Hieman blingiä pimeiden päivien asussa

Ah – olen niin autuas tällä hetkellä! Pääsin töistä aikaisin (koska itsenäisyysjuhlat), ja nyt on ihanan hiljaista, ja siistiäkin. Jouluvalot tuikkivat ikkunoissa, ja maa sai juuri valkoisen peitteen, olkoonkin, että se on räntää. Istuskelen olkkarin erkkerissä ja ihailen aina välillä kuusta. Pieni arkivapaa tuli kyllä hyvään saumaan, juuri ennen viimeistä rutistusta töissä.

Sain Pialta yllärilahjana Oasiksen suloisen mekon, jossa on hopean ja kullan sävyjä. Näin vuoden pimeimpänä aikana on hauska kimaltaa hieman ihan arkenakin! Tiesittehän jo, että Oasiksella on pop up Töölössä, Relovessa? Kannattaa poiketa katsomassa, ja vaikka juoda kahvit raakakakun kanssa!

Ihan uskomatonta, että huomenna on jo itsenäisyyspäivä! Koko joulukuu on hurahtanut tähän pisteeseen jotenkin huomaamatta, olkoonkin, että olen miettinyt (ja tilannut) ikkunavaloja. Ellokselle laitettiin tilaus, ja nyt odotellaan niiden saapumista.

Meille ei tule tänä jouluna minkäänlaisia varsinaisia joulukukkia, sillä olen ihan mahdottoman allerginen joulutähdille ja hyasinteille. Amarylliksestä en erityisemmin pidä, se on makuuni vähän liian korskea. Jouluruusu on tietenkin kaunis. Sen sijaan olen hurahtanut vihreisiin oksiin, ja varsinkin sellaisiin, joissa on marjoja. En tiedä niiden nimiä, mutta kauniita ovat. Vihreitä oksia, marjaisia oksia ja neilikoita, siinä tämän hetken lempikimppuni. Ja tietenkin pyöreässä maljakossa… Lopputulos on ihanan rento, eikä liian laitetun näköinen.

Olen myös viihtynyt hyvin keittiössä, se on niin soma ja tunnelmallinen näin joulun alla. Kiinnostaisiko teitä nähdä meidän keittiöta joulusomistuksissan?

Mutta nyt muutama kuva mekosta ja neuletakista! Tykkään tuosta yhdistelmästä tosi kovasti. Mekko on kevyt, mutta kun alle laittaa Uniqon heatteck-aluspaidan ja jalkaan H&M:n 200 denierin sukkikset, johan tarkenee.


Oasis, mekko, juhlamekko, aikuisen naisen muoti

Oasis, mekko, juhlamekko, aikuisen naisen muoti
Oasis, mekko, juhlamekko, aikuisen naisen muoti
Oasis, mekko, juhlamekko, aikuisen naisen muoti

mekko Oasis

saappaat Stuart Weitzman

neuletakki Second Female

korvikset Bijou Brigitte

Tänään lyhyestä virsi kaunis, sillä otan illan tosi rennosti, mitä nyt pienet iltajumpat aion vetäistä. Huomenna sitten vihdoin kuvia meidän kuusesta, sitä on kysytty kovasti, enkä ole sitä kokonaan tainnut koskaan näyttää!

Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa!

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

5 Comments

 1. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  05/12/2018 / 6:42 pm

  Voi että olet tehokas, kun vielä jumpat jaksat vetää. Minulla sellaiset ovat jääneet kokonaan. Tänäänkin palasin töistä viideltä (tosi aikaisin) ja ryntäsin kauppaan miehen kanssa tekemään isoja ostoksia. Onneksi hän laittoi ruoan ja valmisteli huomistakin varten, kun taas minä pääsin lepäämään siinä vaiheessa.Mukavaa itsenäisyyspäivää <3

 2. Vivi
  05/12/2018 / 7:49 pm

  Ihana tuo mekko, näyttää tosi kauniilta ylläsi! 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  06/12/2018 / 3:37 pm

  Mä en jaksais mitään, ellen liikkuisi… Mukavaa itsenäisyyspäivää, kiva, kun pääset valmiiseen pöytään!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  06/12/2018 / 3:37 pm

  Kiitos Vivi! Oasis osaa kyllä mekot, sillä on supernaiselliset mallit.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  06/12/2018 / 3:38 pm

  Tää on 36, mutta vaihdan sen huomenna 34:een, yläosa on vähän liian väljä. Kiitos sulle myös ihanaa itsenäisyyspäivää, Laura!

Vastaa