12 x 3 asiaa tällä hetkellä

Huh, millainen vesisade on ulkona… Sitäkin mukavampaa on löhöillä kotisohvalla ja odotella iltaa, jolloin lähdemme pitkästä aikaa elokuviin! Mutta nyt hauskan haasteen pariin, löysin tämän blogikollegani Caritan sivulta.

Päivän asuna on Mangon parivuotias kashmir-neule ja Rue de Femmen joustavat ja mukavat housut.

Kolme asiaa, joista pidän erityisen paljon nyt:

Lähestyvä loma. Tuntuu ihanalta hiljentyä joulun viettoon, ja sananmukaisesti hiljentyä. Kaipaan vain unta ja hissun kissun olemista.

TRX-nauhat. Ette usko, mutta ne ovat vieneet liikunnan ilon ihan uudelle tasolle. Olen haastanut itseäni niissä niinkuin en koskaan ennen. Miten oman kehon painolla harjoitteleminen voikin olla kivaa – ja raskasta! Laitan piakkoin Instaan videoa lempiliikkeistäni, jotka ovat sekä hauskoja että supertehokkaita.

Joulukoristeet. Ne ovat minulle joulussa ykkösjuttu, ja menevät heittämällä ohi jouluruuan ja -musiikin. Eniten pidän ikkunavaloista, ja odotan innolla uusia tähtiä, jotka olen tilannut. Toivottavasti ne ovat kauniit! Haluaisin ehtiä siivota keittiön kaapit, se on rentouttavaa ja palkitsevaa hommaa.

Kolme asiaa, joista en erityisemmin pidä juuri nyt:

Sää, vaikka sille ei voi mitään, en silti pidä vesisateesta. Miten tunnelmallista olisikin pieni lumisade juuri nyt tuon ulkoa kuuluvan lotinan sijaan.

Olen sortunut vähän herkuttelemaan, ja olo on sen mukainen. Olen huomannut myös, että kahvi ei oikein nykyään sovi minulle. Vatsa turpoaa ja tulee kipeäksi. En tiedä pitääkö tässä pikku hiljaa luopua kahvista, ja jättää se erikoisherkuksi, plääh.

Hiukseni… No, en pidä niistä muutenkaan, mutta nyt niissä on vielä raitojen jämät jäljellä, ja kasvatan niitä kuumeisesti ulos. Hiukset ovat jatkuva muutosprojekti, mutta täytyy sanoa, että omimmillani tunnen olevani, kun ne ovat kiharretut ja pituudeltaan kymmenisen senttiä korvien alapuolelle. Otsiksen haluan myös pois, sillä pyörre ohimolla asettaa ylivoimaisia haasteita.

Kolme asiaa, jotka tein viikonloppuna:

Perjantaina käväisin hakemassa vähän kuvauslainaa Repeatin showroomilta, helmi- ja maaliskuun uutuuksia. Vaan nyt oli niin pimeä viikonloppu, että en halunnut vielä niitä kuvata. Lisävalo on hyvä, mutta tekee hivenen muovisia kuvia.

Eilen, lauantaina, otin tosi rennosti, juoksumatolla hikoilin puoli tuntia, mutta lenkki ei oikein lähtenyt vauhtiin. Se oli vähän pettymys, en ole aamukuntoilija. Sen sijaan illalla jaksan ihan eri tavalla.

Tänään menemme katsomaan Colette-elokuvan, joka on saanut kovasti kehuja, odotan innolla sitä!

Kolme asiaa, jotka olen oppinut lähiaikoina:

Oikeastaan opin jo keväällä, että omiin hiuksiini ei kannata ottaa raitoja. Kesä tekin niille tuhojaan, ja päätin, että en enää koskaan, koskaan ota raitoja.

Venyttely pitää tehdä liikunnan jälkeen, eikä ”vasta illalla”, jolloin se kyllä jää ajatuksen tasolle. Yritin laistaa siitä viime lauantain juoksulenkin jälkeen, ja aiai! Kroppaparka kyllä muistutti parin päivän jälkeen, olin kipeä ja jäykkä kuin rautakanki.

Lakanoiden veto ja mankelointi ei vie kuin muutaman minuutin. Turha makuuttaa lakanoita saunassa viikko päiväkausia…

Kolme asiaa, joita en vieläkään osaa yrityksestä huolimatta:

Mitä puolitoista miljardia kiinalaista osaa, mutta minä en? Syödä puikoilla! Sitä on yrittänyt opettaa minulle erinäinenkin joukko ihmisiä, mutta en vain opi, ja se on jotenkin ihan supernoloa!

Laittaa tavaroita paikoilleen. Varsinkin makuuhuoneen nojatuoli kerää ihmeellisiä kasoja vaatteita. Yritän tsempata tässä koko ajan, mutta hankalaa se on.

Kuunnella suomalaista musiikkia. Olen yrittänyt, jotta vähän pysyisin kartalla, mutta en vain pysty. En tykkää! Onneksi koulujen musamaikkojen Fb-ryhmä pitää kaikki aika hyvin kartalla siitä mitä kannattaa bänditunneilla soittaa, ja tuleehan oppilailtakin hyviä ideoita.

Kolme asiaa, jotka haluaisin osata juuri nyt:

Leipoa pipareita! Ette muuten arvaa, olen leiponut niitä tasan yhden kerran: koulun kotitaloustunnilla! Ja ne epäonnistuivat surkeasti. Mies leipoo sen sijaan todella hyviä pipareita.

Palataanpa TRX-nauhoihin. Surkeat käsivoimani ovat pikku hiljaa parantuneet. Yksi suosittu liike nauhoissa on lankutusasento, jalat nauhoissa, ja pusertaa polvet kiinni rintakehään ja taas palata lankkuun. Kun aloitin, jaksoin kyseistä liikettä neljä kertaa. Nyt jaksan 10 + 5 kertaa. Tavoite on 3 x10.

Kuvata raw-kuvia ja käyttää Lightroomia sujuvasti. Tämä oli jo kuluneen vuoden agenda, mutta en saanut aikaiseksi. Josko ensi vuonna?

Kolme asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään:

Tänään on harvinaisen rento sunnuntai, mutta hitsi, pitäisi laittaa kynnet iltaa varten! Punaista lakkaa, kiitos, olen ihastunut tähän Dermosilin täydellisen punaiseen lakkaan.

Pakata laukku, laittaa eväät ja valita vaatteet huomista työpäivää varten.

Pyörittää muutama koneellinen pyykkiä.

Kolme asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:

Erkkerin sohva, sen edessä oleva pöytä kynttilöineen ja kukkineen. Valokranssi ikkunassa. Tietoisuus leppoisasta iltapäivästä.

Se, että ensi viikon koulutyöt ovat pulkassa ja viikon suunnitelmat päässä.

Vuosi kaikkine juttuineen alkaa kääntyä loppua kohti. Loppuvuosi näyttää hauskalle, on vähän kyläilyä ja muuta mukavaa, ja juu, ovathan ne joulunpyhätkin edessä! Olen myös aina innostunut uudesta vuodesta, elämässä kääntyy aina vertauskuvallisesti uusi lehti, ja sehän sopii kaikenlaisia projekteja rakastavalle luonteelleni.

Kolme asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä:

Oloasut! Tämä ihana InWearin haalari on niin mukava. Illalla haahuilen pyjamassa ja aamutakissa.

Tukevat nilkkurit, ja Gaborin nilkkurit ovat täydelliset loppuvuoden arvoituksellisiin säihin.

Toppatakki, jonka ostin Nectarinesta. Se on Boomerangin, a-linjainen, musta ja polven alle. Tunnen siinä oloni hyvin suojatuksi, eikä vilu pääse yllättämään.

Kolme asiaa, jotka haluaisin hankkia juuri nyt:

Jotakin printtiä vaatekaappiin. Langattomat nappikuulokkeet treenejä varten. Vaatehöyryttimen.

Kolme asiaa, joista unelmoin tänään:

Terveestä loppu- ja ensi vuodesta.

Että saisin suunnitelmani toteutuksen tasolle, sillä käynnissä pitää olla aina erinäisiä projekteja. Toiset vaativat enemmän vaivaa kuin toiset.

Mukavista kyläilyilloista ystävien luona tai ystävät meillä ruokapöydän ääressä.

Kolme asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa:

Joululoma – vielä kerran!

Lempparisarjojen uusia kausia: The Good Fight, Game of Thrones, The Queen of The South, Killing Eve…

Ei taida olla lähitulevaisuutta, mutta odotan rakkaan ystäväni muuttoa Amerikasta takaisin Itävaltaan. Se olisi ihanaa ja ihan parasta!

kashmirneule Mango

housut Rue de Femme

loaferit Strafford

korvikset Riiasta

kello Mockberg

rannekorut Balmuir ja Daniel Wellington

Leppoisaa sunnuntaita ja toista adventtia!

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *