Syysasu Riiassa: pitkä tweedtakki ja keltaiset sormikkaat

Syysloma on nyt vietetty, enkä ehtinyt olla kotona kuin päivän! Loma tuntui sen ansiosta todella pitkältä. Lauantaista tiistaihin olin Pietarsaaressa, ja torstaista nyt sunnuntain aamupäivään Riiassa. Nyt on liesuttu, ja tuntuu siltä, että on todella mukava palata arkeen.

Kerron myöhemmin tulevalla viikolla miten Riian-loma sujui. Mutta sain sen mitä menin hakemaankin, eli kauniit syyspäivät ihanassa kaupungissa, hyvää ruokaa, muutaman nähtävyyden ja kosolti leppoista aikaa. Tsemppasin todella Instagramin kanssa, eli jos seuraat minua siellä, niin kaikenlaista tuli storiesin puolelle laitettua.

Torstai oli tosi lämmin, joten kevyempi takki oli tarpeen. Puolalaisketju Reservedin takki oli heräteostos paikan päältä, samoin nahkasormikkaat. Takki ei ole lämmin, joten ihan kylmiin säihin siitä ei ole. Perjantaina ilma kylmenikin sitten huomattavasti, joten matkassa mukana ollut Dayn takki oli just passeli päällä. Reissulaukkuna toimi Balmuirin uutuus, Evelyn hobo, jota parempaa matkakaveria en olisi voinut toivoa. Se meni nätisti kainaloon, ja veti ihan hirmuisen määrän tavaraa.

Massimo Dutin nilkkureita pitää hehkuttaa myös. Vaikka niissä on korkoa, lesti on mitä mahtavin. Joka päivä tuli käveltyä se reilu kymmenen kilometriä, eikä jalat väsyneet kertaakaan.


takki, aurinkolasit ja hansikkaat Reserved

farkut Mos Mosh

neule Repeat Cashmere

laukku ja huivi Balmuir (saatu)

nilkkurit Massimo Dutti

Tuntuu myös siltä, että syksy on toden teolla päällä, ilmat alkavat olla vilapat. Ihana tosin laittaa neuletta päälle, sitä olen odottanut!

Nyt pitää alkaa valmistautua työviikkoon, mukavaa illanjatkoa!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  21/10/2018 / 3:25 pm

  Kaunis takki, mitä kokoa tämä on? Onko niukka vai reilu?

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21/10/2018 / 5:37 pm

   Kiitos, se on koko 34, ja just sopiva. Malli on vähän reilu, mut hihat ja olan sopivuus ratkaisevat.

 2. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  21/10/2018 / 7:40 pm

  Kivannäköinen takki ja laukku myös! Tuo korko ja lesti on aika miellyttävä kävelyn kannalta. Minulla oli vastaavat jalassani Tallinnassa ja sama juttu: kymmenen kilometriä mukulakivilläkään ei tuntunut pahalta.Hyvää alkavaa työviikkoa!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   28/10/2018 / 12:50 pm

   Ei kilometrit tosiaan tunnu, kun on hyvälestiset kengät jalassa! Kiitti, samoin sulle, vaikka tää toivotus tuleekin viikon myöhässä!

 3. Suvi - Kotonainen
  22/10/2018 / 4:07 am

  Kaunis nainen kauniissa asussaan, eikä maisemassakaan ole valittamista ;)Hyvää alkanutta työviikkoa!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   28/10/2018 / 12:51 pm

   Kiitos – maisemat olivat todella mitä parhaat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *