Viikonlopun viisi juttua ja sininen InWearin neule

Niin viikonloppu on jo ehtinyt sunnuntaihin, ja minä olen istunut aamupäivän siivouksen ja kuvaussession jälkeen työpöytäni ääreen. Kun on päätynyt bloggaamaan tosissaan, menevät sunnuntaitkin siihen, mutta toistaiseksi en ole sitä valittanut!

Ehkä muistatte, että teen tänä vuonna tanskalaisbrändien InWearin ja Part Twon kanssa yhteistyötä. InWearilta sain kuvien ihanan sinisen neuleen, jonka pehmeys ja lämpö hellii talvipakkasilla. Auringonpaiste sai osaltaan aikaan sen, että vedin pitkästä aikaa farkut jalkaan, ensi kertaa koko talvena!

Ja sitten viisi juttua, jotka ovat makustaneet tätä viikonloppua.

1. Väsymys.

Tunnen ensi kertaa jonkinlaista talviväsymystä, vaikkei sinänsä talvea vastaan minulla mitään olekaan. Eilen otin puolentoista tunnin päikkärit, ja yölläkin nukuin ihan hyvin. Lisäksi kylmä jotenkin hyydyttää… Vaikea kuvailla mitä tarkoitan, mutta olen jotenkin sisäisessä kohmeessa, ja en meinaa saada aikaiseksi… Tämä tapahtuu joka talvi, kun on kylmä.

2. Suunnitelmat.

Olen suunnitellut vähän sitä sun tätä, sisustukseen jotain pieniä muutoksia, kesää ja sen sellaista. Vaikka tunnen tällä hetkellä hyvin vahvasti eläväni juuri tätä hetkeä, suunnittelu on hauskaa. Olisi kiva tehdä jokin lomareissu, vaikka pienikin. Vilna on ollut mielessä, se on kuulemma viehättävä ja erilainen kuin Riika. Onko joku käynyt?


3. Ystävät.

Olen fiilistellyt kovasti tulevaa viikkoa. Tiistaina näen Rillaa (kuka vielä ikävöi minun lisäkseni hänen ihanaa blogiaan?), viikonloppuna näen Piaa ja sitä seuraavalla viikolla veli tulee työmatkalle tänne päin. Ja töissä on tietenkin ihanat työkaverit, joilla on hyvä huumori.

4. Meikit.

Silmät ovat kunnossa, vihdoin viimein, ja ostin uusia meikkejä. Menin Kicksiin heti kontrollikäynnin jälkeen, ja sain ihanaa asiakaspalvelua reippaalta nuorelta myyjältä. Kyllä on ihana sutia vähän väriä silmiin.

5. Kuntoilu.

Kuntoilu on mukana kuvioissa, mutta hivenen nihkeämmin. Viikot ovat olleet niin täydet, ja tuntuu, että ainakin talvilomaan saakka seuraavat kolme viikkoa on paljon töitä. On ollut ihan sikavaikea vetää itsensä sieltä sängynpohjalta jumpalle. Kuitenkin se antaa enemmän kuin ottaa, joten aion taistella edelleen itseäni vastaan. Jos en liiku, jumitun ja jäykistyn, ja pääkopalle se tekee myös hyvää.

neule InWear

farkut 2nd Day

ballerinat Gardenia

vyö Gucci

korvikset Mango

Tammikuu alkaa olla siinä vaiheessa, että aurinko paistaa hivenen korkeammalta, ja olkkarissa pystyy taas kuvaamaan hyvin. Huone suorastaan kylpee valossa. Sininen neule lähtee huomenna työasuksi, mutta alle laitan valkoisen paitiksen, ja vaihdan farkut nahkalökäreihini. On vielä luvattu aika kylmää päivää.

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

12 Comments

 1. Anonyymi
  27/01/2019 / 3:33 pm

  Kyllä allekirjoitan tuon hyytymisen kovilla pakkasilla. Yleensä en ole viluinen ihminen mutta näillä keleillä tulee outo sisäinen kylmyys ja jähmettyminen. Tämäkin päivä on mennyt vain haahuillessa.

