Laminoitu Mr Darcy, suklaata mahan täydeltä ja Kodin Kuvalehden jutussa

Ihanaa ystävänpäivää kaikille teille lukijoille! 

On se vaan kivaa, kun on tällaisia teemapäiviä – lämminhenkinen, hauska päivä keskelle talvea.  Minulle ystävänpäivä on nimenomaan ystävänpäivä. Meillä on esimerkiksi työkavereiden kesken ollut koko viikon kestänyt salainen ystävä-tempaus, jonka johdosta on ollut kivaa ekstrasäpinää. Salainen ystäväni todella tuntee minut, sillä sain mahtavat naurut hänen muistamisensa ansiosta. Luepa eteenpäin, niin selviää, mitä hän minulle keksi!

Tammikuulla meillä kotona kuvattu juttu Kodin Kuvalehteen on ilmestynyt tänään (nro 4/19)! Saimme toimittaja Kaisa Virtasen ja valokuvaaja Ninna Lindströmin kanssa kirkkaan ja aurinkoisen talvipäivän jutuntekoon. Jutusta tuli lämminhenkinen ja toivottavasti huumorinikin tulee tekstistä läpi. Tässä on vuosien mittaan oltu lehdissä silloin tällöin, mutta aina se on yhtä jännää ja kuumottavaa tällaiselle tavikselle.

Sain tammikuun alussa Kaisa-toimittajalta viestiä, tulisinko mukaan tyylijuttuun. Se tehtäisiin nopealla aikataululla. No tottakai, sehän olisi hauskaa!

Sää suosi meitä, sillä kuvauspäivänä oli 15 astetta pakkasta ja huikea auringonpaiste! Meidän olkkarissa riitti valoa, ja Ninna käytti vain heijasteita lisäapuna. Muutama vitsiksi tarkoitettu heittoni pääsi tekstiinkin, ja toivon, että lukijat ymmärtävät sen huumorilla! Pääkuva oli tosi kiva, ja ihana, miten Ninna sai viiskymppisestäkin nätin näköisen.

Kodin Kuvalehti 4/19 on myynnissä kaksi viikkoa. Kiitos Kaisalle ja Ninnalle hauskasta päivästä!

Tänään on sitten vietetty ystävänpäivää, ja meillä töissä on tosiaan ollut Salainen ystävä -tempaus koko viikon työkaverien kesken. Minun salainen ystäväni jätti eilen mitä hauskimman yllärin lokerooni: laminoidun kuvan Ross Poldarkista, eli näyttelijä Aidan Turner rooliasussaan. Lisäksi sain vapaaseen välituntiin oikeuttavan kortin. Sain niin hyvät naurut – arvasin tosin heti, kuka tuntee minut näin hyvin, että laminoi minulle Poldarkin… Meillä kun on ihan omat Poldark-jutut keskenämme. Tänään hän pisti vielä paremmaksi: sain laminoidun ainoan oikean Mr Darcyn, eli Colin Firthin kuvan, sekä lakritsaa ja käsivoidetuubin. Ihan huippua!

Itse piilottelin omat yllärini meidän kahvihuoneen mukikaappiin: annoin tiistaina suklaata, eilen pienen kuoharipullon ja tänään Dermosilin käsivoiteen, joka paljasti lopulta saajalle, kuka oli hänen salainen ystävänsä.

Tänään töistä kotiin ajellessa mietin kaikkia ihania ystäviäni, joista olen elämäni varrella saanut. Lapsuudenystäväni on juuri tullut mummiksi, bestikseni asuu maapallon toisella puolen, ensimmäinen työkaverini länsirannikolla…

Blogiaikanani olen myös saanut ihania ystäviä, joita tapaan aina kun vain voin. Työkaverini ovat parhaat maailmassa. Ystäville pitäisi aina löytyä aikaa, vaikka arkiset puuhat välillä lyövät kapuloita rattaisiin.

Miten ihanaa sekin, että teitä virtuaaliystäviä siellä ruudun toisella puolella on edelleen niin paljon. Monet teistä ovat olleet mukana alusta tai lähes alusta asti. En voi kyllin kuvailla kiitollisuuttani siitä, että jaksatte käydä lukemassa blogiani. Tiedän, että olette juttujeni kautta oppineet tuntemaan minua, sillä huolimatta ujoudesta ja tietynlaisesta varautuneisuudestanikin huolimatta olen vuosien mittaan kertoillut elämästäni yhtä sun toista. Tänä vuonna olen hieman hidastanut tahtia, ja hyvä niin. Aikaisempi postaus joka päivä-tahti oli aika rankka, ja vapaa-aikaa tuli hieman ikävä. Mutta tiedän, että ymmärrätte tämän.

Ystiksen ilta jatkuu kotoilulla ja vähän herkuttelulla. Tänään olen syönyt namia ihan kunnolla: suklaakakkua, Johan Bülow-lakua ja Chojkon suklaata… Oli hauska namitella ihan kunnolla pitkästä aikaa. TRX-nauhoja tuli silti hieman ikävä, ja aion vetää kunnon iltajumpat myöhemmin.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Klikkaa itsesi seuraajaksi:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

8 Comments

 1. Tarja
  15/02/2019 / 8:47 am

  Kiitos näin myöhässä ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Kyllä se niin on että pitkään seuratuista blogeista tulee tavallaan ystäviä. Sun blogia olen seurannut ihan tosi kauan, ja todnäk seuraan niin kauan kun jaksat kirjoittaa 🙂 Joten jatka samaan malliin 🙂

 2. Sara
  15/02/2019 / 8:48 am

  Täytyykin ostaa tuo Kodin Kuvalehti. On kiva päästä lukemaan teistä bloggaajista myös lehdissä. (Pian ja hänen kotiansa koskevan jutun jo luinkin Eeva-lehdestä.) Ilman muuta me lukijat ymmärrämme, että ihan joka päivä ei voi julkaista uutta postausta, kun on muutakin elämää ja se varsinainen päätyökin. Oikein hyvää ystävänpäivää!

 3. Anonyymi
  15/02/2019 / 2:13 pm

  Olipas kiva juttu KK:ssa ja kuvat olivat laadukkaita. Nättinähän sinä olet aina täällä blogin puolellakin, joten oikein hyvin tunnisti samaksi ladyksi :). Mukavaa viikonloppua toivottelee Pohojanmaan Marianne

 4. Anonyymi
  15/02/2019 / 2:23 pm

  Oli mukava juttu ja yllätys oli, että olet niin pieni, kuvista se ei niin käy ilmi. Meillä äititilasi KK:ä ja minullekin se on tullut tosi kauan. Tämä lehti ei oikeastaan koskaan tuota pettymystä vaan on elämässä kiinni ja jutut ovat laadukkaita eikä mitään pintaliitoa. Kiitos sinullekin laadukkaasta blogistasi, jatka samaan malliin.-Arja

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  16/02/2019 / 8:36 am

  Tosi kiva kuulla! Mukavaa viikonloppua sinullekin, ihanaa, kun aurinko paistaa, ja ollaan jo helmikuun puolessa välissä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  16/02/2019 / 8:38 am

  Pian kotijuttu oli tosi hyvä, ja hänen kotinsa on juuri niin kaunis kuin kuvissakin.Näin on. Ennen tunsin ihan hirveitä paineita siitä, jos postausta ei tullut kahteen päivään. Nyt on lukemiskulttuurikin muuttunut, enää ei välttämättä lueta joka päivä blogeja, vaan esimerkiksi viikonloppuna enemmän ja kuluneen viikon postaukset.Aurinkoista viikonloppua sinulle!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  16/02/2019 / 8:39 am

  Minustakin oli tosi kiva juttu. Mulla oli silmätulehdus tuolloin päällä, ja vähän jänskätti näkyykö se kuvissa. Pienoisena turvotuksena kyllä, ei onneksi muuten.Mukavaa viikkistä sinullekin!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  16/02/2019 / 8:41 am

  Ei varmasti käykään. Moni on ihmetellyt, kun olenkin lyhyt!Ihan samaa mieltä KK:sta, se on pitänyt linjansa hienosti, ja tarjoaa kiinnostavia juttuja meistä tavallisista ihmisistä. Ihana kuulla, että tykkäät tästä, kiitos sinulle, kun luet!

Vastaa