Repeatin kevätvärejä talven harmauden keskelle

Showroomeilla myydään jo ensi syksyä, mutta kevätsesonki on kohta kaupoissa! Repeatin kevät näyttää jopa retrolta, vai mitä sanotte vaaleanliilasta, mintunvihreästä ja kirkkaan oranssista? Väreistä tulee hieman kasarivibat, vaikka muotokieli on ihan tätä päivää.

Hain kuvauslainaan muutaman vaatteen, ja tällä kertaa en ottanutkaan omia turvavärejäni, vaan valitsin kuvattavaksi ihan muuta! Toki yksi valkoinen silkkipaita piti mahduttaa mukaan.

Vaikka varsinainen lempisesonkini on syksy, täytyy myöntää, että aurinkoisten kevätneuleiden ja paitojen hypisteleminen oli ihanaa. Eikä keveämpien neuleiden aikaan enää niin pitkä ole. Valkoinen silkkipaita on aika must have, se sopii kivasti farkkujen ja tennareiden kanssa.

Vihreä mintunvärinen viskoosipaita on tosi kiva ja rento. Hihat ovat väljät, ja vyötäröllä on kiristysnauha. Miten nätti tämä olisi valkoisten farkkujen, tennareiden ja pienen päivetyksen kanssa!
Laventelinsininen neuletakki on kaunis ja herkkä, valkoisen paidan paras ystävä.

Oranssi kashmieneule suorastaan loistaa valossa. Tämä väri on raikas ja iloinen, ihana talven harmaiden jälkeen.


Repeatin mallistoja myyvät laajalti Nectarine, Lilly ja Stockmann pääkaupunkiseudulla.

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

3 Comments

 1. Anonyymi
  24/01/2019 / 8:41 pm

  Kaikki aivan ihania!Olen ihan uusi lukija, joten saanko kysyä, miten pysyt noin hyvässä ja timmissä kunnossa? Kuinka tarkkaan katsot/lasket syömisesi, ja kuinka paljon harrastat liikuntaa vkossa, vai ovatko vain geenisi näin onnekkaat?

 2. Vilma
  25/01/2019 / 7:33 am

  Just samaa katsoin et oot kiinteytynyt entisestään! Näytät upealta, kuten aina 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  26/01/2019 / 1:55 pm

  Kiva, kun olet löytänty tiesi tänne! Kunnossa pysyn monien osien summana. Mun työ on todella fyysisesti aktiivista, askelia kertyy siinä viitisen tuhatta vähintään koulupäivän aikana. Lisäksi pyrin kuntoilemaan kunnolla hikeen kolmesti viikossa. Ruuan, jota syömme, teen itse, joten eineksiä ei meillä syödä, lisäksi herkkävatsaisena vältän vehnää, ruista ja liikaa sokeria. En ole koskaan ollut mikään mahdoton herkkujen päälle, joten niistä on aika helppoa pysyä erossa. Syön kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamu- ja iltapalan, sekä aamupäivällä yhden välipalan. Eli hyvin simppeliä elämäntapaa noudatan.

Vastaa