Valkoinen, ylisuuri villaneule – talven must have!

Tämän talven ehdoton must have-vaate kaapissani on valkoinen neule. Viime talvena ostettu, ei villainen neule meni aika nopeasti huonoksi. Sen kyllä tiesin, mutta harmi, sillä mittasuhteet ja koko olivat täydelliset.

Tykkään kovasti ylisuurista malleista, niiden kanssa on kiva laittaa nahkaleggarit tai kapea hame, fiiliksistä ja tilanteista riippuen.Kävin joulun alla ostamassa kummitytölle joululahjaa. Olimme sopineet hänen äitinsä kanssa, että ostan vaatelahjan, sillä nopeasti kasvava, kohta kymmenvuotias tyttö tarvitsee uutta. Nooh, tuli sitten vähän itsellekin katsottua siinä sivussa, ja alesta löytyi tuo paljettihame neljällätoista eurolla. Neljällätoista! En jaksanut edes sovittaa, mutta onneksi koko oli sopiva. Miten parhaat jutut tulevatkin eteen aina etsimättä.


Neule taasen on &Other Storiesista, jossa on kyllä huiput neuleet. Olen tehnyt tänä talvena pari hyvää löytöä sieltä.

Minusta on kiva yhdistelmä tuollainen kimaltava hame ja reilu, rento neule. Näin pimeän aikaan on hauska pukeutua johonkin kimaltavaan, on se kimallus sitten hameessa, korviksissa tai paidassa. Taidan napata hameen mukaan myös uuden vuoden reissulle, sillä se joustaa mukavasti (koska ruoka!), ja on rento, silti juhlava.

Töihin neule pääsee nahkaleggarien ja bootsien kanssa. Tässä taitaa olla yksi univormuistani, sillä onhan yhdistelmä niin omannäköinen ja tuntuinen. Toin varastosta sisälle, lankkasin ja harjasin vanhat Primebootsini, ja ne jos mitkä sopisivat mainiosti neuleen kanssa. Pidin aikoinaan ne bootsit todella pehmeiksi, pitää katsoa onko niistä vielä ihmisten ilmoille.neule &Other Stories

nahkaleggingsit Second Female

paljettihame Vero Moda

bootsit Gabor

korkkarit Tommy Hilfiger

Nykyään tuntee tyylinsä ja mietymyksensä niin hyvin, että ohilyöntejä ei tule tehtyä. Aleaika on mainio kausi metsästää esimerkiksi vähän parempia neuleita, nahkahousuja, takkeja, pukuja tai mekkoja. Tai – toinen vaihtoehto on ostaa joku tosikreisi, ihan erilainen vaate: paljettibleiseri, kimaltavat neulehousut tai erikoinen mekko, miksipä ei räväyttäisi joskus kunnolla!

Minä kotoilen tämän päivän. Rytmi on hiukan kääntynyt, uni tuli toissayönä yhden aikaan, ja nukkua posotin yhteentoista. Tälle päivälle on pieni agenda: jospa saisin nyt aloitettua blogikirppisen kuvaamisen…

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

Vastaa