Nämä elementit löytyvät kevättalven asuistani

Sisältää mainoslinkkejä

Pakko se on myöntää, että kevät on pikku hiljaa mielessä. Pakkokin, sillä lepän kaukokantaumat ovat jo täällä, ja perjantaina pääsemme maaliskuulle!

Kevät hiipii myös pukeutumiseen. Monet elementit ovat klassikkoja, ja näin ollen löytyvät jo itseltäni, kuten valkoiset paitikset, tummat farkut, kashmirhuivi, klassinen neule ja valkoiset tennarit.

Eläinkuosit ovat tänä keväänä niin in ettei koskaan aikaisemmin. Karsastin niitä pitkän aikaa, mutta kävi niin kuin usein käy: kun tarpeeksi katselee, niin se alkaa näyttää kivalta. Eli tänä keväänä minulla näkyy leokuosinen mekko, käärmekuosiset nilkkurit. Leokuosi jakaa mielipiteitä. Minusta se on ollut itseni päällä jotenkin liian yliampuva, mutta tiedättekö mitä, nimenomaan aikuisen päällä voimakas kuosi näyttää tosi hyvältä!

Toinen juttu, jolla olen yllättänyt itseni, on vyölaukku. En ole ikinä omistanut sellaista, mutta se voisi olla aika hauska.

1. Valkoinen paitis. Heikkouteni, niitä vaan ei voi olla liikaa!

2. Tummat farkut. En ole koko talvena pitänyt farkkuja, vaan kevään tullen tekee mieli taas laittaa jalkaan nimenomaan tummat farkut ja tennarit. Toinen kiva kombo ovat vaaleat lökärit ja tennarit.

3. Kashmirhuivi. Se on hankinta, joka menee kesät talvet. Helsinki-huivi on ikisuosikkini ja uusi klassikko. Ja nimenomaan Helsinki menee kesät talvet, viileällä se on ihana, ohut lämmittäjä harteilla tai kaulassa.

4. Nahkaleggarit. Lempparini ovat Selected Femmen, jotka ovat paitsi hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, myös ihanaa, pehmeää nahkaa. Päällä tällä hetkellä joka päivä.

5. Leopardihame tai -mekko. Tämä on ihan uuden uutta meitsin kaapissa. Leokuosin kanssa saa olla tarkka, sillä hyvännäköisen ja oikean sävyisen kuosin löytäminen on aika haastavaa.

6. Eläinkuosinilkkurit. Nyt tai ei koskaan! Nilkkurit ylipäätään ovat ihania, ja makee kuosi tuo muuten simppeliin asuun kivan twistin. Sanomattakin selvää, että leomekkoa ja käärmenilkkureita ei kannata yhdistää keskenään. Sen sijaan käärme- tai leonilkkurit, siniset farkut ja valkoinen paitis toimivat upeasti!

7. Neule. Simppeli, muhkea neule, menee mekon päällä tai hameen kaverina. Myös ne tummat farkut ja paitis, neule päälle lämmittämään, ja paidat vilkkumaan neuleen alta.

8. Vyölaukku. Minulla ei ole koskaan ollut vyölaukkua, ei edes silloin ysärillä, mutta tämä Balmuirin malli on niin kaunis ja simppeli, että se toimisi hyvin!

9. Valkoiset tennarit. Ei asua, johon ne eivät sovi, puvusta hameeseen, farkkuihin ja paitaan, ihan mihin vain.

Joko sinulla on alkukevät mielessä?

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

3 Comments

  1. Anonyymi
    28/02/2019 / 6:35 pm

    Mistä löysit leomekon entä,käärmebootsit. Kuvia odotetaan! Haluaisin itsekin käärmebootsit maltillisella korolla, joten vinkkejä odotan.t . Outi

  2. Anonyymi
    01/03/2019 / 12:02 pm

    Kiitos tiedoista

Vastaa