Oopperaillan asu: smokkitakki ja nahkahousut

Kerrankin kävi niin, että ensimmäiset releet, jotka suunnittelin laittavani, jäivät päälleni. Naisen on oikeus muuttaa mieltään, mutta tällä kertaa niin ei käynytkään. Yleensä muutan mieleni noin kolme kertaa päätyen sitten ensimmäiseen vaihtoehtoon.
Neljä vuotta sitten hankittu ihana, villainen DKNY:n smokkipukuni toimii sekä erikseen että yhdessä. Asuidea lähti pitkästä jakusta, johon halusin yhdistää kapean alaosan.


Neljä vuotta sitten smokkipukukuumeeni oli kovimmillaan, mutta sellaisen löytäminen oli kiven takana. Tilasin sitten lopulta Net A Porterista DKNY:n täysvillaisen puvun, joka on osoittautunut monikäyttöiseksi ja laadukkaaksi. Housuja olen pitänyt erikseen, mutta vielä enemmän smokkibleiseriä, joka on kiva ihan minkä tahansa kanssa, farkuista nahkaleggareihin. Jakku on ollut jopa töissä, sillä mitä ihanaa vaatekappaletta turhaan kaapissa piilottamaan.


Paituli on alelöytö Zarasta. Yhdessä kokonaisuus toimii hyvin, on erittäin omannäköinen ja kiva. Tykkään! Laukuksi kääräisin Mulberryni, joka ilman olkahihnaa toimii illallakin rennon asun kanssa. Sinne mahtui korttikotelon, puhelimen ja kosmetiikkapussukan lisäksi pienet Nikonin kiikarit, jotka mieheni sai viiskymppislahjaksi. Niillä näki mahtavasti upean puvustuksen pienimmätkin yksityiskohdat.Olen muuten saanut kyselyjä missä ovat asukollaasit! Ne ovat olleet postaushistoriani luetuimpia, ja palautan ne taas mukaan, jos ei nyt viikoittain niin ainakin pari kertaa kuussa. Halusin pitää niistä taukoa, koska ne ovat erittäin hitaita tehdä. Mutta kiva, jos niistä on ollut iloa ja hyötyä.


smokkijakku DKNY

paita Zara

housut Selected Femme

kengät Tommy Hilfiger

korvikset Zalando

laukku Mulberry

Ensi viikko on vielä tiukka rutistus ennen lomaa (meillä vaihtuu jakso), mutta sitten helpottaa. Lomaa odotan kovasti jo, ja kaikenlaista mukavaa on lomaviikolle luvassa! Kotonahan se viikko menee, sillä mieheni ei pidä lomaa. Vanhempani tulevat toiseksi viikonlopuksi, blinejä ja oopperaa jälleen on luvassa.

Nyt alan kouluhommiin, ja loppuillan haluan katsoa Scandalin viimeistä kautta…

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

7 Comments

 1. Anonyymi
  10/02/2019 / 6:46 pm

  Wau, upea kokonaisuus! Nuo nahkahousutkin tosi hyvännäköiset. Oletko ostanut ne tällä sesongilla? Olisi hauska nähdä myös smokkiasu kokonaisuudessaan. Kivaa työviikkoa, terkuin Pohojanmaan Marianne

 2. Tuula / Oman katon alla
  10/02/2019 / 7:59 pm

  Heh, mulla käy aina just niin, että sitä vaihtaa vaatteita monta kertaa, tuskailee, uhkaa jäädä verkkareissa kotisohvalle ja lopulta kuitenkin päätyy siihen ekaan vaihtoehtoon 😀 Tyylikäs yhdistelmä sulla, tykkään!

 3. Life with Satu
  11/02/2019 / 5:01 am

  Onpas kiva kokonaisuus ja ihana että se löytyi kerralla! Tosta olen samaa mieltä että turha sitä on jotain vaatetta säilöä vaan kaapissa jos sille on käyttöä muualla. Ihanaa uutta viikkoa!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  11/02/2019 / 5:11 pm

  Hah, toi on niin totta, "jään sitten kotiin"… Onneksi ei ole tullut jäätyä! Kiitos tykkäsin tosi paljon tuosta yhdistelmästä.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  11/02/2019 / 5:13 pm

  No nimenomaan! Kivass vaatteessa on kiva olla -> kaikki voittavat.Kiitos sulle samoin! Viikko on alkanut hyvin!

 6. Kerttu
  03/06/2020 / 1:40 pm

  Ompa tyylikäs asuvalinta! Löysin itse kirpparilta upean vintage puvuntakin ja olenkin nyt yrittänyt kartoittaa missä ja miten puvun pesu onnistuu Helsingin alueella. Löysin tästä tietoa lisää tältä sivustolta: https://www.pesuoy.fi/puvun-pesu-helsinki, jos muutkin kokevat tarpeelliseksi. Toivottavasti pääsen pian itsekin testaamaan tätä vaikka juuri ooppera-illan merkeissä!

Vastaa