Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi vitamiinipitoinen aamurutiinini: Marli Shot

Kaupallinen yhteistyö Eckes Granin & Suomen Blogimedia

Tänä syksynä on mielessä ollut hyvin vahvasti oma jaksaminen ja riittävä vitamiinien saanti. Vaikka kesä oli aurinkoinen ja lämmin, D-vitamiinitasoni olivat yllättävän matalat, puhumattakaan varastorauta-arvoista. Olen alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota hyvistä raaka-aineista tehtyyn ruokaan ja lisännyt ruokavalioon varsinkin paljon kotimaisia juureksia.

Hedelmien syönnin ja C-vitamiinin riittävän saannin kanssa laita on ollut vähän toinen. En ole kova syömään hedelmiä, joten otan C-vitamiinit usein purkista. Siksi olin tosi innostunut, kun pääsin mukaan kaupalliseen yhteistyöhön Eckes Graninin kanssa. Pääsin testaamaan Marli Shotia, lokakuussa kauppojen kylmiin mehuhyllyihin rantautunutta terveyspommia. 

Päivittäisen C-vitamiiniannoksen ottaminen ei voisi olla enää helpompaa.

Kieltämättä syksyn aloitus aina vähän hirvittää minua. Monena syksynä olen ollut aikamoisessa flunssakierteessä. Olen työpaikassa, jossa flunssa-aallot alkavat ja viipyvät viikkokausia. Syysflunssaa ei voi täysin välttää.

Hyvä kunto ja vastustuskyky ovat opettajalle elintärkeät. Mitä pitemmälle syksy etenee, ja alkutalvi alkaa näkyä sekä oppilaissa että itsessä väsymyksenä, sitä tärkeämpää on syödä terveellisesti ja saada se kunnon hiki liikunnasta vähintään kolmesti viikossa.

Hyvä vastustuskyky auttaa myös flunssasta palautumisesta. Yleensä sairaana sitä tekee hyviä, mutta nopeasti unohtuvia lupauksia. Päättää tulevaisuudessa tankata enemmän hedelmiä tai vaikkapa inkivääriä, joka on hyvä vatsalle, mutta ilkeä flunssaviruksille. Tiedän hyvin, että C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä osana monipuolista ruokavalioa. Vaan arvatkaapa tuleeko esimerkiksi sitä inkivääriä päivittäin raastettua? Ei ainakaan minulla… Saati, että saisin aikaiseksi keitellä itse shoteja.

Marli Shot on nyt sellainen vastustuskyvyn lisäämisen täsmäase, että minun aamurutiineihini se on tullut jäädäkseen. Marli Shot on makeuttamaton, 95% täysmehu, joka ei sisällä lisättyä sokeria, lisäaineita tai säilöntaineita. Se on siis sitä itseään – täyttä vitamiinia. 2dl:n pakkauksesta riittää shotti viidelle päivälle, siis vain 4cl päivässä – ja päivän C-vitamiinitarve on kuitattu. C-vitamiini tulee acerola-marjasta, jossa on luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus.

Omena-inkivääri-kurkuma-acerola

Marli Shoteja on kolme erilaista.

Omena-inkivääri-kurkuma-acerola on suosikkini, sillä pidän inkiväärin mausta. Tosin näitä ei ole tarkoitettukaan miksikään herkuttelujuomiksi, vaan maku on todella voimakas ja hapan. Tuntee todella nauttivansa kunnon tujauksen vitamiineja! Inkivääriähän muuten sanotaan luonnon omaksi lääkkeeksi tulehdussairauksia vastaan, ja se on hyvä myös nivelille.

Granaattiomena-acerola

Granaattiomena on yksi suosikkihedelmistäni, ja varsinkin iranilaiset ystävämme tarjoavat sitä meille usein. Iranissa on sanonta, että jos osaa syödä granaattiomenan sottaamatta, pääsee taivaaseen.

Granaattiomena sisältää paljon antioksidantteja. Acerolasta saatava C-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Antioksidanteilla arvellaan olevan merkitystä mahdollisesti monissa vanhenemiseen liittyvissä tapahtumissa.


Karpalo-puolukka-acerola

Pohjoisen omat vitamiinipommit puolukka ja karpalo sisältävät runsaasti polyfenoleja, jotka ovat marjan omia suoja-aineita. Karpalon ja puolukan tiedetään auttavan virtsatieinfektioihin. Pidän todella paljon puolukasta, joten tämänkin shotin hapan ja kirpeä maku oli omalle kielelleni mieluinen.

Marli Shotit kannattaa säilyttää jääkaapissa, sillä kylmäsäilytys parantaa luontaisen C-vitamiinin säilymistä. Shotti säilyy avattuna jääkaapissa noin viikon, ja FCS-sertifioidun kartonkipakkauksen voi kierrättää.

Olen liittänyt shotin nauttimisen omiin aamurutiineihini. Helppoa ja vaivatonta!

2

Arvonta

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kolme Marli Shot-tuotepakettia, eli yhteensä kahdentoista viikon vitamiinit! Arvonta-aika on 11.11. saakka, ja tuotepaketteja arvotaan kolme.

Osallistu kommentoimalla, ja jätä selvä nimimerkki, ja halutessasi sähköpostiosoite. Poistan sähköpostit näkyviltä arvonnan jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Olen yhteydessä arvonnan voittajiin heti arvonnan jälkeen.

Miten sinä pidät huolta vitamiinien saamisesta syys- ja talviaikaan? Olisi mielenkiintoista kuulla vinkkejäsi!

Mukavaa päivää!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *