Valkoinen angorapipo ja kaunis talvipäivä

sisältää mainoslinkinAh, miten ihana on luminen, kirkas talvipäivä! Luonto on niin kaunis talvella, ja se valo! Talven asusteita ja takkeja on mukava kuvailla. Tänään kuvattiin pari ihanaa päähinettä, jotka olen saanut Hattu.fi:ltä. Valkoinen angorapipo on täydellinen päähine mustan tekoturkkini kanssa. Väriä asuun tuovat punaiset poromokkahansikkaat.

Viime viikolla hehkutimme työkavereiden kanssa talvea. Itselläni on viime kesän tuskaiset helteet niin hyvin muistissa, että en ole kaivannut etelän lämpimiä ollenkaan. Sitä vastoin olen nauttinut suunnattomasti kunnon talvesta. En ole talviulkoilulajien harrastaja ollenkaan, mutta esteetikko olen, ja sitä puolta minussa kaunis talvi sykähdyttää.

Mangosta ostettu tekoturkki on todella lämmin. Olen iloinen, että valitsin tuon mustan, sillä se on todella kaunis. Pari talvea sitten Nectarinesta saadut saappaat ovat lämpimät, sillä niissä on karvasisus. Talvikenkieni pitää olla lämpimät en tarkene pelkillä nahkaisilla popoilla. Hansikkaat ovat Balmuirilta, ja myös tosi lämpimät, sillä niissä on kashmirvillasisus.

Angorabaskeri on suloinen – mieheni sanoi, että olen ollut koko elämäni baskerinkäyttäjä, ja se on kyllä totta. Baskereita löytyy useampikin, ja ylipäätään minusta on hauskaa vaihdella päähinettä fiiliksen mukaan.

Angorabaskeri on tamperelaisesta Hattu.fi:stä saatu, ja siellä on todella laaja valikoima talvisia päähineitä pipoista baskereihin, hattuihin ja lippalakkeihin. Angorabaskeria saa peräti kuudessa värissä: vihreänä, valkoisena, fuksianpunaisena, kamelinruskeana, ja kitinvärisenä.
angorabaskeri Hattu.fi

tekoturkki Mango

neule &Other Stories

hansikkaat Balmuir **

housut Second Female

saappaat Nectarinesta

Oletteko ulkoilleet tänään? Minun jumppani ovat tänään juoksumatolla…

Seuraa kanavissani:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

*bloggaaja ei hyödy hattu.fi-linkeistä rahallisesti

**mainoslinkki

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *