Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.12.2018

Joulunrauhaa kukkaiskuvinOi tätä onnentunnetta! Saimme kuin saimmekin valkean joulun, ulkona on mitä kirpein pakkassää, kuutamo ja kirkas tähtitaivas. Koti on laitettu joulukuntoon, kohta silitän ja mankeloin pestyt, valkeat lakanat. Amaryllikset, leikkokukkakimppu ja herkkä jouluruusu kukkivat tänä jouluna meillä. Spotifyn joululistat ja perinteinen, ensimmäinen Celtic Christmas-levy odottavat huomisaamua. Aamulla keitän joulupuuron, joka nautitaan luumukiisselin kanssa.

Eilen hoidimme vielä ruokaostokset, sen jälkeen kävimme hautausmaalla viemässä etukäteen hautakynttilän isovanhempiemme muistoksi. Arjesta irroitti myös mukavasti tämänpäiväinen kyläreissu! Kävimme juuri iltaa istumassa serkkuni perheen luona, olipa ihana olla yhdessä heidän kanssaan pitkästä aikaa. Olen kasvanut serkkuni kanssa rinta rinnan, pikkutaaperoista lähtien. Olimme yhdessä musiikkilukiossa, yhdessä Sibelius Akatemiassa. Kiireinen arki tahtoo viedä mennessään, mutta oli kiva nähdä näin joulun alla ihan ajan kanssa.

Vaikka en tunne itseäni fyysisesti väsyneeksi, henkinen takki on kaipaa naulakkoa ja tuuletusta. Pidän pyhien ajan sometauon. Tuntuu siltä, että nyt on hyvä hetki ottaa pieni breikki sekä blogista että Instasta. Antaa päänkin levätä ja kerätä ideoita. Suljen aattona myös blogin kommentoinnin tapaninpäivän iltaan saakka.

Sinulle lukijani lähetän lämpimät jouluterveiset ja ison virtuaaliryhmähalin! Kiitos siitä, että olet lukijani, ja ollut matkassani tämänkin vuoden - se merkitsee minulle tosi paljon. Jos et sinä lukisi, tuskin jaksaisin ja olisin jaksanut näin kauan tätä blogiani kirjoittaa! Tämän vuoden puolella tulee vielä perinteiset asukollaasit, vuosianalyysi ja muuta, joten tervetuloa pyhien jälkeen taas tänne. Ja vaikka postaustaukoa pidänkin, kameraa en malta laittaa huilimaan.

Mutta nyt - toivon sinulle rauhallista, onnellista ja ihanaa joulunaikaa!

Seuraa kanavissani:


4 kommenttia:

 1. Ansaittua, rauhaisaa ja akkuja lataavaa lomaa ja oikein ihanaa joulua teille molemmille <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulua, ja iso kiitos jälleen yhdestä vuodesta jolloin saimme inspiroitua teksteistäsi, kauniista kuvista ja ideoistasi. Huomata miten samoin ikätoveri ajattelee, nostalgiset muistotkin ovat hyvin samankaltaisia. Blogisi antaa arkeen(i) todella paljon, arvostan panostustasi enemmän kuin sanat kertoo. Kuin joululahja päivittäin!❤

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Ihana kun luet. Ja luette! Rauhallista joulua sinulle!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.