Poncho ja ruskeakuosinen paita sisustusmietintöjen kera

Vauhdikkaan alkuvuoden jälkeen alkaa tuntua siltä, että talvi polkee paikoillaan. Olen mahdottoman kärsimätön luonne, ja haluaisin jonkinlaista äksöniä aika ajoin. Nyt olen suunnitellut vähän sisustusmuutoksia meidän yläkertaan, en mitään isoja, mutta joitain juttuja haluaisin muuttaa.

Ihana Sumumin paita on alelöytö Zoom Designista. Tiesittekö, että sillä on myös nettikauppa. Tilaukset lähtevät saman tien, nopea toimitus on omistajille, Natalialle ja Tomille, sydämenasia. Vihdoin lempiponchoni sai kaverikseen paidan, joka sopii siihen hyvin.

Joo, nyt on sellainen olo, että pitää tapahtua jotain ja justiinsa. Talvea riittää ja riittä, lisää lunta saadaan ainakin seuraava viikko. En sinänsä valita talvesta, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tämä elontie polkee vähän paikoillaan. Johonkin pitäisi purkaa energiaa!

Niistä sisustusjutuista. Työhuoneessamme on iso Ikeasta aikoinaan hankittu mustanruskea hyllykkö, jossa säilytetään papereita ja työmateriaalejani. Purimme siitä ylimmän kerroksen pois, ja huoneen ilme keveni kummasti! Taso huutaa julisteita, joten aion syventyä julistemaailmaan miettimään mitä siihen laittaisi.

Työhuoneen pieni, beige nojatuoli muuttaa makkariin ainakin hetkeksi. Ikean iso nojatuoli tuntuu liian raskaalta makuuhuoneessa, jossa on muutenkin suuria elementtejä, kuten sänky ja kaapisto. Lisäksi se kerää syliinsä vaatteita ja muuta rompetta – olen lopen kyllästynyt sotkuiseen tuoliin, ja päätin ottaa ryhtiliikkeen asiassa. Työhuoneeseen löysin kivan, pienen nojatuolin Ellokselta. Katsotaan, jos tilaisin sen työhuoneeseen.

Makkarin yöpöytien lamput ovat hiertäneet jo jonkin aikaa, mutta tänä keväänä aion vaihtaa 16 vuotta palvelleet lamput uusiin. Tilalle haluan pelkistettyä muotoa, mutta silti ehkä jotain messinkistä tai tummaa. Kuudessatoista vuodessa on maku muuttunut hieman.

Aina kevään lähestyessä, tai syksyn, iskee armoton sisustusvimma. Meillä niin harvoin vaihtuu mikään sisällä, että olisi aikakin tehdä pientä päivitystä. Ensimmäisenä pitäisi vain saada myyntiin jumppahuoneen antiikkikaappimme… Ehkä lomalla saan sen aikaiseksi. Lisäksi pitäisi vahakäsitellä ruokapöydän tuolit. Hommaa siis riittää!
paita Summum

poncho Balmuir (mainoslinkki)

housut J.Lindeberg

nilkkurit Tommy Hilfiger

Ylihuomenna ainakin vähän säpinöi, sillä menen oopperaan katsomaan Jules Massenet`n Thaïsia. Mikä ihana päätös työviikolle! Tulkaapa huomenna katsomaan miltä pieni tuoli näyttää makkarissa, sopiiko se paremmin siihen kuin suurempi.

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

Vastaa