Olohuoneen talvitunnelma ja lomazombiena oloa

Huh, tämä päivä on mennyt ihan vain ollessa. Olen kolmena aamuna herännyt tosi aikaisin jostain kumman syystä. Tänään oli pakko ottaa päikkärit.

Olohuone näytti tänään kauniilta ja rauhalliselta harmaassa talvivalossa. Napsin siitä kuvia muutaman. Nyt on esillä paljon torkkupeittoja taljojen lisäksi, sillä sohvat ja tuolit houkuttelevat istuksimaan niissä hyvän kirjan kanssa. Ja olen kyllä katsonut Netlixiäkin, sillä löysin tosi koukuttavan sarjan…


En ole tälle viikolle sitten kuitenkaan ladannut mitään ihmeempää, vaikka aluksi suunnittelin ihan hullunpaljon hommaa. Joka päivälle on joku pieni agenda tai meno, mutta ei mitään isompaa. Enkä ottanut suunnittelemiani siivous- tai maalausurakoitakaan työn alle.


Eikö muuten ole hauska kimppu – siinä on oikeita tulppaaneja ja teko-pioneja! Viihtyvät mainiosti keskenään. Tekokukat eivät vedestä välitä, mutta tulppaaneja olen leikellyt pari kertaa.


Välillä on kyllä niin vaikea antaa itselleen lupa vain olla. En ole millään meinannut tunnustaa sitä, että nyt jostain syystä vähän väsyttää, ja voi ihan hyvällä omallatunnolla lomailla. Lomailla, koska on loma. Jos nukuttaa, ei oikein jaksa liikkuakaan, ensin pitää nukkua väsymykset pois. Tunnen itseni varsinaiseksi lomazombieksi.

Juttelimme miehen kanssa, että ensi vuonna voisimme mennä pitkästä aikaa etelänmatkalle, olisi aika ihana päästä aurinkoon. Emme ole viiteen vuoteen käyneet talvella Kanarialla. Dubai ei kiinnosta, ja Gran Canarialla on käyty kahdeksan kertaa, joten sinne tai Teneriffalle.


Löysin muuten Netflixistä aika koukuttavan sarjan: Dirty John, joka perustuu tositapahtumiin. Kahdeksanosaisen sarjan pääosissa ovat Eric Bana ja Connie Britton (ah, suosikkinäyttelijäni!), jotka myös ovat tuottaneet sarjaa. John on huijari, joka saa keploteltua itsensä naimisiin varakkaan sisustussuunnittelijan Debran kanssa. Eikä pelkästään huijari, vaan rikollinen.

Sarja ei ollut onneksi niin hyytävää menoa kuin luulin, tai niin ällö ja pelottava, vaan pureutuu myös siihen psykologiseen puoleen miksi Johnista tuli sellainen kuin tuli. Ahmin sarja 3+3+2 jakson pätkissä. Ja juu, Connie oli puvustettu aivan ihanasti.


Nukuin juuri puolitoista tuntia, ja kohta väännän itseni tuonne jumppahuoneeseen. Huomenna menen moikkaamaan Piaa stadiin.

Tällaista tavallista tänne, ei mitään ihmeitä puolin ja toisin. Lepäilyä ja olemista, sitä tunnen nyt tarvitsevani.

Klikkaa itsesi seuraajaksi:

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

2 Comments

  1. Saara Bee
    19/02/2019 / 9:16 am

    Kuvista välittyy sellainen ihanan rauhallinen tunnelma. Poltatteko usein tulta takassa? Voi, kun meilläkin olisi paikat aina kunnossa!! Kusti polki minulle jo pitkään tilaamani KKn ja siellä oli artikkeli "eräästä tutusta". Kivasti kirjoitettu!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    19/02/2019 / 10:12 am

    Ei kovin usein, olisi kiva polttaa useamminkin takkatulta. Hehhheh, siellä oli tuttu, pelkäsin, että silmätulehdus näkyy kuvissa, mutta ei onneksi.

Vastaa