Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pentikin joulu 2/2: aula pukeutuu punaiseen

Sisältöyhteistyö Pentikin kanssa


Pentikin joulu-postaukseni ensimmäisessä osassa somistin meidän maalaiskeittiömme punaisin tekstiilein ja koristein. Jos et ole sitä vielä lukenut, se löytyy täältä

Tänään toisessa osassa on vuorossa aula, jonka itseoikeutettu kuningatar on vanha, isoisoisäni tekemä talonpoikaissohva. Se on lempihuonekaluni koko talossa, ja sen pari on pieni kolmijalkainen pöytä. Sohva sai koristuksekseen punaisia silkkityynyjä, ja pöytä upean lyhdyn.

Silkki on ylellinen materiaali, eikä siihen kyllästy koskaan. Itselläni on Pentikin punaisia silkkisiä kaitaliinoja, jotka on hankittu talomme ensimmäiseen jouluun viisitoista vuotta sitten. Pentikin uutuuskangas, Sylvia, on silkkityynynpäällisissä kauniina brodeerauksina.


Rakastan sirotella lyhtyjä sinne tänne. Pentikin Montana-lyhty vei sydämeni heti sen nähdessäni. Lyhtyä saa kahdessa koossa.

Pöydällä on suloinen Sylvia-sydänmalja. Siihen voi laittaa vaikka pieniä naposteltavia. Omia Eden-sydänmaljojani käytän kattauksessa alkupaloille tai jälkiruuille.


Kranssit ovat löytäneet tiensä myös aulaan. Minulla on peilin edessä aina vuodenajan mukainen seppele. Huurrettua marjaseppelettä voi hyvin käyttää syksystä jouluun.


En juurikaan harrasta asetelmia, mutta aulan pöydällä on usein vaihtuva näyttely. Ja jouluhan on ihanaa aikaa luoda pöydille kaunista katseltavaa.

Kiitos Pentikille vielä kerran tosi hauskasta toimeksiannosta, ja koti-Pentikini Sadulle avusta!

Mukavaa päivää kaikille!

*tyynyliinat, kranssit, mansetit, tonttu, sydänlautanen kuvauslainassa, kynttilälyhdyt saatu blogin kautta

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

3 Comments

 1. Saara Bee
  15/11/2018 / 9:27 am

  Ai kuinka ihanan jouluista. Ja nuo lyhdyt! Nyt ihastuin mansettien lisäksi myös tuohon samanlaiseen kranssiin. Olisikohan siellä matkalaukussa tilaa sillekkin? Aion viikonloppuna kavuta meidän ullakolla ja kantaa alas ainakin kynttelikköjä. On niin pimeää iltaisin, että pakko saada lisää valoa. Kynttilöitä polta joka ilta ja takkaankin laitan usein tulen. Nuo tyynynpäälliset eivät taida olla pelkästään joulutyynyjä, vaan käyvät muilloinkin…vai mitä? Kiva nähdä värejä suomalaisessa kodissa, eikä vain valkoista…

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15/11/2018 / 4:54 pm

   Todella hyvin käyvät muulloinkin, tuollainen lämmin punainen on mitä ihanin syksyyn. Ja hei, kranssi menee varmasti laukkuun!Kyllä nyt alkaa olla aika laittaa valoja. Ehkä viikonloppuna minäkin teen samoin kuin sä. Hih, meillä ei oo yhtään valkoista seinää, minusta huoneeseen tulee luonnetta, kun seinissä on jonkinlainen väritys.

 2. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  16/11/2018 / 9:51 pm

  Ihana tuo sohva! Ja täytyy sanoa, että ihastelin kaikkia noita kuvien huonekaluja. Pentik sopii niihin täydellisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *