Miten olisi haalari mekon sijasta?

Olen superiloinen yhteistyöstä InWearin ja Part Twon kanssa – ovathan molemmat brändit kulkeneet matkassani jo vuosikymmeniä!

InWear jaksaa aina yllättää iloisesti uusilla mallistoillaan. Se on moderni ja ajassa elävä brändi. Kuvien haalaria on saanut jo useana sesonkina, väri vain vaihtuu. Tämän sesongin mallissa mustaan yhdistyy tosi kauniisti nudet kuviot. Edessä on solmittava liehuke, joka antaa kivan säväyksen.

Olen tainnutkin kertoa, että pyrin Sibikseen InWearin hiekanvärisissä, leveälahkeisissa housuissa? Muistan, että settiin kuului bleiserikin, mutta siihen ei ollut silloin varaa. Toinenkin InWear-muisto minulla on. Kun opiskelin Keski-Suomen konservatoriossa Jyväskylässä, näin Sokoksen alessa punaisen pitsimekon, jossa oli vähän korkeampi kaulus. Se istui täydellisesti… No, sinne se jäi, vaikka oli alessa. Muistan vieläkin mitä se maksoi. Kaksisataa markkaa. Iso raha opiskelijalle, vaikka mekko oli alessa.

Forumissa oli kauan aikaa InWearin, Part Twon ja Jackpotin liike, muistatteko? Kyllä harmitti, kun se lopetettiin, sillä siellä tuli käytyä jokaisella shoppauskierroksella.

No mutta, haalari on nimeltään Zhen Jumpsuit, ja minulla on koko 32. Kangas joustaa mukavasti, joten se on päällä tosi helppo. Culotte-mallinen lahje keventää vaatetta kauniisti. Keväällä ja kesällä yhdistän haalariin nudet sandaalit tai korkkarit Nude jatkaa jalan linjaa kauniisti. Näin viileimmillä puen vaikkapa sukkabootsit tai sirot saappaat. Lämmikkeeksi sopii pieni villatakki tai vaikka rotsi.

Kuviin en malttanut asustaa sitä yhtään enempää, sillä minusta se on kauneimmillaan ilman mitään muuta, jotta leikkaus pääsee esiin.


haalari InWear (saatu)

sukkabootsit Zara

korvikset Edblad

Haalaria myy Helsingissä ainakin Dopp Yrjön- ja Kalevankadun kulmassa. Linkin takaa voit lukea Katan postauksen asiakkaastaan, joka osti tämän haalarin.

Klikkaa itsesi seuraajaksi:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

4 Comments

 1. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  19/02/2019 / 8:09 am

  Oi muistan niin hyvin tuon liikkeen Forumissa ja sitä ennen siellä oli Jackpotin oma liike, kuten myös toinen Kluuvissa. Opiskelin Porthaniassa ja poikkesin usein siinä vieressä Kluuvin Jackpotissa. Aina välillä sorruin. Kaikki rahani menivät vaatteisiin, kesätienestit ja opintolainat. Edelleenkin minulla on moni tallessa, jos ei muuta niin mökkivaatteena. Tein kesällä postauksen näistä muistoistani:http://hempeathepeneet.blogspot.com/2018/07/kukkapaita-pellavahame-ja-historian.html?m=0Edelleenkin Jackpot on mielestäni yksi kivoimmista merkeistä, vaikka harvoin käyn liikkeissä, joissa on sen vaatteita myynnissä. Singapore-kuvissa olevat tummansiniset sortsit olivat muuten In Wearin tai Part Twon. Niitä minulla ei enää ole valitettavasti tallella.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  19/02/2019 / 10:16 am

  Vähän sama juttu täällä, tein sikana töitä, jotta sain vaatteita. Mulla oli opiskeluaikana Akatemialla tosi paljon Jackpotia ja InWearia. Mäkin muistan sen Jackpotin liikkeen. InWearilta mulla oli sellaiset beiget stretch-housut, joita ostin varmaan kolmet peräjälkeen, ne olivat niin ihanat. Ja tummanruskea villakangastakki, jossa oli vyö. Ou muistoja!

 3. Minnea Muru
  21/02/2019 / 8:23 am

  Voi, miten kaunis haalari! Sopii sinulle tosi kivasti 🙂 Todellakin mainio vaihtoehto mekolle!

 4. Mia / Beauty Highlights
  26/02/2019 / 1:04 pm

  Ihana, ihana! Niin haalari kuin nuo kauniit kuvat susta! Mä olen viime kesästä lähtien metsästänyt sellaista haalaria, joka näyttäisi mun päällä hyvältä, mutta vielä sellaista ei ole tullut vastaan. Haku jatkuu siis edelleen 😉

Vastaa