 2. Susanne
  27/01/2019 / 3:45 pm

  Ihana neule ja koko asu on tosi ihana! Blogisi on yksi suosikeistani <3Rillan blogia ikävöin minäkin. Terveisia Rillalle ja toivottavasti hän palaa vielä bloggailemaan.Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  27/01/2019 / 4:00 pm

  Haa, meitä on muitakin! Olenkin miettinyt olenko yksin ja ainoa, joka tuntee näin! On tosi vaikea päästä alkuun, ja tekisi mieli vain käpertyä peiton alle lukemaan. Vaikea saada mitään aikaan… Mutta eiköhän se tästä taas, toivotaan. Tsemppiä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  27/01/2019 / 4:02 pm

  Kerrotaan, sitä toivon minäkin! Ja olen tosi kiitollinen hänelle, että aikoinaan pääsin hänen blogilistalleen, sillä siitä mun blogi lähti nousuun. Kiitos, minustakin neule on aivan jumalainen! Mä olen käyttänyt InWearia noin 25 vuotta, joten meillä on lämmin suhde ; ) Ihana, kun luet tätä, mukavaa viikkoa sullekin!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  27/01/2019 / 4:33 pm

  Hih, kiva taas päästä nelikymppisten kaartiin ; ) Rakastan tätä värikomboa.Rillalla on yksityinen Insta, ei julkista. Juu, niitä pihakuvia minäkin katsoin ihaillen.

 6. Pauska
  27/01/2019 / 6:35 pm

  Ollaan käyty Vilnassa hurjan kauan sitten, kun Liettua oli itsenäistynyt ja kommunismin jäljet vielä näkyvissä. Ajeltiin pari kertaa Via Balticaa pitkin Eurooppaan ja takaisin 90-luvun lopussa. Kaksi muistikuvaa minulla on, Trakain upea linna ja parlamenttitalo, jonne Erlandas meidät vei.SIellä oli muistomerkkejä tms niistä 14 ihmisestä, jotka kuolivat 1991 tv-tornilla. Vieläkin muistan sen surullisen tunteen, joka minut sillä aukiolla valtasi. Kysyin häneltä, mitä kannattaisi katsoa ja hän suositteli tätä palatsia, jonka uskoisin kiinnostavan ainakin sinua. http://www.vilnius-tourism.lt/en/what-to-see/museums/palace-of-the-grand-dukes-of-lithuania/ Taidenäyttelyitä on kuulemma myös paljon. Sen muistan, että söimme jotain piparkakun tyyppistä keksiä, joka oli paikallinen erikoisuus ja ihan hyvä. Erlandas suositteli varaamaan ravintolan vanhasta kaupungista etukäteen, jos on menossa viikonloppuna, ne ovat kuulemma täynnä ja hyviä. Sit tietty se Zappan muistomerkki, jos se kiinnostaa.

 7. Pauska
  27/01/2019 / 6:51 pm

  Vielä Vilnan ravintolasuosituksia ystävältäni Zemaiciu Uzeiga ja Stikliai eivät ainakaan mene pieleen :). Erlandas sanoi, että jos hän sattuu olemaan Vilnassa samaan aikaan, niin voi tulla oppaaksi, hän käy siellä aika ajoin ja on todella mukava ihminen. Majoitti meidät täysin tuntemattomat luokseen vähän kuten couchsurfingissa aikana, jolloin tuota sanaa en tuntenut ja meni itse tyttöystävänsä luokse yöksi.

 8. Anonyymi
  28/01/2019 / 9:07 am

  Vilna aivan ihana kaupunki, suosittelen. N.60 Euroopan kaupunkia läpikäytynä….On kuitenkin sen verran pieni paikka, että meille ainakin riitti 4 päivää, joista yhtenä kävimme Trakain linnassa, puolen päivän retki. Olimme Shakespeare hotellissa, sijainti aivan kymppi ja jokainen huone yksilöllisesti sisustettu. Vilnassa on ainoa pääkaupunki, jonka yläpuolelle pääsee kuumailmapallo-lennolle, jos sellainen on haaveissa…

 9. Mia / Beauty Highlights
  28/01/2019 / 1:18 pm

  Aivan ihana tuo neule! Vilnaa olen mäkin matkakohteena miettinyt Riikan jälkeen. Vaikuttaa ainakin tosi hyvältä. Gdanskia suosittelen myös! Jos Riikasta tykkäät, Gdanskiin ihastuisit varmasti. Itsehän olin siellä marraskuussa sen pari päivää, niinkuin juteltiinkin 🙂

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  28/01/2019 / 1:37 pm

  Kiitos vinkeistä, pitää palata näihin, mikäli Vilnaan päädymme!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  28/01/2019 / 1:39 pm

  Vilna näyttää ainakin tosi söötiltä ja pittoreskilta paikalta. Meillekin riittää varmasti 3 päivää, ja Trakaihin pitää tietenkin mennä. Kuumailmapallolennolle en taida uskaltaa… ; )

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  28/01/2019 / 1:40 pm

  Gdansk on nyt kovasti hypessä, ja se näyttää aivan ihanalta kuvissa! Merikin on läsnä.

Vastaa