Vuoden ehdottomasti käytetyin vaate – nahkahousut

Aikomukseni ole tehdä mekkopostaus vuoden aikana kuvatuista mekkoasuista, mutta huomasin, että niitä on tullut otettua todella vähän tänä vuonna. Sen sijaan asuissa esiintyvät pääosassa nahkahousut! Eli tässäpä kooste niistä. 

Lemppariparini ovat J.Lindebergin byysat, sillä ne ovat todella mukavat päällä. Toiset suosikit ovat Second Femalen, kolmannet Mos Moshin lökärimalli. 

Oli sitten kyse arjesta tai juhlasta, pari laadukkaita nahkahousuja maksaa itsensä takaisin. Ne ovat hyvännäköiset ja käyvät oikeasti ihan kaikkien vaatteiden kanssa. Satsaus kannattaa ja sen huomaa käyttömukavuudessa.

Mitä sinä tykkäät nahkahousuista?


Nahkahousut kannattaa ostaa harkiten. Jos olet miettinytt niiden ostamista, valitse mieluummin hieman tiukempi kuin löysä koko, sillä nahka antaa myöten. Lökärimallit ovat tietenkin asia erikseen. Omistan yhdet Mos Moshin nahkalökärit, ja ne ovat oikeasti maailman mukavimmat päällä. Ja aika lämpimät myöskin, sillä niissä on vuori.

Mitä enemmän raaskit maksaa, sitä laadukkaammat saat. Pehmeä nahka on ihana päällä. Alennuksia kannattaa väijyä, en ole tainnut yksistäkään housuistani maksaa täyttä hintaa.Minkä kanssa nahkiksia sitten voi pitää? Eipä ole siihen rajaa. Itse viihdyn parhaiten rennossa villapaidassa tai -takissa nilkkureiden kanssa, mutta kuten kuvasta huomaa, myös jakku on kivannäköinen niiden kanssa. Tai ihan vain paitapusero, mielellään ylisuuri. Nahan, villan ja silkin kontrasti on kiva ja ylellinen.Välillä kun tuskastelen tyylini kanssa, kannattaa palata vanhoihin asukuviin. Siellähän se tyyli selvästi on näkyvissä. Arvaapa, mitä minulla on nytkin päällä, kun tätä kirjoitan. No nahkahousut, silkkitunika ja neuletakki. Jalassa nilkkurit.

Jos joku miettii voiko viisikymppinen pitää nahkahousuja, sanon yhden asian. C´moon, voiko viisikymppinen matkustaa, harrastaa kiipeilyä, laulaa kuorossa, kotoilla, kirjoittaa runoja? No kyllä voi, todellakin! Ikä ei ole este. Pukeutumisella teet oman brändisi. Tietty vaate ei ole ikä- vaan tyylikysymys. Jos haluat ostaa nahkahousut, osta!

Myös tekonahkahousuissa on nykyään aika kivoja malleja. Omani ovat Soyaconceptin, ja ne istuvat hienosti, eivätkä veny. Niitäkin olen käyttänyt, ja pidän niistä kovasti.


Nyt on perjantai, ja tulin työpäivän päälle (mini-ihmisiä koko päivän) ravintola Loisteen baariin pitämään etätyöpäivän. Viimeksi, kun olin täällä, paikka oli rauhallinen, ja olin yksin koko baarissa. Nyt täällä on joukko espanjalaisia, jotka ovat valloittaneet ikkunapaikat, ja ruokatilakin alkaa täyttyä. Meteli on aikamoinen. Silti on leppoisa fiilis , onhan perjantai, ja koko viikonloppu edessä. Itse selätin yrittävän flunssan, ja huomenna aion taas vähän treenata.

Vietetäänpä ihana ilta! Mun kulta pääsee kohta töistä ja meillä on treffit täällä, ja sitten katsotaan haukataanko jotain jossain ennen kotiinmenoa.

Pitipä vielä kysyä onko sinulla nahkahousut, ja mitä tykkäät niistä?

Mukavaa perjantaita!

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

9 Comments

 1. Anonyymi
  16/11/2018 / 4:16 pm

  Omistan tällä hetkellä skinny-nahkahousut ja tykkään kyllä kovasti. Pidän töissä, teatteriin tai ravintolaan mennessäni. Yläosa ja kengät sitten tilanteen mukaan. Lisäksi olen omistanut lökärinahkikset, mutta en löydä niitä mistään. Pelkään, että vahingossa mennyt kirpputoripussiin (huokaisu). Ihania yläosia näissä kuvissa, mikäs tuo rusehtava, takaa vähän pidempi neule? Rentoa viikonloppua, toivottelee Pohojanmaan Marianne

 2. Anonyymi
  16/11/2018 / 6:08 pm

  En omista nahkahousuja, mutta mieli tekisi. Mitenkähän kestävät istumista siis pitkälti istumatyötä toimistossa?

 3. Anonyymi
  16/11/2018 / 7:28 pm

  En ole omistanut 46 ikävuoteen mennessä, en edes sovittanut…pelkään että ne lihottavat ja näyttävät pahalta. Mutta minulla on muitakin housurajoitteita, en ole myöskään koskaan omistanut esimerkiksi valkoisia farkkuja samasta syystä – ajattelen että ne lihottavat (olen kokoa 34-36 eli todellisuudessa riskiä tuskin on. Enemmän nämä on päänsisäisiä juttuja!)

 4. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  16/11/2018 / 10:00 pm

  Minulla ei ole koskaan ollut nahkahousuja – aiemmin en kaivannut, ja nyt 50-villityksessä en ole löytänyt sopivia. Suurin osa nahkahousuissa näyttää olevan keinomateriaalia tai vähintään vuori on keinokuitua, ja sellaisia en käytä. Panen mieleeni nuo merkit, jospa niistä löytyisi sopivat joskus. 🙂

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  17/11/2018 / 2:06 pm

  En mäkään enää pidä, ainakaan töissä. Kotona saatan pitää. Mahtava juttu, että nykyään pukeutumisessa tyyli ei ole enää iästä kiinni. Olen huomannut, että nuoret naiset pukeutuvat jopa jollain tapaa konservatiivisemmin kuin itse. Tekonahkahousut ovat myös hyvät, noita omiani olen käyttänyt tosi paljon. Kivaa iltaa sulle!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  17/11/2018 / 2:08 pm

  Toivottavasti lokärit löytyvät! Se kyllä harmittaa, jos jokin vaatekappale on hukassa… Voi, neule on kolmisen vuotta vanha Second Femalen angorasekoiteneule. Harvemmin sitä pidän, mutta onhan se ihana! Kiitos samoin rentoa viikkistä sinullekin!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  17/11/2018 / 2:08 pm

  Varmasti hyvin kestävät. Mulla kestävät myös tuolla kouluelämän huseerauksessa!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  17/11/2018 / 2:13 pm

  Voi sua, koossa 34-36 se on todellakin sun pään sisällä! En mäkään kyllä pidä skinnyjen kanssa lyhyttä paitaa, aina tunikaa tai pitkää villatakkia. Että ehkä täälläkin on pään sisällä tekemistä ; )

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  17/11/2018 / 2:14 pm

  Suosittelen, sulle sopisi tosi hyvin nahkikset. Ehkäpä ne oikeat tulevat vastaan joku päivä!

Vastaa