Synttäriarvonta: FFS kahdeksan vuotta! Voita Balmuirin Eloise camera bag!

Jos joku olisi sanonut minulle kahdeksan vuotta sitten, että tulen kirjoittamaan blogiani yli viisikympisenä, sitä olisi ollut vaikea uskoa. Mutta kuten kaikki kauan bloganneet tietvät, tämä on sellainen ihana kiviriippa, josta on vaikea päästä eroon. Ja miksi pitäisikään, niin paljon iloa tämä tuottaa.

Sunnuntaina FFS täytti kahdeksan vuotta. Ja tässä sitä edelleen ollaan! Jos lifestyle- tai muotiblogin pitäminen kahdeksan vuotta sitten oli puolinolo juttu, tänä päivänä laittaisin ansioluettelooni ylpeästi blogini.

Balmuir halusi osallistua juhlapäivääni, ja niipä saankin arpoa teidän lukijoiden kesken upean laukun, Eloise camera bagin, väri mink. Eloise on täydellinen kevätlaukku, vaalea, pehmeää nahkaa, mutta sisältä tilava. Tämä pieni tilaihme vetää sisäänsä jopa minijärkkärini! Sen mitat ovat 20x14x7cm. Metalliosat ovat hopeanväriset, ja hihna on säädettävä. Eloise on mitä kaunein olan  yli menevä laukku.Arvonta kestää viikon, tiistaihin 5.3. klo 18:aan saakka. Kommentoi selvällä nimimerkillä, liitä mukaan sähköpostiosoite. Olisi ihana, jos kertoisit kauanko olet lukenut blogiani ja mistä sen löysit, aikanaan tai äskettäin.

Minulla on käytössä kommenttien valvonta, joten saattaa kestää hetki (varsinkin päivisin), että kommenttisi ilmaantuu näkyviin.

Saat yhden arvan kommentillasi, ja toisen Instagramini seuraamisesta . Ilmoitan voittajalle sähköpostitse heti arvonnan jälkeen.

Huomaathan, että en julkaise sähköpostittomia kommentteja. Poistan osallistujalistan heti voittajan ilmoittauduttua.

Onnea arvontaan!

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

Vastaa