Pikkujouluasu

Perjantai-iltana vietin pikkujouluja työporukoitteni kanssa. Kun on suurimman osan tuntenut yli viisitoista vuotta, niin tunne on, kuin juhlisi toisen perheen kanssa. Meidän pikkujouluissa on aina teema ja ihan hullunhauskaa ohjelmaa, joten poskilihakset kipeinä saa aina lähteä kotiin.

Pikkujouluasuksi valitsin saman asun, joka oli minulla varsinaisena viiskymppispäivänäni, kun myös olimme viettämässä Balmuirin kymppisynttäreitä. Tässä asussa on mukava olla, ja kyllä se on niin, että kiva juhla-asu nostaa fiilistä!

Olin perjantaina aika väsyksissä, ja vähän sai tehdä töitä itsensä kanssa liikkeelle päästäkseen. Mieheni heitti minut kaupunkiin, sillä mukaan piti ottaa myös kitara ja ukulele (kyllä!), ja niiden raahaaminen itsekseen olisi ollut vähän ikävää. Kitarakotelo on tosi painava… Mutta niin kuin aina, heti, kun pääsi paikalle ja näki työkaverit, fiilis kummasti nousi.

En tiedä onko muilla työpaikoilla sama juttu, mutta meillä on aina teema ja ohjelmaa siihen liittyen. Ja kun on opeporukasta kyse, luovuutta ei ainakaan ohjelmanumeroista puutu. Nauraminen tekee niin hyvää!

Lähdin ensimmäisten joukossa, puolenyön aikaan. Halusin olla pirtsakkana lauantaina, sillä tekemistä riitti, ja illalla halusin vetää kunnon jouksumattolenkin. Päikkärit valvominen silti vaati, mutta juosta jaksoin, kuusi ja puoli kilsaa tuli juosta jolkoteltua. Viime yö menikin sitten päikkärien takia vähän pieleen, sillä olin illalla pirteä kuin tikka. Mies veteli rauhassa sikeitä häiriintymättä, kun surffailin vielä puhelimella, ja odottelin unta puoli kahden aikaan… Kävin syömässä näkkärin, ja sitten se uni vihdoin tuli.


Pikkujouluasu on omasta kaapista. Kaunis pusero on By TiMo:n, ja samaa norjalaisbrändiähän oli synttärimekkonikin. Puseron juju on kaunis selkäpuoli, jonne liehukkeet voi solmia rusetille. Ne voi myös laittaa etupuolelle. Hame on niin ikään viime syksyltä, Anditan ystäreiltä.

Stuart Weitzmanin mokkasaappaat ovat viiskymppislahja itselleni, ihanat, mutta jalassa loppuillasta aika killerit…

Kävin kampaajallakin viime viikolla, ja hiuksista lähti aika tavalla pituutta. Olen soimannut itseäni raitojen laittamisesta, sillä viime kesä teki niille totaalituhoa. Hyväkuntoinen tukkani meni tosi kuivaksi, eikä muu auttanut kuin leikata reilusti. No, hiuksethan ovat aina prosessi suuntaan tai toiseen, joten siinähän kasvavat. Tykkään tuosta lämpimästä väristä kovasti, eikä raitojakaan ole enää kovin monta senttiä jäljellä. Keväällä ne ovat jo kasvaneet ulos. Ja se oli viimeinen kerta, kun otan raitoja.pusero By TiMo

puolihame Andiata

saappaat Stuart Weitzman

korvikset Bijou Brigitte

Nyt on taas se aika vuodesta, että asukuvista ei selvitä ilman lisävaloja. Ei mahda mitään, mutta muuten hämäränhyssyä on mukava viettää.

Ensi viikko onkin vajaa, ja ihana viettää itsenäisyyspäivääkin. Hyvää viikonaloitusta, joko pikkujoulut on vietetty?

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  02/12/2018 / 7:16 pm

  Ihana asu ja saappaathan on tosi hotit. Onko ne reippaasti yli polven menevät? Mukavaa viikkoa,Pohojanmaan Marianne

 2. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  02/12/2018 / 7:48 pm

  Ihana tuo paita. Olen etsiskellyt tuontyyppistä, mutta valitettavasti ei ole sopivaa löytynyt. Aina niissä on joku vika, ovat hirmuleveitä purjeita tai hihat liian lyhyet tai materiaali ihan väärä. Ehkä se oikea jossain vaiheessa tulee kohdalle.Kiitos tiedosta, että nuo Weitzmanit ovat killerit jalassa. Haluaisin näyttävät korkosaappaat, mutta niiden pitää olla hyvät jalassa. Yhdet minulla on ja ne ovat mukavat, niillä kävelee koko illan. Ne jalassa lähdinkin perjantaina kouluni pikkujouluihin, tosin liukkauden vuoksi vähän hirvitti koroissa mennä.

 3. Anonyymi
  03/12/2018 / 10:12 am

  Oikein kaunis asu ja erityisesti pusero:) Tykkään kovasti kaikista rusettipaidoista ja paidoista, joissa on hieman runsautta. Valikoima näissä on aika hyvä nyt.T. Maija

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/12/2018 / 2:15 pm

  Kyllä ovat, ja saappaissa on vielä kätsy kiristysnauha, ettei varsi valu. Kiitos, kivaa viikkoa sinullekin!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  03/12/2018 / 2:16 pm

  Onnea etsimiseen! Varmasti oikea osuu kohdalle. Juu, eivät ole mitenkään hirmu hyvät jalassa. Amerikkalaisten kenkien lesti ei sovi mulle, olen huomannut ennenkin. Mutta ovathan ne aika ihanat…

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  03/12/2018 / 2:16 pm

  Niin minäkin! Naisellisia ja ihania puseroita!

Vastaa