Vaalea vai tumma, kenties kamelinvärinen? – syksyn suloisimmat villakangastakit

Kaupallinen yhteistyö: Marks & Spencer ja Suomen Blogimedia

Kerroin lauantain postauksessa, että olen ottanut villakangastakkini esiin – nyt on aika käyttää niitä! Villakangastakki antaa syysasulle viimeisen silauksen. Sillä voi myös leikitellä: klassiset linjat voi rikkoa vaikkapa trendinmukaisilla housuilla tai muhkealla pipolla. Asun voi myös rakentaa takin värin mukaan. Esimerkiksi nyt erittäin trendikäs väri, kameli, voi toistua  päästä varpaisiin, baskerista kenkiin.

Marks & Spencerin takkivalikoima on houkutteleva, ja villakangastakkien lisäksi sieltä löytyy kauniita toppatakkeja. Kuitenkin omalle tyylilleni uskollisena valitsin tähän postaukseen kolme kaunista villakangastakkia, jotka inspiroivat minua sekä leikkauksiltaan että väreiltään.

Kamelinruskea on upea syysväri, joka ei koskaan mene muodista. Tämä takki on syyssäihin juuri sopivan lämmin ja sallii alle kerrokset. Tykkään asusta tosi paljon, siinä on ripaus menneen maailman muistoja baskereineen ja ruutuhousuineen. Takin alle valitsin joustavan kauluspaidan sekä kashmirneuleen – pari, jonka viehätys ei koskaan vanhene. Ruutuhousuja en ole vuosiin kokeillut, näihin ihastuin kovasti.

Takki on keveännäköinen, sillä sen kaulukset ovat pienet. Viluinen voi kietoa kaulaan muhkean huivin lämmittämään.

Vaalean takin leikkaus on klassista klassisempi. Sen kanssa vaikkapa musta poolo ja mustat, kapeat housut näyttäisivät upeilta. Halusin kuitenkin rikkoa takin klassisuutta pukemalla sen pariksi raitaneuleen ja rennot farkut. Farkut ovat hitusen rikotut, mutta ei liikaa, ja niissä on kiva fiftaritwist. Kashmirpipo ja muhkea huivi lämmittävät syyssäässä.
Pidän kaikista takeista todella paljon, mutta tummanharmaa, pitkä takki vei täysin sydämeni. Takissa ei ole ollenkaan nappeja, joten solmin sen rennosti vyötärölle. Tällainen takki on myös kätevä, jos haluaa alle paksumpaa neuletta. Se on myös lämmin, se tuli todistettua kuvauspäivänä kovassa tuulessa! Miten ihana onkaan hautautua takin uumeniin, ja laittaa paksu huivi kaulaan ja pipo päähän lämmittämään.

Takin kavereiksi valitsin harmaan kashmirpoolon ja housut, joissa on hauska raita sivussa.

Sain valita Marks & Spencerin valikoimista yhden takin itselleni, ja tähän valintani osui – tulette varmasti näkemään takkia asukuvissa enemmänkin.


Vaikka pellolla tuuli jäätävästi, ei tullut yhtään kylmä!

Mukavaa torstaita kaikille!

Share:

Vastaa