin eilistä lukijailtaani Balmuir Brand Storessa. Koolla oli kuusikymmentä upeaa naista. Juteltiin, vaihdettiin kuulumisia ja naurettiin kovasti. Shoppailtuakin tuli. Vastailin kysymyksiin, ja sain osakseni ihanaa lämpöä ja kosolti viisauksia, jotka tulivat enemmän kuin hyvään saumaan.

Olin illalla niin onnellinen hauskasta illasta. Olin odottanut tätä jännityksellä, ja miten mukavaa meillä olikaan koleana lokakuisena iltana – superlämpimissä tunnelmissa!

Odottava tunnelma – sitä minulla oli, ennen kuin ensimmäiset vieraat saapuivat. Sitä mukaa, kun väkeä tuli, puheensorina nousi, tunnelma oli alusta asti rento ja välitön. Oli teitä lukijoita, oli työkavereita sekä ystäviä. Ihana kosmetologini Jaana tuli tyttärensä kanssa, eräs lukija toi äitinsä, monella oli tytär tai ystävätär seuranaan.

Balmuirin Tommi ja Benita käyttivät puheenvuoron brändin uusista tuulista, minä juttelin hetken omista suosikeistani, joita oli koottu pöydälle esille. Oli ihana nähdä ympärillä hymyileviä kasvoja!

Parasta illassa ehdottomasti oli teidän kanssanne juttelu! Oli pitkiäkin keskusteluja, ja lyhyessäkin ajassa monen teidän kanssanne puhuttiin varsin syvällisiä. Sellaista se on, kun me aikuiset juttelemme, ollaan suoria ja rehellisiä heti ensi lauseissa. Jännä tunne oli, kun tiesi teidän tietävän minusta paljon kaikenlaista, mutta minä puolestani näin monet teistä ensi kertaa!

Olen jonkin aikaa, mutta varsinkin tänä syksynä, potenut jonkinlaista riittämättömyyden tunnetta blogin suhteen. Tuntuu, että pitäisi uudistua ja kehittyä, keksiä koko ajan jotain uutta ja jännää, vaan mistäs otat ajan. Minulta kysyttiin tunnenko painetta siitä, että pitäisi pysyä mukana muuttuvassa blogimaailmassa. Sanoin, että olen jo pudonnut kelkasta. Ei ole Youtube-kanavaa, ei podcastia, ei Snapchatia, ei Twitteriä, ei Pinterestiä. Facebook ja Instagram sentään on. Tähän ihana lukijani tuumasi, että ei meidän ikäluokka välttämättä edes ole noissa kaikissa, joten miksi tuntea huonoa mieltä asiasta. Lukijat ymmärtävät, koska olemme kaikki työssäkäyviä naisia, joilla kaikilla on sitä ”oikeaa elämää”, joka pitää ehtiä elää ennen kaikkia harrastuksia. Blogi sellaisenaan riittää. Tuo oli niin ihana kuulla.

Illan lopuksi juttelin vielä kielten kollegan kanssa, jonka kanssa puhuimme viimeksi kolme vuotta sitten Lauttasaaressa, ensimmäisessä lukijaillassani Balmuirin kanssa. Hän kertoi lukevansa blogiani välipalaksi ylioppilaskirjoitusten korjaamisen ohessa aamuyön tunteina. Kerroin hänelle kriiseileväni välillä siitä, että tuntuu siltä, että olen kertonut samat jutut jo kymmeniä kertoja. Sillä ei ole väliä, hän sanoi, on mukava lukea tavallisesta elämästä, ja asioista, jotka tapahtuvat samanlaiselle naiselle.

Eräs lukija oli tullut suoran lentokentältä, koska ei halunnut jättää väliin tätä lukijailtaa. Olin ihan sulaa tämän kuultuani, kiitos sinulle.

Toinen lukija järjesti varsinaisen ice breakerin, sillä hän toi koiransa, pienen maltankoiran, laukussa! Sieltä sen pikku pää kurkisteli, meinasimme vallan seota! Eipä se ainakaan koirakuumeista ystävääni auttanut…

Monia myös se kiinnosti, miten yhteistyömme Balmuirin kanssa on alunperin alkanut. Sehän alkoi liki viisi vuotta sitten, kun Heidi kysyi haluaisinko tehdä lakana- ja pyyheyhteistyön. Pidän brändistä tavattomasti niin muotokieleltään kuin etiikaltaankin. Olen vaikuttunut ja ylpeä siitä, millä kunnianhimolla ja sydämellä työtä tehdään. Myös meitä vaikuttajia on vielä muutama mukana yhteistöissä, ja on kunnia olla yksi heistä.

Ilta jää ihanien muistojen joukkoon. Teidän lämpimät sananne, vilpittömyytenne ja ystävällisyytenne liikuttivat sydäntäni perin pohjin, mutta en vähemmän odottanutkaan, olenhan jo vuosia saanut teiltä ihania viestejä niin kommenttiboksiin, sähköpostiin kuin nykyään Instan inboksiinkin.

Ja taas tuli virtaa tähän hommaan, nytkin sormet vain hyppivät näppiksellä, ja kirjoitan tällä kertaa tällaista ihme tajunnanvirtaa! Olette te vaan ihania, kiitos tuhannesti! Mulla on varmasti koko universumin parhaat lukijat.

Omia suosikkeja pöydällä ja jännityksessä oleva meitsi. Viitta ylläni on Lucca keeppi.Tommi ehtii opettamaan erilaisia tapoja sitoa huivi.


Jos et päässyt mukaan, ja matkakin oli este, niin nyt lukijaillan kunniaksi Balmuir halusi muistaa lukijoitani huikealla alekoodilla, joka on voimassa 15.10. saakka!

Koodilla FABFORTY20 saat -20% normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista. Minulla on lokakuun ajan nettikaupassa oma sivu, johon on koottu kaikki suosikkini. Kurkkaapa sinne ekaksi!

Kiitän teitä vielä lämpimästi osallistumisesta, sekä Balmuirin henkilökuntaa upean illan puitteiden järjestämisestä. Ja tietenkin Heidi Jaaraa, joka tipautti eräs kaunis elokuinen päivä minulle sähköpostin, joka alkoi sanoilla haluaisitko pitää lukijaillan

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

*mainoslinkkejä

Share:

7 Comments

 1. Tuula / Oman katon alla
  04/10/2018 / 5:50 am

  Ihanan kuuloinen ilta kerta kaikkiaan 🙂 Ja hei, olen samaa mieltä sen lukijan kanssa, ettei todellakaan tarvitse olla joka puolella somessa, koska ei me lukijatkaan olla. Minä esim. en katso tube-videoita enkä muita streamauksia. Luen vain näitä "vanhanaikaisia" blogeja, koska se sopii itselleni parhaiten ja tykkään eniten tekstin ja kuvien yhdistelmästä. Videot ovat mielestäni turhan usein sellaista sähläystä ja kunhan höpistään, vaikkei ole sanottavaakaan… Harkittu ja hyvä teksti on paljon paljon parempi 🙂 Ihanaa lokakuuta! ♥

 2. Anonyymi
  04/10/2018 / 10:01 am

  Ihan samaa mieltä edellisen kommentoijan sekä lukijan kanssa somessa olosta. Tykkään kovasti sinun blogistasi, hyvä teksti ja kauniita kuvia. Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin.Aurinkoista syksyä.Terkkusin Satu

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  04/10/2018 / 4:01 pm

  Samoin, ei vaan ole aikaa katsoa videoita. Blogeja voi tosiaan lukea silloin kun itselle parhaiten sopii. Ilta oli kyllä niin ihana, todella tervetullutta vaihtelua arkeen.<3

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  04/10/2018 / 4:02 pm

  Kiitos Satu! Ei meidän tarvitse todellakaan olla kaikilla kanavilla, eihän sitä ehtisi elää muuta elämää ollenkaan. Kiitos, kyllä aion vielä jaksaa! Kaunista syksyä sinullekin!

 5. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  04/10/2018 / 4:03 pm

  Oli hauska tavata luonnossa, kun olen tutustunut sinuun blogin kautta. Olen samaa mieltä edellisten kanssa, että minä ainakin koen blogin olevan riittävä. En ole eläissäni kuunnellut yhtäkään podcastia tai seurannut Snapchatiä. Edes Twitter-tiliä ei minulla ole, vaikka eilen SUKOn mielenkiintoisella kurssilla koin elämäni ensimmäisen kerran houkutusta sellaiseen, jotta voisin ammatillisesti seurata erästä mielenkiintoista henkilöä. Tai siis hänen aikaansaannoksiaan. Pinterestiä seuraan, mutta samasta syystä. Puhtaasti siis ammatillisesta näkökulmasta =DMinun elämäni näinä ruuhkavuosina on siis liian kiireistä jo tällaisenaankin, mutta joidenkin blogien, kuten sinun blogisi, lukemisen koen rentouttavaksi. Niihin turvaudun silloin, kun on pieni hetki aikaa ihan itselleni. Vaikkapa näin kerran viikossa, kun voin istahtaa hetken kahvilassa odottamassa kiinantunnin alkua (missä tätä nytkin kirjoitan…)Minuakaan ei haittaa, vaan on jopa hyvä, että kerrot samoja asioita uudestaan. Ehkä koen deja-vu-tunteen tai sitten vanhatkin jutut menevät uusista. Siksi linkit vanhoille sivuille ovat myös hyviä, auttavat muistamaan.Mukavaa iltaa <3

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  08/10/2018 / 12:42 pm

  Oli todella mukava tavata! Blogikäyttäytyminen on todellakin muuttunut, niitä luetaan nyt harvemmin. Silti uniikkien kävijöiden määrä on pysynyt samana. Podit ovat tosi kivoja, vaikkapa kun silittää tai kokkaaa. Mutta videot tai snäppi…ei kerkeä!Tehdään me vain asioita omassa tahdissamme, niin on hyvä!

 7. Anonyymi
  10/10/2018 / 7:15 pm

  Kiitos, Marjukka, miellyttävästä illasta! Oli ihana tavata sinut jo toisen kerran! Blogisi tuottaa paljon iloa ja ajatuksia meille lukijoille. Kiitos myös Balmuirille, joka on hieno kotimainen yritys! Rentoa syyslomaa ja Riikaa tv. Tuija

Vastaa