Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Part Twon pehmoinen olohaalari

Mitä ihmettä – tänä lauantaina on valoa riittänyt! Se on ollut todella mukavaa pitkän sadejakson jälkeen. Piti kamerakin kaivaa esille, kun valo oli niin hyvä.

Aamupäivällä siivosimme, sen jälkeen kuvailin hieman. Päivän asu on  on mukavaakin mukavampi, pehmoinen ja ihana, Part Twolta saatu haalari. Olen yleensä aina kotona oloasussa, joskus farkuissa, jos haluan saada aikaiseksi jotakin. Mutta tällaiset pehmoasut on tehty kotoiluun ja hämäränhyssyn pitoon sohvannurkassa.

Tämän lauantain olen ottanut suhteellisen rennosti, sillä kyllähän sitä perjantaina aika väsynyt on. Pimeät illat tekevät sen, että nukkumaan on alettava arkisin kymmenen aikaan. Suosittelen muuten nukkumaanmenon aikaistamista, herää aamuisin pirteämpänä ja monesti ihan itsestään. En halua kokeilla kirkasvalolamppuja, luotan luonnon omaan rytmiin ja mukautan omaa olemistani sen mukaan. En ihan oikeasti kärsi pimeästä, tykkään kai sen verran tunnelmallisista illoista kynttilänvaloineen. Pimeästä ajastakin voi ottaa kaiken irti tekemällä kodista mukavan pesän.

Muutenkaan en viitsi valittaa, koska jokainen terve päivä on ihana päivä.


Oloasu on pehmoinen, mutta ei liian kuuma. Lämmin harmaa on yksi omia lempivärejäni. Arkiolohuoneemme sohvalle on kiva käpertyä lukemaan joululehtiä, joita olen säästänyt edellisvuosista. Aulassa vietetään muutenkin paljon aikaa, onhan meillä vihdoin uusi telkkarikin. Netflixin Queen of the South on nyt katsottu, ja se on yksi parhaista jännityssarjoista, joita olen koskaan katsonut. Muistan intoilleeni vain Aliaksesta aikoinaan samalla tavalla. Mutta Downton Abbeyn, Poldarkin ja muiden epookkisarjojen ohi eivät jännärit kiilaa suosikkilistallani.


Illalla aion vielä kirjoitella kuulumisia ystävälleni Amerikkaan. Kaliforniassa riehuvat metsäpalot ovat olleet huolena sielläkin, ja vaikka vaaraa ei olekaan siellä, missä hän miehensä kanssa asuu. Tuulet tuovat kuitenkin pohjoisempaan, San Franciscon liepeille, savupilviä. Ilmanlaatu ei ole paras mahdollinen. Luonto on taas näyttänyt voimansa, ja sen edessä pieni ihminen on aika voimaton.Nyt hetkeksi huilaamaan, ja sitten hieman kuntoilua. Maljakossa ovat vielä viime viikonlopun kukkakimpusta hyvänä pysyneet skimmiat.

Mukavaa ja leppoista lauantai-iltaa!

Share:

2 Comments

 1. Anonyymi
  17 marraskuun, 2018 / 6:29 pm

  Miten tuo sana pehmoinen? Omaan korvaani oikeammalta kuulostaa pehmeä.Minä kärsin tästä pimeydestä unihäiriöiden muodossa. Kellojen siirron myötä talviaikaan alkavat unettomuus ja katkonaiset unet. Aivoni tarvivat valoa, mikä tuo selkeän vuorokausirytmin.Terveisin rva marraskuu

  • Marjukka / Fab Forty Something
   17 marraskuun, 2018 / 6:47 pm

   Tjaa, miksi ei pehmoinen. Mulla on laaja sanavarasto… Kurkkasin sivistyssanakirjaan, ja se kertoo näin: Pehmoinen Esimerkiksi: Sataa pehmoista lunta. Lämmin ja pehmoinen vuode. Pehmoinen hämärä. Substantiivina Esimerkiksi: Puhua pehmoisia perättömiä, asiattomia, hassuja. tavallisemmin: pehmeä***No onpa harmi sulla tuo unettomuus, mulla on ihan toisin päin. Toivottavasti et väsy liiaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *