Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7.2.2019

Pieni nojatuoli muutti makuuhuoneeseen

Sisustuspostauksia toivotaan aina paljon, vaan ne tuntuvat olevan välillä vaikeita toteuttaa! Meillä kun harvoin muuttuu sisustus miksikään. Mutta kuten eilisessä postauksessa, makkariin tekee mieli pientä muutosta. 

Ihan kokeeksi vaihdoimme makkarin ja työhuoneen tuolien paikkaa. Pieni nojatuoli on yksi lempihuonekalujani, vaan onko se liian pieni makuuhuoneeseen, joka on kooltaan suht suuri, ja jonka elementitkin ovat suuria?Makuuhuoneen väritys on niin mieleeni, tumma ja rauhallinen. Uskomatonta, että maalausurakastamme on jo neljä vuotta aikaa. Oli sekin rupeama. Yhden kevään käytännössä elimme sotkussa käyden läpi huoneet yksi kerrallaan. Ja jotta aina jäisi se "viimeinen lista", on alakerran wc ja kodinhoitohuone vielä maalaamatta. Muistan olleeni joskus sunnuntai-iltaisin niin poikki, että odotin vain taas työviikon alkamista ja hetken taukoa teippaamisista ja maalaamisista. Eihän se maalaaminen mitään, mutta se kaikki muu urakka, tavaroiden siirtäminen, lattioiden suojaaminen, sähkörasioiden irroittaminen, listojen irroitus ja numerointi, teippaus... Huh sentään. Mutta olihan tulos palkitsevaa. Olin ikionnellinen, kun näin seinien värin muuttuvan.

Tuo tuoli! Kaipasin myös vähän keveyttä suurien huonekalujen rinnalle. Nyt on mietinnässä onko tuoli liiankin pieni ja hentoinen, ettei se "näytä nukkekodilta", kuten mieheni ilmaisi asian.

Jos päädymme palauttamaan Ikea-tuolin takaisin makkariin, yksi mahdollisuus on hankkia siihen Dekorialta uusi irtopäällinen, jolla saisi vähän vaihtelevuutta väritykseen. Joku pellavansävyyn vivahtava päällinen olisi mieluinen, samansävyinen kuin on tuon pikkutuolin päällinen.

Miltä tuo teidän mielestänne noin äkkiseltään näyttää? Yritin löytää vanhasta tuolista kuvaa, mutten valitettavasti yhtäkkiä sitä löytänyt.
Koristetyynynpäällinen on vanha hankinta Vantaan Cobellosta, joka on lempparisisustuskauppani täällä pääkaupunkiseudulla. Muhkeat sohvat, taljat, suuret lamput ja tyynyvuoret ovat kaikki mieleeni. Cobello myös uudistaa itseään hienosti ajan hengen mukaan, silti omaan tyyliin.

Ah, jos nyt rakentaisimme, laittaisin tosi tummat lattiat ja korkeat, valkoiset lattia- ja kattolistat. Siihen aikaan, kun me rakensimme, emme löytäneet laminaateista niin tummia kuin halusin. Parketti olisi tullut maksamaan maltaita, kun lattia piti saada kuitenkin tosi laajalle alueelle. Tumma tammi oli löytämämme Quick Step-laminaatin väri, ja kyllä se on edelleen mieleeni.

Huomenna on onneksi perjantai, olen niin levon ja unen tarpeessa. Jostain kumman syystä olen herännyt vähän liian aikaisin monena aamuna. Odotan, että viikonloppuna saa nukkua pitkään...


10 kommenttia:

 1. Hei! Mikä tuo Ikean tuoli on nimeltään? Kiitos mukavista kirjoituksistasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, anteeksi, jos olin epäselvä. Kuvan tuoli on Boknäsilta, Ikea-tuoli on nyt työhuoneessa.

   Kiva, jos tykkäät jutuistani😀

   Poista
 2. Ainakin kuvan perusteella tuoli sopii tuohon loistavasti niin kokonsa kuin värinsäkin puolesta, ihanan pehmeät ja rauhalliset värit kaiken kaikkiaan! Olen huomannut, että kestää aikansa, ennen kuin oma silmä tottuu muutokseen. Meidän on tietysti vaikea sanoa, kun emme näe tuolin mittasuhteita koko huoneeseen nähden, mutta tältä katsomalta minä ainakin liputan tuon tuolin puolesta! Katselehan muutama päivä rauhassa, miltä alkaa tuntua :) T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin aion tehdä. Silmä alkaa tottua pikku hiljaa. Tuoli on kaunis työhuoneessakin, mutta en haluaisi enää Ikea-tuolia takaisin makkariin.

   Poista
 3. Minun "sisustajansilmäni" sanoo, että tuoli voisi olla vähän isompi. Toisaalta - vieressä oleva lipastokin on melko siro... Jaa-a, nää on niin makuasioita. Tuoli itsessään on on kaunis ja värikin on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voisi tosiaan olla isompi, mutta kaikki muu sitten mätsääkin hurjan hyvin. Makuasioista hyvinkin, yleensä tykkään suurista elementeistä. : )

   Poista
 4. Ainakin lipaston vetimet ja tuolin napit yhdistävät huonekaluja :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja rauhoittava makuuhuone :) Ja tuo lattia on kyllä niin ihana <3 Jos (tai siis kun) meillä seuraavaksi rempataan, niin tiedänpä millaisen lattian haluan.
  Tuolin sopivuudesta en sen sijaan osaa sanoa mitään muuta kun: sekin on kaunis :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on hyvin kestänyt aikaa, olen siihen tyytyväinen. Laminaatti on myös helppo. Rentoa viikonloppua sullekin, Siru!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.